- 24 Aralık 2020
- 155
- 144
- 18
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Kadın dogum doktoruna gitmen yeterli genel muayene icin geldim butun tahlilleri yaptirmak istediyorum dersenKızlar bir şey soracağım
Genel muayene olmak istediğimizde her şey yolunda mı diye mesela
Üroloji bakıyor mu bunlara
Gerçekten mi?Kadın dogum doktoruna gitmen yeterli genel muayene icin geldim butun tahlilleri yaptirmak istediyorum dersen
Vitamin degerlerin tsh' proteinin 'kan degerin demir eksikligin idrar yolu enfeksiyonu. hepsine bakilir
Ama bence bunlar icin bi hastanede tonca para vermeye gerek yok hepsine saglik ocagida bakiyor
Sabah ac karnina verince ogleden sonra cikyor
Ebe ve doktorda bilgilendiriyo
Gecen sene bi bos gebelik gecirdim hepsini saglik ocaginda yaptirmistim onlar soylediler bana herseyi zaten
Ultrason bakmiyorlar tabi vajinal ve ultrason muayenesi yaptiricaksan kadin doguma gitmen gerekiyoGerçekten mi?
Ya hastanelerden aylardır randevu alamıyorum.
İstanbulda bütün devlet hastaneleri dolu.
Burada adetin 2-3. günü gitmemi söylediler
İstediğim gün gitmeyi bırak asla randevu yok
Bir sıkıntı varsa söylerler orada herhalde dimi?
Çok teşekkür ediyorum.Ultrason bakmiyorlar tabi vajinal ve ultrason muayenesi yaptiricaksan kadin doguma gitmen gerekiyo
Ama geri kalan butun kan idrar tahlillerini saglik ocagi yapiyor istedigin an yaptirabilirsin
Vitamin degerlerinde tiroidinde kan degerlerinde vs bir sorun varsa bunlari soyluyorlar ona gore takviye ilac veriyolar
Cocuk istiyorsan en azindan idrar tahlili ve butun kan tahlillerini ver saglik ocaginda bi eksigin varsa ilac kullanmaya baslarsin yoksada yaptirmis olursun
Kadin dogumada sira buldugun bi gun gidersin
Ben kendi ozel hastanedeki doktorumada saglik ocagindan testlerimi yaptirip sonucunu oyle ona goturuyordum
Kendisi diyordu burda para vermene gerek yok saglik ocaginda yaptir getir diye
Aynen sabah erken ac karnina ver canimÇok teşekkür ediyorum.
O zaman adetim olacağım zaman direkt gideyim.
Kadın doğuma da artık sıra bulunca dediğin gibi
Gözün aysın canım istediğin zaman olsun inşallahAmin inşallah canımHepimize Allah istediğimizi versin inşallah
valla ben hiç anlamıyorum bu konudanHanımlar programa göre 5+2 yim ama beta değerim 1292 çıktı düşük mü sizce
İyi akşamlar ya ben konunun başından hep takip ettim ama yazmaya cesaretim yoktu şimdi dedim niye yazmayayımki, benimde adet günüm 22 Ocak, biz eşimle ekim ayından beri bebeğimiz olsun istyoruz ama daha nasip değil demekki, bu ay ovülasyon testine başladım ama biraz geç başladığım için 5 gün yapıp bıraktım eğer bu ay hamile olmazsam gelecek ay sıkı bir şekilde takip ederim diye düşündüm nasip olursa, benimde dünden beri kasıklarım sanki her an adet olacakmışım gibi ağrıyor bakalım bekleyip göreceğiz, biraz uzun oldu kusura bakmayınArkadaşlar sizde de adet sancısına benzer durumlar var mı?
Valla yenilen pehlivan güreşe doymazmisss ben yarin sabah test yapacam benimde 22 ocak.ama bi yapayim silik bir gölge bile olsa görecek miyim bakayımİyi akşamlar ya ben konunun başından hep takip ettim ama yazmaya cesaretim yoktu şimdi dedim niye yazmayayımki, benimde adet günüm 22 Ocak, biz eşimle ekim ayından beri bebeğimiz olsun istyoruz ama daha nasip değil demekki, bu ay ovülasyon testine başladım ama biraz geç başladığım için 5 gün yapıp bıraktım eğer bu ay hamile olmazsam gelecek ay sıkı bir şekilde takip ederim diye düşündüm nasip olursa, benimde dünden beri kasıklarım sanki her an adet olacakmışım gibi ağrıyor bakalım bekleyip göreceğiz, biraz uzun oldu kusura bakmayın
Bende yapmak istiyorum ama yine negatif görürüm diye cesaret edemiyorum, bütün adet belirtileride var sanki, İnşaAllah siz görürsünüz pozitifi merakla bekliyorum hayırlı haberiniziValla yenilen pehlivan güreşe doymazmisss ben yarin sabah test yapacam benimde 22 ocak.ama bi yapayim silik bir gölge bile olsa görecek miyim bakayım
Lütfen regl gününe kadar direnip yapmayalım. Yapıyorum diyeni gördükçe hemen yapmak istiyorumBende yapmak istiyorum ama yine negatif görürüm diye cesaret edemiyorum, bütün adet belirtileride var sanki, İnşaAllah siz görürsünüz pozitifi merakla bekliyorum hayırlı haberinizi
Yapmadım sabırsızlıkla bekliyorum, Cuma gününe kadar birşey olmazsa hemen yapmayı düşünüyorumLütfen regl gününe kadar direnip yapmayalım. Yapıyorum diyeni gördükçe hemen yapmak istiyorumŞuan full regl belirtilerim var ama yapanları okuyunca yapmak istiyorum. Şu gecikmeyi birlik olup bekleyeliiiim
Canm benimde bat 26 ocakMerhaba kızlar. Bat 26 ocak hayirlisiyla bu ay sevinelim insallah
Döngü aralığınıza bağlıKızlar merhaba bişey soracağım. Şimdi topüklerde gezerken aklıma geldi. Benim son adet tarihim; 19 Aralık’tı. Bat tarihim 21 Ocak’tı. Ama doktorum ile yumurta takibi yaptık ve programdaki tarihinde 1 hafta sonra yumurtam çatladı. 2yumurtam vardı. Biri 12 ocakta diğeri 13ocakta çatladı. Benim şuan Bat tarihim 22si mi oluyor? Ne zaman test yapmalıyım. Bugün çatlamanın, 9.günü sanırım değil mi? Yanlış mı hesaplıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Ortalama 32-33günde adet oluyorumDöngü aralığınıza bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?