Gebeliğe Hazırlık Bat 17,18,19 Eylül

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol cnm ama hala emin değilim ben,yarın ki testte daha koyu çizgi görürsem belki o zaman inanırım 2 senedir yüzlerce test yaptım çünkü Ne diyorsun varmısın benimle test yapmaya

Sağol cnm ama hala emin değilim ben,yarın ki testte daha koyu çizgi görürsem belki o zaman inanırım 2 senedir yüzlerce test yaptım çünkü Ne diyorsun varmısın benimle test yapmaya
Tabiki cnm ben her türlü yaparm ilk idrarla yapalım yarın sonuçları paylasalim

Çok bir şey düşünmek istemiyorum Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşAllah 1 buçuk sene oldu artık kırmızıları göre göre bir şey düşünemez oldum
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin yaş kaçtı sizin doktora gittiniz mi

Ben de gittim öyle 3.gün gel dedi hırmanlara bakıldı tsh yüksek onun için ilaç verdi hormonlar da önemli

Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin yaş kaçtı sizin doktora gittiniz mi
Amin canım cümlemize inşAllah 26 yaşındayım ben evet gittim 1 ay önce ultrasonla baktı bir sorun yok adetin 3.günü gel hormonlarınada bakalım dedi adet olursam gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…