- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Bu sabah regl oldum Canim önümüzdeki ay artıkBu arada ben sen 2 gün kalaya kadar test yaptın negatif çıktığı için ümitlenmemeni demiştim ama meğer öyle olmuyormuş sen bugün test yap canım
Olsun canım hiç sıkıntı yapmaBu sabah regl oldum Canim önümüzdeki ay artık
Bnde aslında o zamanı takip edip değerlendirdim ama bu ay kismet değilmiş herhaldeOlsun canım hiç sıkıntı yapma
Bak ben tam yumurtlama dönemi var ya o zamanlar ilişki yaşadım
Gebelik testi negatif diye kafama takmadım
Rahat ol o zaman oluyor zaten
Evet ama sen çok baskı yapıyorsun kendine.Bnde aslında o zamanı takip edip değerlendirdim ama bu ay kismet değilmiş herhalde
Bat a kaç gün varKızlar selam burada siz birlikte bekliyorsunuz bende size katılmak istedim yoksa vakit geçmiyorAdet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik.
15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi.Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Ayın 20si gibi alt karnımda hafif ağrı vardı. Ayın 22-23 gibi arada ateş bastı. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak 23ünde çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, sabahları ölçtüm uyanınca 36,2 idi. 23 ünde elim ayağım kesildi yerimden kalkmadım bütün gün yattım. 24ünde yani dün, temizlik yaptım uzun süre akşam karnım aşırı gergindi ve ağrı vardı içinde gece boyu sürdü. Bugünde ara ara sancı adet gibi biraz daha şiddetli gibi tam anlamayamdım. Eşimin dediğine göre göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş
Gelgelelim bugün sabah test yaptım bir şey çıkmadı üzüldüm bayaSizce hamile olma ihtimalim var mı?
Normalde bat 26 ocak ama geç yumurtladım 4 gün kadarBat a kaç gün var
Yumurtlama üzerimden 14 gün geçmesi gerekiyo idrarda görünmesi içinn henüzerken olabilir.Normalde bat 26 ocak ama geç yumurtladım 4 gün kadar
Bazı hanımlar 9 ya da 10. gün görmüşler bende o yüzden üzüldüm biraz ama haklısınız, başka kimler bekliyor? Siz beklyior musunuz?Yumurtlama üzerimden 14 gün geçmesi gerekiyo idrarda görünmesi içinn henüzerken olabilir.
Kanda 9. 10. Gün..idrarda 14 deniliyor. İnşallah vardıırBazı hanımlar 9 ya da 10. gün görmüşler bende o yüzden üzüldüm biraz ama haklısınız, başka kimler bekliyor? Siz beklyior musunuz?
Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınıza :) Siz öyle diyince kan testi yaptırmaya gidesim geldiKanda 9. 10. Gün..idrarda 14 deniliyor. İnşallah vardıırBende 25 30 günde bir olurum şuan regl 29.günü beta hcg 245di em son onu takip ediyorum bende
Bekleyin inşallah hayırlı sağlıklı bir pozitif görürsünüzAyy ne güzel çok sevindim sizin adınıza :) Siz öyle diyince kan testi yaptırmaya gidesim geldiBiraz daha bekleyelim bakalım 3-4 gün daha ...
Canım beta 800 çıktı bendeKanda 9. 10. Gün..idrarda 14 deniliyor. İnşallah vardıırBende 25 30 günde bir olurum şuan regl 29.günü beta hcg 245di em son onu takip ediyorum bende
Çok güzel kese göründü müüü. Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün. Ben de bugün baktım 576Canım beta 800 çıktı bende
Kese için cuma gününü söyledi Cuma tahmini 1600 olur dedi.Çok güzel kese göründü müüü. Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün. Ben de bugün baktım 576
Maşallah canım gözünaydııınKese için cuma gününü söyledi Cuma tahmini 1600 olur dedi.
Cuma göreceğiz bakalım. Rahim sağlıklı mı değil mi ona baktı bir de folikasit verdiYumurtlamanın kaçıncı günü hiç bilmiyorum inan benim 4+3 şuan
Ben aldım müjdeli bu ay şükürAynen bende 7 de başladım 12 Ocak a kadar hergun günde 1 çalıştıkartık surda kaldı 8 gün çalışmalara ara verm zamanı geliyor karnım çok agriyor sancı var akıntım var kasıklarım ağrıyor sabah uyandığımda aç karna bulantı oluyor bakalım hayırlısı kendimi kaptirmak istemiyorum
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah canım gözünaydııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?