Kızlar selam burada siz birlikte bekliyorsunuz bende size katılmak istedim yoksa vakit geçmiyor

Adet döngüm 28-31 gün arasındadır hep, düzenlidir yani. Bu ay takvime göre yumurtlama günüm 12 ocaktı, pek ağrı yaşamadım ama düzenli olduğundan o gün yumurtladım diye düşündüm ve değerlendirdik.
15 ocak günü doktor muayenem vardı, ultrasonla baktı doktor ve sağ tarafımda yumurta olduğunu çatlamak üzere olduğunu, yumurtlama günümde olduğunu söyledi.

Yani beklediğim günden 4-5 gün sonra yumurtlamışım. Bizde 16sı sabah birlikte olduk. Ayın 20si gibi alt karnımda hafif ağrı vardı. Ayın 22-23 gibi arada ateş bastı. Bunlar psikolojik olabilir diye umursamadım. Ancak 23ünde çok sıcak basınca ateşimi ölçtüm ve normalde 35.2 olan vucut sıcaklığım 37 idi nerdeyse, sabahları ölçtüm uyanınca 36,2 idi. 23 ünde elim ayağım kesildi yerimden kalkmadım bütün gün yattım. 24ünde yani dün, temizlik yaptım uzun süre akşam karnım aşırı gergindi ve ağrı vardı içinde gece boyu sürdü. Bugünde ara ara sancı adet gibi biraz daha şiddetli gibi tam anlamayamdım. Eşimin dediğine göre göğüslerimdeki damarlar belirginleşmiş
Gelgelelim bugün sabah test yaptım bir şey çıkmadı üzüldüm baya

Sizce hamile olma ihtimalim var mı?