- Konu Sahibi pistachioo
Test almıyorum ben hiç. Beklediğim bir belirti var o olunca anlayın ki gebesiniz onu bekliyorum o olmayınca teste de gecikse bile gerek duymuyorumBende evde test çok, ama yapmıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test almıyorum ben hiç. Beklediğim bir belirti var o olunca anlayın ki gebesiniz onu bekliyorum o olmayınca teste de gecikse bile gerek duymuyorumBende evde test çok, ama yapmıyorummm
Hormon testleri amh testi ve sperm testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer yapılmadıysa bende 9 aydır uğraşıyorum maalesef sorunlardan dolayi olmuyo tüp bebeğe başvurdukArkadaşlar selam, benim bat 18 Eylül. 1 senedir korunmuyoruz ama akışına bırakmıştık yani hemen olsun diye bi derdimiz yoktu. Ancak son zamanlarda kafama çok takılmaya başladı.Sürekli belirti aramaktan yoruldum. İnşallah bu sefer olur, bu topic hepimize uğur getirsin, birlikte bekleyelim :)
Bir amh olmadı benim ama doktor kan değerlerin gayet iyi bu senin yumurtalıkların iyi dmek demişti gerek görmedik diğerleri iyi ben de tsh yüksek o engel oluyor sanırım ilaç kullanıyorumHormon testleri amh testi ve sperm testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer yapılmadıysa bende 9 aydır uğraşıyorum maalesef sorunlardan dolayi olmuyo tüp bebeğe başvurduk
Hangi belirti?Test almıyorum ben hiç. Beklediğim bir belirti var o olunca anlayın ki gebesiniz onu bekliyorum o olmayınca teste de gecikse bile gerek duymuyorum
Merhaba, akıntınız süt gibi mi acaba? Benim süt gibi akıntım var da.Bende gögüsler ağrıyo, belim. Birde akıntım artdı
tsh bende de yüksek 5 civarıydı ilaçla 2 lere indi canimBir amh olmadı benim ama doktor kan değerlerin gayet iyi bu senin yumurtalıkların iyi dmek demişti gerek görmedik diğerleri iyi ben de tsh yüksek o engel oluyor sanırım ilaç kullanıyorum
Adet sancısı belirtisi ama o sancı vurunca adetin gelmiyorsa kesin hamilesin bu belirtiler bata 2 3 gün kala başlaması lazımHangi belirti?
Düşünce inşallah hamile kalırım 6 civarındatsh bende de yüksek 5 civarıydı ilaçla 2 lere indi canim
Sıvı bir akıntı bende yapışkan değil. Ama rengi hayır beyaz değilMerhaba, akıntınız süt gibi mi acaba? Benim süt gibi akıntım var da.
Sarımsı benim ki ama az geliyor çok çokSıvı bir akıntı bende yapışkan değil. Ama rengi hayır beyaz değil
Bendede günde bir iki kere. Geçen ay hiç yokdu meselaSarımsı benim ki ama az geliyor çok çok
Normal kaset testte çıkmaz cnm bata 2 kala dene ben hissediyorum inş vardır sendeHangi testten yaptın cnm erken mi?
Ya ne bilim yurtiçi olsa gelirdi neyse yarın sabaha yetişir inş bugün öğlene kadar tuttum çişimi belki gelir diyeBugün pazar ya gelmeyebilir cnm keşke dün alsaydın bı tane daha test
Benim de 15 aylül bir haftadır bende de beyaz akıntı varKızlar merhaba benim bat 17 Eylül. Şu an süt gibi akıntım var, bu durumda olan var mı
Ben iki kimyasal yaşadım maalesef. İlk kez böyle bir akıntı gelince şüphelendim doğrusu. Belki artık sağlıklı bir bebiştir bekleyip göreceğiz.Benim de 15 aylül bir haftadır bende de beyaz akıntı var
Ayy canım kıyamam gelmedimiYa ne bilim yurtiçi olsa gelirdi neyse yarın sabaha yetişir inş bugün öğlene kadar tuttum çişimi belki gelir diye