- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi pistachioo
Sağol cnm ama hala emin değilim ben,yarın ki testte daha koyu çizgi görürsem belki o zaman inanırım 2 senedir yüzlerce test yaptım çünküAyy evet cnm gorunuyo çizgi hadi bakalım sağlıklı gebeliğin olur İnşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsinbende pko yok cnm iğne ilaç fln da kullanmadım. Ama gebe olanlar t cizgiai daha koyu cikiyo diyolar benim şuan öyle degl hala c kadar koyu degil. Çok merak ediyorm ama varmı yokmu
Tabiki cnm ben her türlü yaparmSağol cnm ama hala emin değilim ben,yarın ki testte daha koyu çizgi görürsem belki o zaman inanırım 2 senedir yüzlerce test yaptım çünküNe diyorsun varmısın benimle test yapmaya
Ben netten 2 gün önce sipariş verdim yarın sabaha yetişir inşTabiki cnm ben her türlü yaparmilk idrarla yapalım yarın sonuçları paylasalim
Yetişti mi cnm yaptın miBen netten 2 gün önce sipariş verdim yarın sabaha yetişir inş
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin yaş kaçtı sizin doktora gittiniz miÇok bir şey düşünmek istemiyorum Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşAllah1 buçuk sene oldu artık kırmızıları göre göre bir şey düşünemez oldum
Ben de gittim öyle 3.gün gel dedi hırmanlara bakıldı tsh yüksek onun için ilaç verdi hormonlar da önemliBen evlendim 1 sene sonra ikiz gebeliğim oldu ve gelişmediği için aldılar ondan sonra Allah razı olsun ilgili doktorumuz vardı her şeye bakmıştı ve sorun yok hatta korunma hiç dedi folikasite başlattı beni 5 ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür sağlıklı bir gebelik geçirdim 2 yaşından sonra korunmayı bıraktık kolay olmuyor diye 1 buçuk sene oldu ilk korunmayı bıraktığımda 1 defa kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra hiç günüm bile geçmedi 1 ay önce gittim doktora ultrasonla her şey iyi adetin 3.günü gel hormonlarınada bakalım dedi eğer hasta olursam ( hayırlısı ile olmam inşAllah) hormon testine gideceğim
Amin canım cümlemize inşAllah 26 yaşındayım benAllah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin yaş kaçtı sizin doktora gittiniz mi
Benimde belim çok ağrıyo goguslerimde ağrı yok sol kasigim arada çok feci sancı giriyo saniyelikBende gögüsler ağrıyo, belim. Birde akıntım artdı
Göğüs acısı dışında bir belirti yok galiba ya. O da her ay reglden önce oluyo zaten. Ama bu sefer erken başladı, daha 6 gün var.Canım belirtin varmı hiç ne durumdasın
Malesef cnm çok bekledim ama hala gelmedi 2 gün olduYetişti mi cnm yaptın mi
Hangi testten yaptın cnm erken mi?Ben test yaptım bugünde çıkmadı yok hrlde yaa 4 gün kaldı adete. Catlamanin üstünden 10. Gün
Yok cnm 10 li getirtmistm freely markasiHangi testten yaptın cnm erken mi?
Bugün pazar ya gelmeyebilir cnm keşke dün alsaydın bı tane daha testMalesef cnm çok bekledim ama hala gelmedi 2 gün olduuyuz oluyorum sürat kargoya
Ben de göğüsler de ağrı ve hassasiyet var ama adet öncesi hep olur adete 8 gün olucağım demek bu pek ümitli değilim akıntı çok az yok gibiBende gögüsler ağrıyo, belim. Birde akıntım artdı
Adete ne kadar kaldıBende evde test çok, ama yapmıyorummm