Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlandırmak istemiyorum ama kaset testte öyle çıktıysa bana vardır gibi geliyor canım kan verme şansın varsa aslında versen kesin sonuç :dua::dua:
ya erken de nıye cıkmadı kı tuhaf. kaset bekleyınce oluştu kuzum ya.
yarın sabah denıyım bıde bakalım erken gebelık testı

Günaydın kızlar ♥️🥰sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki
Ne güzelll umarım doğrudur, bence kan ver varsa çıkacaktır inşallah güzel olurrr sonucuuunn 😍😍😍

Merhaba kızlaaarr bat tarihim dündü birkaç gün akıntı gibi kahverengi akıntı geldi karnımda da hiç ağrım yok pco olduğum için tam olarak bilmiyorum ama kaç gün geçince test yapmam doğru olur ki acaba 🙄🙄🥰🥰

Kızlar merhaba 😊 Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim 🥰 Benim bat 16 Ocak 🥰
Merhaba canım benimde bat 16 ocak bakalım hayırlısı olur umarım hepimiz hakkında😊 Günler geçmek bilmiyor bata son 5 ama malesef adet öncesi belirtilerim başladı hep öyle olur ama hala bi umudum var 🤩🤲

Merhaba kızlaaarr bat tarihim dündü birkaç gün akıntı gibi kahverengi akıntı geldi karnımda da hiç ağrım yok pco olduğum için tam olarak bilmiyorum ama kaç gün geçince test yapmam doğru olur ki acaba 🙄🙄🥰🥰
Merhaba canımm 🥰 bence bekleme yap testini benim henüz 6 gün olmasına rağmen duramıyorum test yapcam hergün 😄 inşallah güzel sonuç alırsın ❤️

bende anlamadım ya normal kaset test hatalı ya erken gebelık. su damlattım normal teste hala duruyo cızgı:KK76:
Bat tarihimizde aynı sanırım canım bekle bekleyebildiğin kadar ben beklicem sanırım bu sefer test almadım😬 Ateş ölçüyorum 13.gün düşüyor genelde olacağım zaman

Bat tarihimizde aynı sanırım canım bekle bekleyebildiğin kadar ben beklicem sanırım bu sefer test almadım😬 Ateş ölçüyorum 13.gün düşüyor genelde olacağım zaman
ayyy sabırlı olmak lazım ya bu donemde aslında, ama nerden bende.
karın agrım var bıraz benımde suan

X