- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
ya erken de nıye cıkmadı kı tuhaf. kaset bekleyınce oluştu kuzum ya.Umutlandırmak istemiyorum ama kaset testte öyle çıktıysa bana vardır gibi geliyor canım kan verme şansın varsa aslında versen kesin sonuç
Ne güzelll umarım doğrudur, bence kan ver varsa çıkacaktır inşallah güzel olurrr sonucuuunnGünaydın kızlarsabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki
kuzumm erkengebelık yaptım 12 gıbı negatıf cıktı demekkı bu kaset testtekı kırmızı bır kuruma cızgısıNe güzelll umarım doğrudur, bence kan ver varsa çıkacaktır inşallah güzel olurrr sonucuuunn
Merhaba canım benimde bat 16 ocak bakalım hayırlısı olur umarım hepimiz hakkındaKızlar merhabaYeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Merhaba canımmMerhaba kızlaaarr bat tarihim dündü birkaç gün akıntı gibi kahverengi akıntı geldi karnımda da hiç ağrım yok pco olduğum için tam olarak bilmiyorum ama kaç gün geçince test yapmam doğru olur ki acaba
Çokta belirgin duruyordu aslında canım bikaç gün sonra tekrar yapkuzumm erkengebelık yaptım 12 gıbı negatıf cıktı demekkı bu kaset testtekı kırmızı bır kuruma cızgısı
Henüz senin bata var kuzum bi de sabah ilk idrarla dene bence. Kuruma çizgisine benzemiyodu benceekuzumm erkengebelık yaptım 12 gıbı negatıf cıktı demekkı bu kaset testtekı kırmızı bır kuruma cızgısı
Bat ne zaman ki canımkuzumm erkengebelık yaptım 12 gıbı negatıf cıktı demekkı bu kaset testtekı kırmızı bır kuruma cızgısı
bende anlamadım ya normal kaset test hatalı ya erken gebelık. su damlattım normal teste hala duruyo cızgıÇokta belirgin duruyordu aslında canım bikaç gün sonra tekrar yap
15 yada 16 ocak kuzumBat ne zaman ki canım
İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız yine negatif çıkar üzülürüm diye korkuyorum eşim de kan verelim diyor yanaşamıyorumMerhaba canımmbence bekleme yap testini benim henüz 6 gün olmasına rağmen duramıyorum test yapcam hergün inşallah güzel sonuç alırsın
Daha varmış canım testi baya erken yapmışta olabilirsin bende regl tarihine 1 2 gün kala daha iyi sonuç verebilir15 yada 16 ocak kuzum
bakalım yarın sabah denerım bırde kuuzm ınsallh vardırHenüz senin bata var kuzum bi de sabah ilk idrarla dene bence. Kuruma çizgisine benzemiyodu bencee
evet canım var bıraz ya gazaa geldım herkeste 6gun once bıle cıkıyor bızımkıde benle alay edıyorDaha varmış canım testi baya erken yapmışta olabilirsin bende regl tarihine 1 2 gün kala daha iyi sonuç verebilir
Bat tarihimizde aynı sanırım canım bekle bekleyebildiğin kadar ben beklicem sanırım bu sefer test almadımbende anlamadım ya normal kaset test hatalı ya erken gebelık. su damlattım normal teste hala duruyo cızgı
ayyy sabırlı olmak lazım ya bu donemde aslında, ama nerden bende.Bat tarihimizde aynı sanırım canım bekle bekleyebildiğin kadar ben beklicem sanırım bu sefer test almadımAteş ölçüyorum 13.gün düşüyor genelde olacağım zaman
Geç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuçlar olurevet canım var bıraz ya gazaa geldım herkeste 6gun once bıle cıkıyor bızımkıde benle alay edıyor
aayy amın kuzum aynen yaGeç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuçlar olur