• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ama çok düşünmemeye çalış her güne farklı bi program koy yani meşgale bul kendine 🙈ben bir haftadır temizlik ikram yapıp misafir ağırladım sırf unutmak için İnan 😂çok işe yaramasa da günüm hızlı geçti en azından
Mutlu haberiniz gelmiş, tebrik ederim 🥳

Yok cnm hep düzenlidir 28 günde bir oluyo dongum bu defa belirtilerimde var ama test negatif cıktı kasik ağrıması batması gaz göğüs hassasiyeti büyümesi göğüs ucu kararması göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı iştah artışı yeni yeni bazı kokulardan midem bulaniyo ama bilmiyorum cnm kısmet herşeyin hayirlisi🤲🤲😍😊
En yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma 💋

En yakın zamanda en güzel sonuçları pozitif diye duyalım inşallah canım ya, çıkarsa yeni haber bize de yazmayı unutma 💋
Sagol cnm benim 💋InsAllah cnm bildiririm 😊😍Rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum cnm doğru vakit ne zamansa o zaman gelir zaten bebis😊

Evet kuzum inşallah 🙏🏻 Testlerde ve kanda çıktı , biraz daha büyüsün diye bekliyorum doktora gitmek için nasipse , kee görünecek boyuta gelsin diye
MasAllah cnm Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllah 🤲💋😍

Benim de S.a.t 12 mayıstı, geçen hafta cuma yani beklediğim adetten 4 gün geçince iki tane idrar testi yaptım çift çizgiler çıktı sağlık ocağında da yapıldı , ptesi kan verdim 9.500 küsur çıktı, değer yüksek çıktı diye araştırma yapıyorum ya erken yumurtlamadan dolayı daha büyüktür bebek yada çoğul gebelik olabilir diyor . Henüz doktora gitmedim , çünkü kese hemen görünmüyor sonra tekrar çağırıyor kese içinde bebek görmek için kalp atışı için nasipse haftaya gidicez bi hafta sonra şuan 5+1 im sat hesaplamasına göre
Değer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsun🌸

Değer 3000 i geçince kese gözüküyor beklemeniz anlamsız gidin görün kesenizi hayırlı sağlıklı evlat olsun🌸
Amin teşekkür ederim inşallah hepimizinki 🙏🏻 Kese görmekten ziyade daha sonra içinde embriyo görmek istiyorlar , bebek görününce bi daha çağırıyorlar kalp atışı duymak için , diğer çocuklarımda tecrübelerim oldu iki iki gitmemek için kalp atışı vakti geldiğinde gitmeyi planladım . 2. Çocuğumda tam 3 kez gittim pozitiften sonra da o sebeple açıkçası

Kuzucum perşembe günü keseyi görmeye gidecektin gittin mi bidaha , görüldü mi nasıldı ? Doktor hangi vitamini yazdı bu arada bana sadece sağlık ocağı doktorum folik asit verdi
Gittim canım ama kese görülmedi doktor daha erken haftaya gel dedi Folbiol diye bir folikasit verdi onu kullanıyorum şimdi kan verdim 621 çıktı yükselme var ama normal mi bilemedim sonuç bakmak için de haftaya gel demişti gitmedim o yüzden

Ah amin kuzum hayırlısyla kesesinin içinde kalp atışı başlamış şekilde herşey yolunda görmüş oluruz inşallah da içimde yine de bir evham var görmediğim için henüz , ama hemen erkenden de gitmek istemedim diğer gebeliklerimde sorunlar yaşadım erken gittiğim için yok görüşmedi yok kese görüldü bebek oluşmamış dendi , sonra kalbi atmıyor demeler bişeyler , sağsalim 2 evladım oldu bu 3. aşk olacak inşallah 🙏🏻
İnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)

İnşallah canım benimm bende erkenden gidiyorum sonu hüsran sabırsızlık başa bela :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim alacağız bebişlerimizi kucağımıza :)
Ayyy şuan gözlerim doldu burnumun direği sızladı, güzel duana ve bebişlerimiz demene 😢Allah’ım kucaklarımızı hayırlısıyla sağsalim gönül muradlarımızla doldursun hayırlı evlatlar olsunlar . Nasıl bişey var içimizde şuan acaba çok merak ediyorum , senin de 2.evladın dı değil mi

Back