Bat 23 -31 Aralık 0lanlar butada mi

Göğüs ağrısı olmaması benim en büyük tutunmam. Geçen ay hamileyim dedim regl dönemi göğüslerim şişmez diye ama foşur foşur kırmızıyı gördüm. Şimdi göğüslerde tık yok ama regl ağrım vardı, yumurtalıklarım yanıyordu batıyordı geceleri. Birkaç gündür ikinci yumurtlamaysa değerlendiriyorduk. Pazartesi negatif çıktı kendimi çok inandırmıştım

Umarım görürüm. Asıl stresiniz sizin şimdi başlıyor arkadaşlarım hep hamile, sağlıklı mı bir sorunu var mı diye hep gerginler. İçlerini rahatlatmayı görev bildim ben de Her şey sizin için çok güzel geçer umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Dilerim en en yakın zamanda burada yazmanız belki erkendir belki daha sonra gelir ilerleyen günlerde de çıkan oluyormus çünkü hatmettim bu iki gün burayı insallah en kısa zamanda güzel haberler alacaksınız

Belirtilerin ne zaman basladi ? Benim ovu gunu pazrtesi 16 aralik ti sali carsamba pembesi akinti geldi ufak agriyla. Adetime 6 gun kaldi,
Bel ağrısı yasıyorum şiddetli o da dünden beri. Başka bir belirtim yok az önce de aşırı midem bulandı diye uyandım ama yemekten mi bilemiyorum buna yormadım. Testi de içimden geldi diye 7 gün kala yaptım da gördüm Başak belirti görmemiştim. İyi ki yapmışım, dokto randevusunu o zaman bakıp 1 buçuk hafta sonraya zorla buldum

Dilerim en en yakın zamanda burada yazmanız belki erkendir belki daha sonra gelir ilerleyen günlerde de çıkan oluyormus çünkü hatmettim bu iki gün burayı insallah en kısa zamanda güzel haberler alacaksınız
Çok teşekkür ederiim, bize de haber verin süreci Betanız yüksek gibi geldi çizgilerin koyuluğundan

Benim batta 30 Aralık her ay test yapıp negatif görmekten yorulduğum için test yapmıyorum ama kendimi de zor tutuyorum kasıklarımda batma ve aşırı derece de mide yanması yaşıyorum birde ara sıra ateş basması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…