- 10 Aralık 2020
- 775
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.303
- 28
- Konu Sahibi birkedilianne
-
O şimdi gelmeyi seçti annesi
Adet ağrısı gibi vardı ama önemsememiştim adet olucam diyeYarın kan testiyle daha net anlaşılırsizin bel kasık ağrısı vs var mı
İnşallah hayırlısı olsun çok değişik hissediyorumO şimdi gelmeyi seçti annesisağlıkla gelsin hayirli olsun
Aynen bende şuan öyleyim umarım normaldirAdet ağrısı gibi vardı ama önemsememiştim adet olucam diye
Canım benim batım bugün ama olmadım eli kulağındadır kesin gelecek gelmez olasıcaKızlar sizlerde durum neler. Normalde yarın regl olmam lazim, 22 si. Olmazsam cumartesi test yapicam
TebrikleeeerrrKızlae foto yüklenmiyor ya çift çizgi çıktı
bende de gelecek gibiydi bebek geldiCanım benim batım bugün ama olmadım eli kulağındadır kesin gelecek gelmez olasıca
Ay ağzın bal yesin canım ama bizde olma ihtimali çok düşük çok...bende de gelecek gibiydi bebek geldi
Belli olmaz o hiç hayatımAy ağzın bal yesin canım ama bizde olma ihtimali çok düşük çok...
İnşallah canım ya hazır en güzel müjdeyi almışken bana da dua et bu ay gelmesin hatta önümüzdeki 9 ay hiç gelmesinBelli olmaz o hiç hayatım
Ben ne imkansızlar gördüm bu gebelik konusunda
Amin inşallah hayatım ederim etmem miİnşallah canım ya hazır en güzel müjdeyi almışken bana da dua et bu ay gelmesin hatta önümüzdeki 9 ay hiç gelmesin
Hayırlı olsun bacım biz en son konusunca yoktu bişi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına alırsın insllhEvet arkadaşlar
Ürkerek ben de bekleyeceğim bu ay.
Normalde günü gününe olurum.
Bakalım neler olacak.
25 ine kadar yapmayi dusunmuyorum ben canim cok erken yapmanin anlami yok cunku sonra adet gelene kadar acaba diyip kendimizi yiyip bitiriyoruz gununde veya bir gun once yapicamTesti ne zaman yapmalıyız pekiiii canım
Hayirli olsun canim Allah sag saglim kavustursun insallahh
Amin canım yoktu sonradan çıktı canımHayırlı olsun bacım biz en son konusunca yoktu bişi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına alırsın insllh
Supriz mi olduAmin canım yoktu sonradan çıktı canım
Canim hayırlı uğurlu olsunnnn hic belirti yaşadın mi bu ayay acaba bizimle tecrübelerini paylasir misinAmin inşallah hayatım ederim etmem mi
Burada bebek isteyen tüm kadınlara Rabbim bebek nasip etsin sağlıkla
Teşekkür ediyorum.Canim hayırlı uğurlu olsunnnn hic belirti yaşadın mi bu ayay acaba bizimle tecrübelerini paylasir misin
Bu arada ben sen 2 gün kalaya kadar test yaptın negatif çıktığı için ümitlenmemeni demiştim ama meğer öyle olmuyormuş sen bugün test yap canımCanim hayırlı uğurlu olsunnnn hic belirti yaşadın mi bu ayay acaba bizimle tecrübelerini paylasir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?