Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hıc belırtım yok kuzum aralık ayında ıkıncı asılamamda acayıp gogus agrım vardı kesın hamıleyım dedım olmadı.
suan hıc bısey hıssetmıyorum sadece karın agrısı buda bana regl gelcek gbı hıssettırıyor
Herkeste aynı olmuyor ama hiç belirtisiz öğrenen de var bütün belirtileri yaşayan da. Regl olucam diye şartlama kendini

Herkeste aynı olmuyor ama hiç belirtisiz öğrenen de var bütün belirtileri yaşayan da. Regl olucam diye şartlama kendini
evet haklıısn canım belırtı aramıyorum yaa ıkı senedır ne belırtılerım oldu gogusler mıde bulanması vs negatıftı hep.

ınsallaaahh artık zzmanı gelmıstır bebeklerımıze kavusalım hepımız saglıkla sıhhatle

evet haklıısn canım belırtı aramıyorum yaa ıkı senedır ne belırtılerım oldu gogusler mıde bulanması vs negatıftı hep.

ınsallaaahh artık zzmanı gelmıstır bebeklerımıze kavusalım hepımız saglıkla sıhhatle
Benimde 1,5 yıldır yaşamadığım belirti kalmadı hep negatif. Bu ay bende vücudumu dinlememeye çalışıyorum böyle yapanların hep oluyor 🥰

Kızlar ben bugün erken gebelik testi aldım. Şansıma test bozuk galiba 🤦‍♀️ ilk çizgisi bile yeterince kızarmadı. İçini açınca da kenarındaki pembeliği gördüm. İlk defa test yapıyorum. Bu diğer pembelik normal mi her testte çıkıyo mu
IMG_20220111_181842.jpg

Kızlar ben bugün erken gebelik testi aldım. Şansıma test bozuk galiba 🤦‍♀️ ilk çizgisi bile yeterince kızarmadı. İçini açınca da kenarındaki pembeliği gördüm. İlk defa test yapıyorum. Bu diğer pembelik normal mi her testte çıkıyo mu Eki Görüntüle 2986134
Canım bende daha önce içini açmıştım testin ama boştu C çizgisi vardı sadece sen bir daha dene bence

Kızlar merhaba reglim 2 gün geçti sabah hafif karnım ağrıdı ama o da geçti kaset test yaptım ama negatifti hala reglde olmadım anlayamıyorum olacak mıyım belirti de yok 🥲

Kızlar merhaba reglim 2 gün geçti sabah hafif karnım ağrıdı ama o da geçti kaset test yaptım ama negatifti hala reglde olmadım anlayamıyorum olacak mıyım belirti de yok 🥲
Canım yarında olmazsan kan ver bence geç döllenme olabilir yumurtlama zamanını biliyormusun

Bilmiyorum canım bende pco var o yüzden belli olmuyor maalesef sürekli pozitif çıkıyor ovulasyon testi de bakalım yarın kan vereceğim inşallah güzel sonuç olur yine üzülmem 🙄🙄
Canım bendede pco var ilaçsız adet olamıyorum normalde eğer gebe değilsen ve adet olursan tavsiyem gynosıtol diye bi takviye var onu kullanman ben bu ay başladım ve normalde yumurtlama doktor kontrolsüz görmezdim 34. gün yumurtlama gördüm çok şükür araştırmanı tavsiye ederim..😊

Bilmiyorum canım bende pco var o yüzden belli olmuyor maalesef sürekli pozitif çıkıyor ovulasyon testi de bakalım yarın kan vereceğim inşallah güzel sonuç olur yine üzülmem 🙄🙄
Canım bendede pco var ilaçsız adet olamıyorum normalde eğer gebe değilsen ve adet olursan tavsiyem gynosıtol diye bi takviye var onu kullanman ben bu ay başladım ve normalde yumurtlama doktor kontrolsüz görmezdim 34. gün yumurtlama gördüm çok şükür araştırmanı tavsiye ederim..
sabah erken gebelık yaptım tertemızzz :) :) sanırım gol degıl bu ay da
Hadi ya dur bakalım belkide erkendir bugün daha 10.günümüz acele etmişsin bence 12.güne kadar bekle canım. Benim çok ağrım var oldum olucam gibi hiç böyle aşırı olmamıştı daha önce adet öncesi olurdu ama bu kadar olmamıştı gynosıtol kullandım onla yumurtlama gördüm bu ay ona yoruyorum bu kadar hissetmeyi bide kaç gündür midem çok kötü ağrıyor gaz dolu resmen benim midem rahatsız normalde arada olurdu ama geçmedi 3 gündür şiddetli bi adet geçiricem gibi duruyor.

Canım bendede pco var ilaçsız adet olamıyorum normalde eğer gebe değilsen ve adet olursan tavsiyem gynosıtol diye bi takviye var onu kullanman ben bu ay başladım ve normalde yumurtlama doktor kontrolsüz görmezdim 34. gün yumurtlama gördüm çok şükür araştırmanı tavsiye ederim..

Hadi ya dur bakalım belkide erkendir bugün daha 10.günümüz acele etmişsin bence 12.güne kadar bekle canım. Benim çok ağrım var oldum olucam gibi hiç böyle aşırı olmamıştı daha önce adet öncesi olurdu ama bu kadar olmamıştı gynosıtol kullandım onla yumurtlama gördüm bu ay ona yoruyorum bu kadar hissetmeyi bide kaç gündür midem çok kötü ağrıyor gaz dolu resmen benim midem rahatsız normalde arada olurdu ama geçmedi 3 gündür şiddetli bi adet geçiricem gibi duruyor.
hayırlısı kuzum bakalım, ay benımde karın agrım basladı bugun asırı sınır var ustumde,
bnde ovuls kulandım ama valla tam pık goremedım 2ocakta bıraz belırgın ıkıncı cızgı cıktı bakalım uc gune durumlar bellı olur :)

Yani bu ay adet olmama bile sevinicem olursam normalde yumurtlayamadığım için🙃

X