Gebeliğe Hazırlık Bat 17,18,19 Eylül

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir kaç aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum normalde yumurtlamanın ertesi günü çatlamayı görürüm bu ay ilk defa böyle bir durumla karşılaştım

En iyisi ultrason tabi. Ancak bu resimlerde ben 10-11 daha koyu gördüm. Peki adetin kaçıncı günündesiz?

Kistede dönüşmüş ola bilir((( ama sıvı akıntınız var diyosunuz bilemedimki. Randevu ala bilirseniz, bir ultrasona gözükün

Hormon testleri amh testi ve sperm testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer yapılmadıysa bende 9 aydır uğraşıyorum maalesef sorunlardan dolayi olmuyo tüp bebeğe başvurduk
Önümüzdeki ay randevum var, bakalım ne diyecek doktor. Şöyle uğraşmadan, düşünmeden, sürpriz bir şekilde öğrensek bebişleri ne güzel olurdu ya.

Ben kan verdim gene 2.30 çıkmış değerim gebelik yok malesef bu ayda olmadı. Siz naptiniz Beyazmelek11 test yaptın mı tekrar
Canım bu ay nasip değilmiş demekki ama pes etmek yok önümüzde ki ay denemeye devam et..Bana gelince 11’e kadar zor tuttum kendimi dayanamadım lavaboya gittim tam çıktım kargo geldiya akşama kadar kendimi tutucam öyle yapıcam yada yarın sabahı bekliycem

Yok cnm bugün yap bı sonraki idrarla çıkar artık 2 gün önce silikti çünkü bugün ilk idrar olmasada çıkar. Öyle cnm hayırlısı bu ay artık rahim filmine girmeyi düşünüyorum

Yok cnm bugün yap bı sonraki idrarla çıkar artık 2 gün önce silikti çünkü bugün ilk idrar olmasada çıkar. Öyle cnm hayırlısı bu ay artık rahim filmine girmeyi düşünüyorum
Doktor benden de rahim filmi istedi olmazda bende çektiricem inş gerek kalmaz hayırlısı artık

Kaç aydır deniyordunuz acaba ve bu ilk mi kaç yıllık evlisinşz
6 yıldır evliyim cnm 5 yaşında bı oğlum var 10 aydır da 2. Gebeliği planlıyoruz ama olmuyo. Oğluma 5 ayda kalmıştım. Çikolata kistim var sol yumurtalikta 2 buçuk cm başka sorunum yok doktor engel olmaz dedi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…