- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Canım senin yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiKızlar bir de ben bişey öğrendim. Eski zamanlarda köy ebeleri olurmuş ya kadınların hamile kalıp kalmadığını muayene ederken kasıklarına bakarlarmış. Eğer kadının kasıkları sert ve şişmişse bu adet olacak demekmiş ama yumuşaksa hamile demekmiş. Her adete 1 hafta kala gözle görülür derece de şişerdi ve sertleşirdi kasıklarım 5 gün sonra adet günüm ama yumuşak şimdi.. Belirti yaratmakta üstüme yok
Akintimiz nezamn başladı..benimde adete yakin akintim oluyordu fakat bu ay on gün varken beyaz akintim baslasdiGünaydın benim ilk hamileliğimde hafif kasık ağrım vardı adetime yakın çoğaldı adet belirtilerinin aynısını yaşadım diyebilirim akintimda yoğun olunca şüphe ettim ama yine de ilk olduğu için bilemedim o zaman adete yakın da beyaz akıntı oluyo kızım oldu kızda daha erken hissediliyor bence sürekli tuvalete gidiyodum ama psikolojik de olabilir şimdi adetim 15 ocakta olacak yoğun akıntı var kasik ağrısı devam etti bende tekrar yumurtladimmi bilemiyorum şimdi kaşık ağrısı yok adet belirtilerim var elimde test var yarın yada Çarşamba günü yapsam mı bilemiyorum ha ilk gebe kaldığımda adet günümde test yaptım silik çıktı daha öncesinde yaptığımda negatifti 2 gün öncesindede çok çok az görünüyordu ikinci çizgi bende ben istediğim için gözlerim öyle görüyor herhalde diye adet günümde ver ertesi günü yaptığımda sonuç olarak hamileymisim hakkımızda hayırlısı ama beklemek çok zor Rabbim bekleyenlere nasip etsin
Şöyle Söylim dikkat etmiyordum o zamanlar akıntı nasıl olur bilmiyordum ben de burdaki herkes gibi merak edip hamilelik belirtilerine bakarken dikkat ettim gününü tam olarak bilemicem 2 sene geçti üzerinden ama yumurtlamadan sonra hala devam etti hatta yumurtlama bitmedi diye düşünmüştüm sonra beyaz oldu oda adetime vardı sanırım başından beri olmuştu hep ıslak hissi de vardı canımAkintimiz nezamn başladı..benimde adete yakin akintim oluyordu fakat bu ay on gün varken beyaz akintim baslasdi
Maşallah allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kuzumuAynen katılıyorum ilk hamileliğimde adetim gelmeye yakın sürekli tuvalete gidiyordum kasıklarıma baskı yapıyordu ağrı ben te o zaman anlamıştım kızım olacağını olduda şükürler olsun Rabbime. bı görsen ablası çok tatlı ona da kardeş düşünüyoruz nasip olmazsa da kısa dönem ara vercem aşı yapacağım etkilenmek istemiyorum
9 gün canımCanım senin yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Benimde var akıntım yumurtlamadan iki gün sonra kesildi sonra yine başladı beyaz akıntım..normalde adet öncesi olurdu adete 10gun varken başladı canım.hayirliso artikkŞöyle Söylim dikkat etmiyordum o zamanlar akıntı nasıl olur bilmiyordum ben de burdaki herkes gibi merak edip hamilelik belirtilerine bakarken dikkat ettim gününü tam olarak bilemicem 2 sene geçti üzerinden ama yumurtlamadan sonra hala devam etti hatta yumurtlama bitmedi diye düşünmüştüm sonra beyaz oldu oda adetime vardı sanırım başından beri olmuştu hep ıslak hissi de vardı canım
Günaydın canımmGünaydın kızlarsabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki
belkıde kuzum, 4gun kaldı canım.Günaydın canımmbiraz fazla beklemiş fazla bekleyince yanlış sonuç veriyo diye biliyorum ama inşallah öyle değildir inşallah hamişsindir testini tekrarla bence kaç gün kaldı senin bata
Ayyy canım baya baya belli oluyor çizgi hayırlısı olsunGünaydın kızlarsabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki
ınsallaahh kuruma degıldır ya, bırde erken test yapcam bakalım ne olacak :) su ıcmıyorum suan bır saatt ıcmıycemAyyy canım baya baya belli oluyor çizgi hayırlısı olsun
Sabah uyanır uyanmaz tekrarla canım inşallah vardırınsallaahh kuruma degıldır ya, bırde erken test yapcam bakalım ne olacak :) su ıcmıyorum suan bır saatt ıcmıycem
ınsallaahhh kuzum amınnnn, ay ben sabahı bekleyebılsem :)Sabah uyanır uyanmaz tekrarla canım inşallah vardırçok heveslendim bende yapıcam yarın
Ayy çok az kalmış inşallah güzel haberler alcazbelkıde kuzum, 4gun kaldı canım.
erken gebelık yapcam bıde kargoda suan gelsınlerde :)
ınsallaahh kuzummmAyy çok az kalmış inşallah güzel haberler alcazhaber ver mutlaka bize de valla ben de duramıyorum ama daha 7 gün var çok erken bi kaç gün sonra ben de başlarım yapmaya
Bence bayaa iyi ya benim kuruma cizgisi oldu ama telefonda gorunmuyodu. İnsallah seninki bebektendirGünaydın kızlarsabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki
bebısımm erken gebelık neagıtf cıktı yanı cok cok bakınca cızgı var gıbı ama yok gıbıde goz yanılmasıda olabılır. net cıkması gerekırdıBence bayaa iyi ya benim kuruma cizgisi oldu ama telefonda gorunmuyodu. İnsallah seninki bebektendir
Bebeğim sen gene yarın bi ilk idrarla yap bence çünkü ilk yaptığında zaten silik çıkmış e şimdi bide gün ortası o yüzden gebelik varsa bile çıkmayabilir şimdiki yaptığında. ilk yaptığın erken test değil miydibebısımm erken gebelık neagıtf cıktı yanı cok cok bakınca cızgı var gıbı ama yok gıbıde goz yanılmasıda olabılır. net cıkması gerekırdı
ılk yaptıgım normal kaset testı canım, yarın sabah deennerım bıde bakalımBebeğim sen gene yarın bi ilk idrarla yap bence çünkü ilk yaptığında zaten silik çıkmış e şimdi bide gün ortası o yüzden gebelik varsa bile çıkmayabilir şimdiki yaptığında. ilk yaptığın erken test değil miydi
Umutlandırmak istemiyorum ama kaset testte öyle çıktıysa bana vardır gibi geliyor canım kan verme şansın varsa aslında versen kesin sonuçılk yaptıgım normal kaset testı canım, yarın sabah deennerım bıde bakalım