Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti

Akintimiz nezamn başladı..benimde adete yakin akintim oluyordu fakat bu ay on gün varken beyaz akintim baslasdi

Akintimiz nezamn başladı..benimde adete yakin akintim oluyordu fakat bu ay on gün varken beyaz akintim baslasdi
Şöyle Söylim dikkat etmiyordum o zamanlar akıntı nasıl olur bilmiyordum ben de burdaki herkes gibi merak edip hamilelik belirtilerine bakarken dikkat ettim gününü tam olarak bilemicem 2 sene geçti üzerinden ama yumurtlamadan sonra hala devam etti hatta yumurtlama bitmedi diye düşünmüştüm sonra beyaz oldu oda adetime vardı sanırım başından beri olmuştu hep ıslak hissi de vardı canım

Maşallah allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kuzumu

Benimde var akıntım yumurtlamadan iki gün sonra kesildi sonra yine başladı beyaz akıntım..normalde adet öncesi olurdu adete 10gun varken başladı canım.hayirliso artikk

Günaydın kızlar sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki

Eklentiler

• IMG_20220111_092018.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın canımm biraz fazla beklemiş fazla bekleyince yanlış sonuç veriyo diye biliyorum ama inşallah öyle değildir inşallah hamişsindir testini tekrarla bence kaç gün kaldı senin bata

Günaydın canımm biraz fazla beklemiş fazla bekleyince yanlış sonuç veriyo diye biliyorum ama inşallah öyle değildir inşallah hamişsindir testini tekrarla bence kaç gün kaldı senin bata
belkıde kuzum, 4gun kaldı canım.
erken gebelık yapcam bıde kargoda suan gelsınlerde :)

Ayyy canım baya baya belli oluyor çizgi hayırlısı olsun

Ayy çok az kalmış inşallah güzel haberler alcaz haber ver mutlaka bize de valla ben de duramıyorum ama daha 7 gün var çok erken bi kaç gün sonra ben de başlarım yapmaya
ınsallaahh kuzummm
haber vercem hemen yapar yapmazz :) yarım saate yaparım bı erken gebelık dayanamam sanırım

Bence bayaa iyi ya benim kuruma cizgisi oldu ama telefonda gorunmuyodu. İnsallah seninki bebektendir

bebısımm erken gebelık neagıtf cıktı yanı cok cok bakınca cızgı var gıbı ama yok gıbıde goz yanılmasıda olabılır. net cıkması gerekırdı
Bebeğim sen gene yarın bi ilk idrarla yap bence çünkü ilk yaptığında zaten silik çıkmış e şimdi bide gün ortası o yüzden gebelik varsa bile çıkmayabilir şimdiki yaptığında. ilk yaptığın erken test değil miydi

ılk yaptıgım normal kaset testı canım, yarın sabah deennerım bıde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…