Gebeliğe Hazırlık Bat 17,18,19 Eylül

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam, benim bat 18 Eylül. 1 senedir korunmuyoruz ama akışına bırakmıştık yani hemen olsun diye bi derdimiz yoktu. Ancak son zamanlarda kafama çok takılmaya başladı.Sürekli belirti aramaktan yoruldum. İnşallah bu sefer olur, bu topic hepimize uğur getirsin, birlikte bekleyelim :)
Hormon testleri amh testi ve sperm testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer yapılmadıysa bende 9 aydır uğraşıyorum maalesef sorunlardan dolayi olmuyo tüp bebeğe başvurduk:KK43:

Hormon testleri amh testi ve sperm testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer yapılmadıysa bende 9 aydır uğraşıyorum maalesef sorunlardan dolayi olmuyo tüp bebeğe başvurduk:KK43:
Bir amh olmadı benim ama doktor kan değerlerin gayet iyi bu senin yumurtalıkların iyi dmek demişti gerek görmedik diğerleri iyi ben de tsh yüksek o engel oluyor sanırım ilaç kullanıyorum

Kızlar merhaba benim bat 17 Eylül. Şu an süt gibi akıntım var, bu durumda olan var mı ☺️

Bir amh olmadı benim ama doktor kan değerlerin gayet iyi bu senin yumurtalıkların iyi dmek demişti gerek görmedik diğerleri iyi ben de tsh yüksek o engel oluyor sanırım ilaç kullanıyorum
tsh bende de yüksek 5 civarıydı ilaçla 2 lere indi canim

Benimde adet günüm10 eylüldü hala gelen giden yok . Öğlen idrar testi yaptım negatif acaba neden olabilir böle

Kızlar selam benimde bat 22 eylül çatlamadan sonra her ay akıntıda artış oluyor ayaktayken falan adet gibi bir anda akıyor su gibi bu normal bir durum mu yaşayan var mı

X