Bat 23 -31 Aralık 0lanlar butada mi

Ya benim belirtilere olan inancım tamamen bitti, çünkü işte ağrı da oluyor batma da oluyor hatta normalde regl olurken olmayan değişik şeyler oluyor ama sonunda bebek olmuyor :) adete çok yakın ya da adet günü o testte gözle görülür, gölge mölge olmayan, idrar damlatır damlatmaz çıkan o pembe çizgiyi görürüm o zaman inanır umutlanırım artık :))) kendimi dinlediğimde vücudum kesin hamilesin diyor çünkü.
İnşallah inşallah, keşke öyle olsa :)) E EGE333
Çok haklisik dinlemeyip kafamizi.meşgul edip rahat edersek etkiside oluyor geçen ay yüzümü sivilce basti göğüs hassasiyetim oldu kramp girip durdu hiç adet döneminde olmazdi yüzüm gözüm şişti ödem belli cildim aydinlandı ama gel gör ki adet oldum geçen ay bunun şokunu yaşadim psikolojik resmen

Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz yoksa uygulamaya göre mi ? Yarın yaparsanız belki çıkabilir çıkmazsa da daha erken zaten deyip batı bekleriz, benim bu ayki kafam bu :))
Yumurtlama tarihim uygulamaya göre 12 si ama tam o gün eşim şehir dışındaydı,onu haricinde günleri değerlendirdik (affedersiniz👏🏻, ❤️ kalp olanlar işte) ilk defa bu ay başında başladım Folik asite çocuk yapmaya karar verdikten sonra rabbimde nasip ederse) değerlerim de çoook şükür güzel geldi onun haricinde ben de sizin gibi beklemeye sabretmeye çalışıyorum 🥹🥹🥹 yarın sabah yapmayı planlıyorum heyecanlıyım doğrusu 🪷🤭

Eklentiler

• 1000004943.jpg
    1000004943.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 23
İlişkinin üzerinden ne kadar geçti ben ilk gebeligimi 12.gün erken gebelikte gördüm kanda da cıkti 2.gebeligimde kan verdim ancak negatif 4.89 cikti 2 gün sonra verdim pozitif geç döllenme lakin 2.gebeligim sonlandi🥺 düşük oldu folik asit kullandim 1 ay oldu biraktim onuda yarin alip kullanmaya başlicam etkisi çok fazla
Bir evladınz var yani doğru mu anladım 🥹🥹🥹

Benimde 29 aralık bat. Çok heyecanlıyım 2 gündür ğöğüs ağrım var ve göbeğimin alt sağ tarafı ağrıyor biraz yumurtlamam 13 aralık oldu sanırım çünkü şeffaf uzun akıntım o civarda geldi bekliyorum inşallah olur

Selammm, benim bat 26 Aralık hiç bir belirtim yok artık belirtilere de inanmayı bıraktım zaten, geçen ay tüm belirtileri yaşadim üstüne asla gecikmeyen reglim gecikti sonunda kırmızıları gördüm test falan da yapmıyorum umudumu kaybetmiş haldeyim ama yine de kadınlar kulübünden kopamiyorum

Yumurtlama tarihim uygulamaya göre 12 si ama tam o gün eşim şehir dışındaydı,onu haricinde günleri değerlendirdik (affedersiniz👏🏻, ❤️ kalp olanlar işte) ilk defa bu ay başında başladım Folik asite çocuk yapmaya karar verdikten sonra rabbimde nasip ederse) değerlerim de çoook şükür güzel geldi onun haricinde ben de sizin gibi beklemeye sabretmeye çalışıyorum 🥹🥹🥹 yarın sabah yapmayı planlıyorum heyecanlıyım doğrusu 🪷🤭
Erken değil mi acaba benimkide 13 cuma gibiydi yumurtlamam test için erken bence sizinkide

Benimde 29 aralık bat. Çok heyecanlıyım 2 gündür ğöğüs ağrım var ve göbeğimin alt sağ tarafı ağrıyor biraz yumurtlamam 6 aralık oldu sanırım çünkü şeffaf uzun akıntım o civarda geldi bekliyorum inşallah olur
Allah güzel haberler duymayı nasip etsin inşallahhhh 🥹🪷

Benimde 29 aralık bat. Çok heyecanlıyım 2 gündür ğöğüs ağrım var ve göbeğimin alt sağ tarafı ağrıyor biraz yumurtlamam 6 aralık oldu sanırım çünkü şeffaf uzun akıntım o civarda geldi bekliyorum inşallah olur
Yumurtlaman 6 araliksa üstünden 14 gün geçmiş bence test yaparsan çıkar

Yap yap ama şöyle düşüneceğiz çıkarsa ne güzel ama çıkmazsa da daha erken umutsuzluğa kapılmak yok :) siz maşallah inanılmaz değerlendirmişsiniz ben asla yapamıyorum bu kadar sık :)) burada daha geçen hafta adet gününe kadar test yaptı hep negatifti adet günü silik çizgiyle öğrendi :)) ben 10 aydır kullanıyorum folik asit, elim kolum gibi oldu :))

Çok haklisik dinlemeyip kafamizi.meşgul edip rahat edersek etkiside oluyor geçen ay yüzümü sivilce basti göğüs hassasiyetim oldu kramp girip durdu hiç adet döneminde olmazdi yüzüm gözüm şişti ödem belli cildim aydinlandı ama gel gör ki adet oldum geçen ay bunun şokunu yaşadim psikolojik resmen
Geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım gece ağzım dilim kurumuş halde uyaniyordum memelerim kocaman olmuş ağrıyor sürekli kasıklarımda kramplar dedim kesin hamileyim üstüne reglim gecikti falan ama sonuç kocaman sıfır

İnşallah dediğimiz gibidir affınıza sığınarak bilgisiz değilim sadece heyecandan sanırım. 🥹🥹🥰🥰
Ben her ay son adete 10 gün kala test yapıyordum son güne kadar ovulasyın testleride yapıyordum ama bu ay kendime söz verdim ovulasyonda yapmadım gebelik de yapmadım bekliyorum artık Allah yüzümüze baksın inşallah

Şunu merak ediyorum 17 aralıkta verdiğim kan testinde değerim 1.20 yani negatif çıktı. Şimdi bat ım 26 27 ya bu negatif değer değişebilir yani bat a kadar doğru mu anladım? 10 günde değer değişimi olabiliyor mu? 🫠🫠🫠

X