-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Ben regl oluyorum çok şükür çok şiddetli belirtilerim olmuyor bana da folik asit olarak inofolic combi önerdi canım pco için iyi oluyormuşCanım bendede pco var ilaçsız adet olamıyorum normalde eğer gebe değilsen ve adet olursan tavsiyem gynosıtol diye bi takviye var onu kullanman ben bu ay başladım ve normalde yumurtlama doktor kontrolsüz görmezdim 34. gün yumurtlama gördüm çok şükür araştırmanı tavsiye ederim..
Aynı zamanda görmüşüz canım benimde 3ü falan çatladı ateşle takip ettim bende ama ovulasyon kullandığımda doktor kontrolünde yumurtam geliştiğindede çok koyu çıkmıyordu kaliteli olsada yumurta onu dert etme.hayırlısı kuzum bakalım, ay benımde karın agrım basladı bugun asırı sınır var ustumde,
bnde ovuls kulandım ama valla tam pık goremedım 2ocakta bıraz belırgın ıkıncı cızgı cıktı bakalım uc gune durumlar bellı olur :)
Tamam canım gynosıtolle içeriği aynı tamamen onunda o zaman çok iyiBen regl oluyorum çok şükür çok şiddetli belirtilerim olmuyor bana da folik asit olarak inofolic combi önerdi canım pco için iyi oluyormuş
benımde oyle hemen hemen canım kasık agrım az vardı deıdm heralde buyumedı yumurtalar. bakalım inşallaaahh nasıp olur bu ay olmadı şubatta devamkeAynı zamanda görmüşüz canım benimde 3ü falan çatladı ateşle takip ettim bende ama ovulasyon kullandığımda doktor kontrolünde yumurtam geliştiğindede çok koyu çıkmıyordu kaliteli olsada yumurta onu dert etme.
Umarım regl olmadan geçiririz bu ayıTamam canım gynosıtolle içeriği aynı tamamen onunda o zaman çok iyi
Pes etmek yok canım devamm bi daha aşılama oldunmu 3.ye ben 2.yi olmadımbenımde oyle hemen hemen canım kasık agrım az vardı deıdm heralde buyumedı yumurtalar. bakalım inşallaaahh nasıp olur bu ay olmadı şubatta devamke
evet canım pes etmek yok o bebek buraya gelecek :)Pes etmek yok canım devamm bi daha aşılama oldunmu 3.ye ben 2.yi olmadım
Anladım canım akışına bırakmak en iyisi sanırım bence zamanını bekliyorlarevet canım pes etmek yok o bebek buraya gelecek :)
yok canım dusunmuyorum 3.yü ya. o daha cok yıpraattı benı ılkı kımyasal olunca asıırı uzulmustum ıkıncısı de negatıf.
Evet ya bencede , elbet vardır bir zamanıAnladım canım akışına bırakmak en iyisi sanırım bence zamanını bekliyorlar
Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz ve sizce en iyisi hangisiKızlar benimde normalde adetim 28-29 günde bir gelir şimdiye kadar bir iki günlük gecikme ya da erken gelme dışında düzensizlik yaşamamıştım. Geçen ay 26 aralıkta olmam gerekiyordu fakat 23 aralıkta oldum ve bu ay da 20 Ocak bat gösteriyordu takvim. Birde ben ilk kez bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım 9-10 Ocak yumurtlama 11 Ocak çatlamayı gördüm. Bu bilgileri uygulamaya girince 25 ocağa attı batı. 20sine az kaldı diye gün sayarken +5 eklendi
Süphe duymaniyi gerektirecek hicbir sey yok, tebriklerİyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
4 ay canım. PCo vardı bende bir de enfeksiyon hep vardı bu ay klomen ve oxfoll folik asit kullandım.Süphe duymaniyi gerektirecek hicbir sey yok, tebriklerkac aydir deniyordunuz acaba?
Hayirli olsun4 ay canım. PCo vardı bende bir de enfeksiyon hep vardı bu ay klomen ve oxfoll folik asit kullandım.
İyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
Teşekkür ederim canim inşallah herkese nasip olurHayirli olsun
Sağ ol canım. İnşallah herkes hamile kalır.hayirli olsun gercekten supheyi gerektircek birsey yok, saglikla kucaginiza alin. Kaset test olmasina ragmen cok bariz bir sekilde cikmis, kanda vermeniz iyi olur. Bizlere dua edin hamilelerin duasi kabul olur