- 12 Mayıs 2013
- 32
- 15
-
- Konu Sahibi pistachioo
Akışına bırakmak ile iyi yapmışsınız ama 1 senedir denediğinizde olmadı ise bi doktora görünmenizde fayda var yumurtlama günleri takip etmelisinizz yumurtalık ve sperm testleri vs bakılan bir sürü değer vardırArkadaşlar selam, benim bat 18 Eylül. 1 senedir korunmuyoruz ama akışına bırakmıştık yani hemen olsun diye bi derdimiz yoktu. Ancak son zamanlarda kafama çok takılmaya başladı.Sürekli belirti aramaktan yoruldum. İnşallah bu sefer olur, bu topic hepimize uğur getirsin, birlikte bekleyelim :)
İnşAllah canım benimkide bat 15 sayılırmıArkadaşlar selam, benim bat 18 Eylül. 1 senedir korunmuyoruz ama akışına bırakmıştık yani hemen olsun diye bi derdimiz yoktu. Ancak son zamanlarda kafama çok takılmaya başladı.Sürekli belirti aramaktan yoruldum. İnşallah bu sefer olur, bu topic hepimize uğur getirsin, birlikte bekleyelim :)
Doğru söylüyorsunuz, doktora göründüm. Bir problem yok şimdilik. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay ovülasyon testi ile devam edeceğim.Akışına bırakmak ile iyi yapmışsınız ama 1 senedir denediğinizde olmadı ise bi doktora görünmenizde fayda var yumurtlama günleri takip etmelisinizz yumurtalık ve sperm testleri vs bakılan bir sürü değer vardır
Sayılır tabi neden sayılmasın :)İnşAllah canım benimkide bat 15 sayılırmıbaktım ama topik yok seninkini görünce yazayım dedim
Sayılır tabi neden sayılmasın :)
Ay inşallah hamilesindir, yine de en doğru sonuç galiba regl gününden sonra gebelik testi.Bende ayın 31 inde pik gördüm 10 gün geçti üstünden bi topikte görmüştüm 6 gün kala ovülasyonla takip ediyormuşsun koyulaşırsa gebelik ihtimali olabiliyormuş denedim bugün koyu çıktı baya ama pekte kaptırmak istemiyorum kendimi bizde 2.bebiş için 1 buçuk senedir korunmuyoruz ama olmuyor
Aynen canım instagramda birgebeningünlüğü diye sayfa var ebru abla ona attım dün testi o da tekrar yumurtlamada olabilir gebelikte olabilir yarın tekrar test yapıp at ve değerlendir 2 günü dedi bende birazdan test yapıp yeniden bakacağım koyuluk silikleşmişse tekrar yumurtlamış oluyorum sanırımAy inşallah hamilesindir, yine de en doğru sonuç galiba regl gününden sonra gebelik testi.
İnşallah gebeliktir canım ya, haber ver mutlaka :)Aynen canım instagramda birgebeningünlüğü diye sayfa var ebru abla ona attım dün testi o da tekrar yumurtlamada olabilir gebelikte olabilir yarın tekrar test yapıp at ve değerlendir 2 günü dedi bende birazdan test yapıp yeniden bakacağım koyuluk silikleşmişse tekrar yumurtlamış oluyorum sanırım
Ay ne güzel erken çıkmışSelam kızlar benimde bat 15 eylül
Eylül topiğindeyim ama buraya da yazmak istedim bu sabah bata 5 kala erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı değişik duygular yaşıyorum ama emin olmak için bir kaç gün daha beklemek gerek
Bugün silikleşmiş büyük ihtimal 2.kez yumurtlama olduİnşallah gebeliktir canım ya, haber ver mutlaka :)
Olsun canım, şimdiden umutsuzluğa kapılmayalım, daha bata var zaten.Bugün silikleşmiş büyük ihtimal 2.kez yumurtlama oldu
İnşallah güzel haberler gelir bu ayBenimki 15 Eylülinşallah bana da uğur getirsin
İnşAllah canım bu ayda olmazsa hormon testi için gideceğimOlsun canım, şimdiden umutsuzluğa kapılmayalım, daha bata var zaten.
Hemen umutsuzluğa kapılmayın adet belirtileriyle çok benziyormuş zaten. Hem çoğu gebelik belirtisinde göğüs ağrısı var. Benimde her ay olan göğüs hassasiyeti olurdı bu ay olmadı 3 günüm var bekliyorum yokluyorum arada ama yok hatta akıntım bile yok sadece birkaç gün geldi bi değişik bu ayBen 20 Eylül ama göğüsler şimdiden ağrımaya ve hassaslaşmaya başladı adet olucam yine bu ayda da umut yok