- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
- Konu Sahibi pistachioo
Benim de bata 3 gün kaldı gögüslerim şişti ve iki üç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyor galiba regl geliyorum diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm cnm ya Rabbim tez vakitte nasip eder İnşallah üzme kendini vaktini bekliyolar. Bı daha alma o testten yanilttigi çok insan varCanım sabah test yaptım yine negatif o kadar para verip predictor early aldım o bile yanılttı beni adeti bekliycem artık
Bendede aynən öyle birdə çok özür diliyorum dışkı rengim çok koyulaştı hatta siyah deye bilirim acaba nedenBenim de bata 3 gün kaldı gögüslerim şişti ve iki üç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyor galiba regl geliyorum diyor
bence gebelikle ilgisi yoktur yediklerinle ve bakterilerle ilgilidirBendede aynən öyle birdə çok özür diliyorum dışkı rengim çok koyulaştı hatta siyah deye bilirim acaba neden
Benim de bata 4 kaldı. Dayanamayıp test yaptım biraz önce, çizgi mizgi yok hatta kalbim kadar tertemiz Zaten göğüs şişkinliği, bel ağrısı, kasık ağrısı, regl geliyorum diyor.Benim de bata 3 gün kaldı gögüslerim şişti ve iki üç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyor galiba regl geliyorum diyor
Yok onla ilişkilendirmedim hatta kanama belirtisi olur diye okudum((bence gebelikle ilgisi yoktur yediklerinle ve bakterilerle ilgilidir
Bende günüm geçmezse yapmak hiç istemiyorum. Ama o sizde olan belirtilerin hepsi gebeliktede ola bilirBenim de bata 4 kaldı. Dayanamayıp test yaptım biraz önce, çizgi mizgi yok hatta kalbim kadar tertemiz Zaten göğüs şişkinliği, bel ağrısı, kasık ağrısı, regl geliyorum diyor.
Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri benziyor diyorlar ama bunlar her ay oluyo bende, o yüzden pek umudum yok, yine de belli olmaz tabi. Sende var mı belirti hiç?Bende günüm geçmezse yapmak hiç istemiyorum. Ama o sizde olan belirtilerin hepsi gebeliktede ola bilir
Bendede sizin gibi bel ağrısı, gögüslerim ağrıyor o kadar. Bata 4gün kaldı iki gün kalada kasıklarımda ağrılar başlarHamilelik belirtileriyle regl belirtileri benziyor diyorlar ama bunlar her ay oluyo bende, o yüzden pek umudum yok, yine de belli olmaz tabi. Sende var mı belirti hiç?
İnşallah güzel haberler gelir bu ay
inşallah sevindirici haberler gelir bu ay :)İnşallah :) normalde bat bugündü benim, henüz adet olmadım. Çok umutlu da degılım nedense ama.. inşallah vardır
ben de daha hiç yapmamıştım günüm geçmeden ama bu sefer içimden geldi. Hayırlısı diyelimBende günüm geçmezse yapmak hiç istemiyorum. Ama o sizde olan belirtilerin hepsi gebeliktede ola bilir
Aynen benim çok uzun zamandır gögüslerim ağrımıyordu zaten gebelik istediğimden beri regl döngüm kısaldı. Şimdi tekrar ağrımaya başlayınca herhalde eski döngü süresine geçecek diye düşünüyorum. Artık umudumu kestim saldım ne olursa olsun valla yoruldumBenim de bata 4 kaldı. Dayanamayıp test yaptım biraz önce, çizgi mizgi yok hatta kalbim kadar tertemiz Zaten göğüs şişkinliği, bel ağrısı, kasık ağrısı, regl geliyorum diyor.
başlamadan önce ben de hemen olur diye düşünenlerdendim, 1 sene geçti tık yok. İnsan yoruluyo çok haklısın. Her ay 2 hafta moralim bozuk oluyo, reglden sonra amaaan olmazsa olmasın diyorum. Sonra tekrar deniyoruz, yine bi umut yine hüsran oluyo sonunda.Aynen benim çok uzun zamandır gögüslerim ağrımıyordu zaten gebelik istediğimden beri regl döngüm kısaldı. Şimdi tekrar ağrımaya başlayınca herhalde eski döngü süresine geçecek diye düşünüyorum. Artık umudumu kestim saldım ne olursa olsun valla yoruldum
inşallah sevindirici haberler gelir bu ay :)
Aynen bir de bu 7 ayımız bu zamana kadar ister istemez stres yapmışım regl döngüm 27 28 günde olurdu geçen ay 23 güne düşmüş onu fark edene kadar stresli olduğumun farkında değildimbaşlamadan önce ben de hemen olur diye düşünenlerdendim, 1 sene geçti tık yok. İnsan yoruluyo çok haklısın. Her ay 2 hafta moralim bozuk oluyo, reglden sonra amaaan olmazsa olmasın diyorum. Sonra tekrar deniyoruz, yine bi umut yine hüsran oluyo sonunda.
ben de öyle. Regli görene kadar hep bi umut oluyoİnşallah ya çok istiyorum
Ne kadar stresli değiliz desek de çok etkiliyor. Benim normalde çok düzenlidir. Denemeye başladığımız ilk aylar yaklaşık 10 gün gecikme yaşamıştım. Ama sonradan tekrar düzene girdi.Aynen bir de bu 7 ayımız bu zamana kadar ister istemez stres yapmışım regl döngüm 27 28 günde olurdu geçen ay 23 güne düşmüş onu fark edene kadar stresli olduğumun farkında değildim