• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 22 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 seneye kadar zaman verilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.
Daha çok yenisiniz
Tedirgin olmayın
Zaten olur kafanıza takmayın
Bence 6 ay korunma olmadan olmuyorsa bişey çıkıyor %98..o yüzden 1 yıl diye zaman kaybetmenin bir anlamı yok.ben 6 ay olmayınca gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum.. Üstelik ben ve eşim fizyoterapist hemşire arkadaşım bekle fln dedi daha. Hiç gerek yok

Bence 6 ay korunma olmadan olmuyorsa bişey çıkıyor %98..o yüzden 1 yıl diye zaman kaybetmenin bir anlamı yok.ben 6 ay olmayınca gittim keşke daha erken gitseymişim diyorum.. Üstelik ben ve eşim fizyoterapist hemşire arkadaşım bekle fln dedi daha. Hiç gerek yok
Tabi yine gitsin de kesin bir şey çıkıyor vs diyerek strese sokmanın anlamı yok değil mi...
Sonuçta bu stresle alakalı bir durum da olabilir.
Hiçbir sıkıntısı yokken kafaya taktıkları, stres haline getirdikleri için hamile kalamayan birçok kadın var

Tabi yine gitsin de kesin bir şey çıkıyor vs diyerek strese sokmanın anlamı yok değil mi...
Sonuçta bu stresle alakalı bir durum da olabilir.
Hiçbir sıkıntısı yokken kafaya taktıkları, stres haline getirdikleri için hamile kalamayan birçok kadın var
Stres etmek için söylemedim tabiki sadece çok istiyorken beklemek sonrasında daha da pişman ediyor. Ben iyi bişi demeye çalıştım ama neyse

Stres etmek için söylemedim tabiki sadece çok istiyorken beklemek sonrasında daha da pişman ediyor. Ben iyi bişi demeye çalıştım ama neyse
Yine de kimse yanlış anlamasın erken teşhis vr tedavi çok önemli bunu demek istedim. Ben çevremi dinleseydim 6 ay daha bekleyip boşu boşuna olmadığını stres yapacaktım şuan en azından tedavi görüyoruz.

Katiliyorum ilk hamileligimde 5 ay denedikden sonra olmayinca doktora gittim
Hormon dengemi bozan kucuk kistlerim oldugunu soyledi meger engel oymus
O ay ilac fitil kullandim hemen ayni ay hamile kaldim
Bazen basitce cozulebilecek sorunlari bile bilmeden erteliyoruz
Hamile kalmamiza engel olan cok basit seyler var aslinda
Tiroid veya D vimanini eksikligi bile
O yuzden cocuk dusunmeye baslandigi ay oncesi herkesin genel bi muayene olmasi taraftariyim
Eminim bircok kadin bu basit seyler yuzunden olmayinca kendisini yiyip bitiriyor

Back
X