Bat 23 -31 Aralık 0lanlar butada mi

31 Aralık benim :) maalesef inanılmaz bir akıntı artışım oldu, enfeksiyon oldum muhtemelen. O kadar çektim ki şu enfeksiyondan vallahi yordu ya. Yine de hepimizin hakkında hayırlısı :)

Benim de 26 27 bat. Heyecandan çatlıcam. 10 gün önce kadar kan testi verdim b.hcg 1.20 çıktı erken gebelik testim kan verme tarihinden 2 gün sonra yaptım o da pozitif verdi ama kanda çıkmayınca moralim bozuldu. Ama ümidimi yitirmemek için sabırla bat ımı bekliyorum. umarım rabbim hayırlısı ile bekleyen herkese tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin.

Bir haftadır adet sancısı gibi ağrım var ama olmadım hala onun haricinde şuanlık göğüs hassasiyetim az derecede var. inşallahhhh hayırlısı bakalımm

Çok erkenmiş kan verdiğinizde varsa bile çıkmamış olabilir, umarım vardır. Ben 2 aydır test yapmadan batı bekledim sizi çok iyi anlıyorum :)) amin amin aminnn

Çok erkenmiş kan verdiğinizde varsa bile çıkmamış olabilir, umarım vardır. Ben 2 aydır test yapmadan batı bekledim sizi çok iyi anlıyorum :)) amin amin aminnn
Ayyy inşallah düşündüğümüz gibidir
Beni anlayan birilerinin olduğuna ve kendimi anlatabildiğim bir platform olmasına o kadar mutluyum ki anlatamam.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Ben de artık zaten çocuğu olan ve şu anda çocuk düşünmeyen arkaşlarımla konuşmaktan imtina eder oldum, ne bileyim onları sıkıyormuşum gibi ya da onlar beni tam olarak anlamıyormuş gibi. O yüzden benzer yollarda yürüdüğümüz ve aynı duyguları paylaştığımız insanlarla bir iki kelam edebilmek güzel :))
D deniz101000

31 Aralık benim :) maalesef inanılmaz bir akıntı artışım oldu, enfeksiyon oldum muhtemelen. O kadar çektim ki şu enfeksiyondan vallahi yordu ya. Yine de hepimizin hakkında hayırlısı :)
Amin inşallah öyle değildir hamileliktir

Çok haklısınız

Benimde 27 bat bende heycanla bekliyorum test yapmaya cesaretim yok 12 de ilişki oldu 15 de birde daha erken cikmaz diye korkuyorum siz baya erken yapmişsınız hemen test yapmakta yaniltabiliyor en iyisi beklemek ama gelde bize sor

Bir haftadır adet sancısı gibi ağrım var ama olmadım hala onun haricinde şuanlık göğüs hassasiyetim az derecede var. inşallahhhh hayırlısı bakalımm
Benimde kasıklarda ara ara batma dokununca ağrı var tumurtaliklarımda idrar tutuncada iğne gibi batiyor göğüs hassiyetimde var ama geçen ay bunlara rağmen regl oldum o yüzden ayirt edemiyorun hayirlisi olsun

Ya benim belirtilere olan inancım tamamen bitti, çünkü işte ağrı da oluyor batma da oluyor hatta normalde regl olurken olmayan değişik şeyler oluyor ama sonunda bebek olmuyor :) adete çok yakın ya da adet günü o testte gözle görülür, gölge mölge olmayan, idrar damlatır damlatmaz çıkan o pembe çizgiyi görürüm o zaman inanır umutlanırım artık :))) kendimi dinlediğimde vücudum kesin hamilesin diyor çünkü.
İnşallah inşallah, keşke öyle olsa :)) E EGE333

Benimde 27 bat bende heycanla bekliyorum test yapmaya cesaretim yok 12 de ilişki oldu 15 de birde daha erken cikmaz diye korkuyorum siz baya erken yapmişsınız hemen test yapmakta yaniltabiliyor en iyisi beklemek ama gelde bize sor
Aynen öyle belirtileri yaşayıp hele beklemek insanı çok geriyor istemsiz ben kasık ağrılarım adet sancısı gibi olunca denemek istedim erken gebelik testi pozitif çıktı ama artımed marka diye güvenilmez denilince endişe duydum kan da negatif değer görünce benim yelkenler suya düştü bat 26 yı beklemekten başka çarem yok siz folik asit kullanıyor musun takviye falan?

Bak bu da artımed testim. Ama malesef işte ne diyim

Eklentiler

• 1000004492.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 14
Ya bu artimed nasıl marka ya o kadar çok gördüm ki son günlerde yalancı pozitif, yazık günah gerçekten insanlara hayal kırıklığı yaşatıyor, nasıl üzülmüşsündür kimbilir.

Ya bu artimed nasıl marka ya o kadar çok gördüm ki son günlerde yalancı pozitif, yazık günah gerçekten insanlara hayal kırıklığı yaşatıyor, nasıl üzülmüşsündür kimbilir.
Ah ahhh anlatamam 2 gün de kan testi sonucu bekledim.
O zaman anladım artımed= duygu sömürücüsü

Baksanıza baya çizgi var olacak şey değil ya. ben 4 tane predictor aldım pusuda bekliyorum şimdi, bu ay erken yapacağım test nedense öyle bir sabırsızlığım var :))
Ben bugün aldım 5 gün görünüyor bat. Yarın yapsam çıkar mı diye düşünmekten patlıcan sanırım predoctor aldım 2 tane hem de

Ben bugün aldım 5 gün görünüyor bat. Yarın yapsam çıkar mı diye düşünmekten patlıcan sanırım predoctor aldım 2 tane hem de
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz yoksa uygulamaya göre mi ? Yarın yaparsanız belki çıkabilir çıkmazsa da daha erken zaten deyip batı bekleriz, benim bu ayki kafam bu :))

İlişkinin üzerinden ne kadar geçti ben ilk gebeligimi 12.gün erken gebelikte gördüm kanda da cıkti 2.gebeligimde kan verdim ancak negatif 4.89 cikti 2 gün sonra verdim pozitif geç döllenme lakin 2.gebeligim sonlandi düşük oldu folik asit kullandim 1 ay oldu biraktim onuda yarin alip kullanmaya başlicam etkisi çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…