Gebeliğe Hazırlık Bat 17,18,19 Eylül

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bata 3 gün kaldı gögüslerim şişti ve iki üç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyor galiba regl geliyorum diyor 🤣
Benim de bata 4 kaldı. Dayanamayıp test yaptım biraz önce, çizgi mizgi yok hatta kalbim kadar tertemiz :confused:Zaten göğüs şişkinliği, bel ağrısı, kasık ağrısı, regl geliyorum diyor.

Benim de bata 4 kaldı. Dayanamayıp test yaptım biraz önce, çizgi mizgi yok hatta kalbim kadar tertemiz :confused:Zaten göğüs şişkinliği, bel ağrısı, kasık ağrısı, regl geliyorum diyor.
Bende günüm geçmezse yapmak hiç istemiyorum. Ama o sizde olan belirtilerin hepsi gebeliktede ola bilir

Bende günüm geçmezse yapmak hiç istemiyorum. Ama o sizde olan belirtilerin hepsi gebeliktede ola bilir
Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri benziyor diyorlar ama bunlar her ay oluyo bende, o yüzden pek umudum yok, yine de belli olmaz tabi. Sende var mı belirti hiç?

Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri benziyor diyorlar ama bunlar her ay oluyo bende, o yüzden pek umudum yok, yine de belli olmaz tabi. Sende var mı belirti hiç?
Bendede sizin gibi bel ağrısı, gögüslerim ağrıyor o kadar. Bata 4gün kaldı iki gün kalada kasıklarımda ağrılar başlar

Aynen benim çok uzun zamandır gögüslerim ağrımıyordu zaten gebelik istediğimden beri regl döngüm kısaldı. Şimdi tekrar ağrımaya başlayınca herhalde eski döngü süresine geçecek diye düşünüyorum. Artık umudumu kestim saldım ne olursa olsun valla yoruldum

Aynen benim çok uzun zamandır gögüslerim ağrımıyordu zaten gebelik istediğimden beri regl döngüm kısaldı. Şimdi tekrar ağrımaya başlayınca herhalde eski döngü süresine geçecek diye düşünüyorum. Artık umudumu kestim saldım ne olursa olsun valla yoruldum
başlamadan önce ben de hemen olur diye düşünenlerdendim, 1 sene geçti tık yok. İnsan yoruluyo çok haklısın. Her ay 2 hafta moralim bozuk oluyo, reglden sonra amaaan olmazsa olmasın diyorum. Sonra tekrar deniyoruz, yine bi umut yine hüsran oluyo sonunda.

Herkese merhaba, benim de bat 18 Eylül ancak çok umutlu başlamış olduğum bu aydan da umudumu kestim ne yazık ki.. Doktor kontrolünde günde 1 adet femara ile 12.günde 22mm yumurta elde etmiştik, 23mm'e geldiğinde çatlayacağını söylemişti, o günleri değerlendirdik, sonrasında sol tarafta, yumurtalığa ara ara giren batma ve ağrım olmuştu, ümitlendim, ovülasyondan sonra 10.günde gebelik testi negatifti, lh artışı da olmadığını ovülasyon testi ile görüp, umudumu kestim, zaten göğüslerde de herhangi bir büyüme, sızı yok.. 2 seneyi aşkın uğraşıyoruz, 1 kimyasal oldu sadece.. Çok yoruldum artık, her ay aynı heyecan ve hayal kırıklığı.. sebepsiz infertilite bizimkisi.. tabi yaş da var, eşimle ikimiz de 40 yaşın sonlarındayız.. Genç arkadaşlara mesajım, yaşınızdan dolayı şanslısınız, denemeye devam edin.. doğru şekilde beslenip, takviye alırsanız elbet sonuca kavuşursunuz.. sanırım benim kısmetimde yok.. tüp bebek sarmalına da girmek istemiyorum, hem maddi hem manevi böyle bir gücüm yok.. biraz içimi dökmek istedim, moralim çok bozuk..

başlamadan önce ben de hemen olur diye düşünenlerdendim, 1 sene geçti tık yok. İnsan yoruluyo çok haklısın. Her ay 2 hafta moralim bozuk oluyo, reglden sonra amaaan olmazsa olmasın diyorum. Sonra tekrar deniyoruz, yine bi umut yine hüsran oluyo sonunda.
Aynen bir de bu 7 ayımız bu zamana kadar ister istemez stres yapmışım regl döngüm 27 28 günde olurdu geçen ay 23 güne düşmüş onu fark edene kadar stresli olduğumun farkında değildim

Aynen bir de bu 7 ayımız bu zamana kadar ister istemez stres yapmışım regl döngüm 27 28 günde olurdu geçen ay 23 güne düşmüş onu fark edene kadar stresli olduğumun farkında değildim
Ne kadar stresli değiliz desek de çok etkiliyor. Benim normalde çok düzenlidir. Denemeye başladığımız ilk aylar yaklaşık 10 gün gecikme yaşamıştım. Ama sonradan tekrar düzene girdi.

X