- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
- Konu Sahibi birkedilianne
Aminnnİnşallah bebişin haberini alırsın tez zamanda2-3 gün sonra test yapsanız çıkar bence varsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnİnşallah bebişin haberini alırsın tez zamanda2-3 gün sonra test yapsanız çıkar bence varsa
Olsun demekki zamanı gelmemiş canım üzülmeMALESEF bugün hasta oldumve çok erken oldum 4 gün erken
Aa hadi gözün aydın canım güle güle sağlıkla büyütEvet oldu pozitif çıktı geçen hafta pazartesi baktırdım 947bakalım yarın tekrar baktırıcam
Aa hadi gözün aydın canım güle güle sağlıkla büyütEvet oldu pozitif çıktı geçen hafta pazartesi baktırdım 947bakalım yarın tekrar baktırıcam
Doktora gidecem bakalım neden endişelendim doğrusuOlsun demekki zamanı gelmemiş canım üzülme
Ne kadar oldu denemeye başlayalıDoktora gidecem bakalım neden endişelendim doğrusu
4 aydır 2 ay korunduk 4 ay tam değil işte 3.5 ay felanNe kadar oldu denemeye başlayalı
1 seneye kadar zaman verilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.4 aydır 2 ay korunduk 4 ay tam değil işte 3.5 ay felan
İnşallah canm1 seneye kadar zaman verilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.
Daha çok yenisiniz
Tedirgin olmayın
Zaten olur kafanıza takmayın
Bence 6 ay korunma olmadan olmuyorsa bişey çıkıyor %98..o yüzden 1 yıl diye zaman kaybetmenin bir anlamı yok.ben 6 ay olmayınca gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum.. Üstelik ben ve eşim fizyoterapist hemşire arkadaşım bekle fln dedi daha. Hiç gerek yok1 seneye kadar zaman verilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.
Daha çok yenisiniz
Tedirgin olmayın
Zaten olur kafanıza takmayın
Cook teşekkür ederimmmm darısı isteyen herkeseeeAa hadi gözün aydın canım güle güle sağlıkla büyüt![]()
Tabi yine gitsin de kesin bir şey çıkıyor vs diyerek strese sokmanın anlamı yok değil mi...Bence 6 ay korunma olmadan olmuyorsa bişey çıkıyor %98..o yüzden 1 yıl diye zaman kaybetmenin bir anlamı yok.ben 6 ay olmayınca gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum.. Üstelik ben ve eşim fizyoterapist hemşire arkadaşım bekle fln dedi daha. Hiç gerek yok
Stres etmek için söylemedim tabiki sadece çok istiyorken beklemek sonrasında daha da pişman ediyor. Ben iyi bişi demeye çalıştım ama neyseTabi yine gitsin de kesin bir şey çıkıyor vs diyerek strese sokmanın anlamı yok değil mi...
Sonuçta bu stresle alakalı bir durum da olabilir.
Hiçbir sıkıntısı yokken kafaya taktıkları, stres haline getirdikleri için hamile kalamayan birçok kadın var
Yine de kimse yanlış anlamasın erken teşhis vr tedavi çok önemli bunu demek istedim. Ben çevremi dinleseydim 6 ay daha bekleyip boşu boşuna olmadığını stres yapacaktım şuan en azından tedavi görüyoruz.Stres etmek için söylemedim tabiki sadece çok istiyorken beklemek sonrasında daha da pişman ediyor. Ben iyi bişi demeye çalıştım ama neyse
Katiliyorum ilk hamileligimde 5 ay denedikden sonra olmayinca doktora gittimBence 6 ay korunma olmadan olmuyorsa bişey çıkıyor %98..o yüzden 1 yıl diye zaman kaybetmenin bir anlamı yok.ben 6 ay olmayınca gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum.. Üstelik ben ve eşim fizyoterapist hemşire arkadaşım bekle fln dedi daha. Hiç gerek yok
Bende hafif hafif var birde bel agrisi birde aksamlari siskinlik karnim sisiyor resmenArkadaşlar sizde de adet sancısına benzer durumlar var mı?
Ara ara bende de oluyor hatta 1 ocaktan beri. Sat 26 aralıktı. Önceki aylarda olmayan şeyler oluyor vücudumda. Bende bekliyorum bu ay bakalım..Arkadaşlar sizde de adet sancısına benzer durumlar var mı?
Evett olucam zannediyorsun ama şiddetli değil adet gibi tutunma ağrısı diyorlarArkadaşlar sizde de adet sancısına benzer durumlar var mı?