- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
-
- Konu Sahibi pistachioo
Hayırlısı olsun inşallah hsg gerekmeden hamile kalırsınız umarım6 yıldır evliyim cnm 5 yaşında bı oğlum var 10 aydır da 2. Gebeliği planlıyoruz ama olmuyo. Oğluma 5 ayda kalmıştım. Çikolata kistim var sol yumurtalikta 2 buçuk cm başka sorunum yok doktor engel olmaz dedi ama bilmiyorum
Bende öyle dua ettim de bu ayda olmadı artık cekilcem mecbur çokta korkuyorum. Sen ne kadarlık evlisin ne zmndir dusunuyosun çocukHayırlısı olsun inşallah hsg gerekmeden hamile kalırsınız umarım
10 aydır işte biz de düşünüyoruz hormon siperm ultrason sonuçları normal tsh yüksek onun için ilaç alıyorum 3 ay olmazsa yine gel dedi hsg der diye gidesim yok 4 buçuk yıllık evliyiz 3 yaş oğlum var ilki benim de 6 ayda olmuştu belki fazla stres yapıyoruz ondan olmuyor zaten normal olmazsa 1. Olmazdı rahat olsak keşkeBende öyle dua ettim de bu ayda olmadı artık cekilcem mecbur çokta korkuyorum. Sen ne kadarlık evlisin ne zmndir dusunuyosun çocuk
Bende çok korkuyorum ama mecbur yaptırıcam doktorum şişlide bir yer tavsiye etti ağrısız bir yöntemle çekiyorlarmış yorumları da gayet iyi..Bu ay 2 yıl oldu cnm deneyeli hiç gebelik oluşmadı bendeRahim filmi gözümü çok korkutuyor siz kaç aydır deniyordunuz acaba
Canım ben dayanamdım 3 saat sonra yine aynı testle yaptım ama bu sefer silik çizgi bile çıkmadıBeyazmelek11 naptın yaptinmi test
Rabbim bir an önce kucağınıza sağlıkla hayırlıevlatlar doldursun inşallahBende çok korkuyorum ama mecbur yaptırıcam doktorum şişlide bir yer tavsiye etti ağrısız bir yöntemle çekiyorlarmış yorumları da gayet iyi..Bu ay 2 yıl oldu cnm deneyeli hiç gebelik oluşmadı bende
Valla canım ben ilk cocugumda çok daha fazla takıyodum. Ama bu sefer son 2 aydır artık neden olmuyo diye takmaya başladım. Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı gönlümüze göre evlatlar nasip eder İnşallah beklemek çok yorucu10 aydır işte biz de düşünüyoruz hormon siperm ultrason sonuçları normal tsh yüksek onun için ilaç alıyorum 3 ay olmazsa yine gel dedi hsg der diye gidesim yok 4 buçuk yıllık evliyiz 3 yaş oğlum var ilki benim de 6 ayda olmuştu belki fazla stres yapıyoruz ondan olmuyor zaten normal olmazsa 1. Olmazdı rahat olsak keşke
Yaaa bide baya silik çizgi vardı. Ama konularda çok bu testle yanilani gördüm cnm. Üzme kendini haklısın geçen ay bende kaset testte silik çizgiyi gördüm bende çok üzüldüm regl olunca bu ayda kan değerim 2.30 çıkınca umutlandim gene hüsranCanım ben dayanamdım 3 saat sonra yine aynı testle yaptım ama bu sefer silik çizgi bile çıkmadıyarın sabah ilk idrarla tekrar deniycem çok moralim bozuldu ya
Valla şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahta çıkmazsa artık umudum kalmadı bu aydan,hayırlısı ne diyimYaaa bide baya silik çizgi vardı. Ama konularda çok bu testle yanilani gördüm cnm. Üzme kendini haklısın geçen ay bende kaset testte silik çizgiyi gördüm bende çok üzüldüm regl olunca bu ayda kan değerim 2.30 çıkınca umutlandim gene hüsran
Ne kadar kaldı adete. Bı sorun varmı cnmValla şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum yarın sabahta çıkmazsa artık umudum kalmadı bu aydan,hayırlısı ne diyim
Bata 2 gün var cnm.Sorun bende yok eşimin morfoloji %2 birde ileri hareket sorunu varNe kadar kaldı adete. Bı sorun varmı cnm
Morfoloji çok engel olmuyo diyolar. Keçiboynuzunu fln kaynatıp suyunu icirmeyi denedinmiBata 2 gün var cnm.Sorun bende yok eşimin morfoloji %2 birde ileri hareket sorunu var
En son Smear testi yaptırmıştım, sonuç için gideceğim. Doktor sonuçtan sonra gebeliği düşünelim, şimdilik folik asit kullanabilirsin dedi. Sonuç temiz çıkarsa artık ne önerirse onu yapıcam.Ah keşkekadin doğuma mi randevun canim ne için
Yok cnm doktor hareket için antibiyotik ve takviye vermişti bu ay onları kullandı sadeceMorfoloji çok engel olmuyo diyolar. Keçiboynuzunu fln kaynatıp suyunu icirmeyi denedinmi
İnşallah düzelir tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder. Bizim gene 1 tane var çok şükür rabbim sizlerede tattirsinYok cnm doktor hareket için antibiyotik ve takviye vermişti bu ay onları kullandı sadece
Amin inş cnm seninkini de Allah bağışlasın yarın sabah test yapıcam ama hiç umudum kalmadı çıkarsa bana büyük süpriz olurİnşallah düzelir tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder. Bizim gene 1 tane var çok şükür rabbim sizlerede tattirsin
Amin canım cumlemizinkini. İnşallah vardır Allah'tan ümit kesilmez haber ver banadaAmin inş cnm seninkini de Allah bağışlasın yarın sabah test yapıcam ama hiç umudum kalmadı çıkarsa bana büyük süpriz olur
Canım sabah test yaptım yine negatif o kadar para verip predictor early aldım o bile yanılttı beni adeti bekliycem artıkAmin canım cumlemizinkini. İnşallah vardır Allah'tan ümit kesilmez haber ver banada