- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Evet canım trendyolda var bende trendyoldan almıştım sen napıcaksın yarın gidecek misin kan vermeyeNerden alabilirim yavrum comfort daysi ? Trendyolda var mı ?
Ya şeytan diyorki sabah erkenden git. Ama daha öncede gördüm ya yanlış pozitif boşuna kan vermiyim diyorum ama dayanamicam galiba ya.Evet canım trendyolda var bende trendyoldan almıştım sen napıcaksın yarın gidecek misin kan vermeye
İnsan dayanamıyor ki kuzum hani test olsa elinde gitmezdin bir daha yapardın ama testte yokmuş. Kaset testin varsa bide onunla denesen acaba çıkar mı ki gerçi çok erken daha amaYa şeytan diyorki sabah erkenden git. Ama daha öncede gördüm ya yanlış pozitif boşuna kan vermiyim diyorum ama dayanamicam galiba ya.
Kaset test yaptım da hiçbir şey çıkmadı. Şimdi nolcak biliyor musun kan testi negatif çıkınca 6 gün sonra acaba yükselir mi dicem bu seferde hahaha.İnsan dayanamıyor ki kuzum hani test olsa elinde gitmezdin bir daha yapardın ama testte yokmuş. Kaset testin varsa bide onunla denesen acaba çıkar mı ki gerçi çok erken daha amaçekinmiyorsan bence git direk kan ver kafan rahatlar en azından yoksa bile bilirsin stres kalkar vücudunun üzerinden
Umut hiç bitmiyor ki regl olana kadarKaset test yaptım da hiçbir şey çıkmadı. Şimdi nolcak biliyor musun kan testi negatif çıkınca 6 gün sonra acaba yükselir mi dicem bu seferde hahaha.
Yok onu demediPeki yumurtlamayı kaçıncı gün görüyormuşsun söyledi mi doktor. Benim döngüm 28 gün. Reglim 6 gün. Sonrası 11. Güne kadar kahverengi lekenme oluyor. Ama 10.11. günler tabiri caizse kahverengi sümüksü şekilde akıntım oluyor. 12. Günde de yumurtlama oluyor.
Bat 24 Ocak nasipse evet 2 tane yaptım buraya da attım ama dediler ki ya yumurtlaman olacak ya da geçmiş azıcık siliktiBat ne zamandı senin canım ? Ovülasyon testi var mı elinde şuan bu ay sıkıca bir takip et bakalım. Yumurtlamadan sonra 14 günden önce regl olunuyorsa bu vücudun kendini döngüye erken hazırlandığını gösteriyormuş ve bir sorunmuş aslında öyle okudum forumda
Ya bence ben yarın veriyim kan negatifi göreyim en azından cidden rahatlarım dediğin gibi biraz da olsa.Umut hiç bitmiyor ki regl olana kadar
Tamamdır çok tesekkurlerYumurtlamadan adet tarihine kadar her kadının vücut ısısı, yumurtlamadan önceki dönemden daha yüksektir. Eğer giderek yükseliyorsa gebelik belirtisi olabilir ama bunun için her sabah ateşinizi not etmiş olmalısınız.
Canım bekle bakalım yarında gelmezse perşembe sabah yap testKızlar bat 18 ocaktı olmadım yarın olurum diye tahmin ediyorum hiç gecikmezdi ama 6 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı inşallah hamileyimdir ya
Hiç umudum yok daha önce dış gebelik oldu tek tüplüyüm gecikince de bi umut yeşerdi ,inşallah canım olmazsam öyle yapayımCanım bekle bakalım yarında gelmezse perşembe sabah yap test
o kadar belirtim yok ki. ben de 3.5 senenin sonunda 13 ocakta pozitifi ilk defa gördüm. hiç belirtim ve beklentim yoktu. yani göğüs hassasiyeti, haldizlik vs. hiçbiri yoktu. dün halsizlik başladı o kadarSelam kızlar benim bat 24 Ocak yumurtlama günlerini değerlendirdim. İlk gebeliğimde bebeğimin kalbinin ani durması sonucu ekim ayında onu kaybettik. Bu ay yumurtlama günlerini de güzel değerlendirdim ancak bat’a 5 gün kalmasına rağmen hiç bir belirti hafif dahi olsa yok. Bu durum ciddi moral bozukluğuna sebep oluyor. Gebelik haberini almış olan arkadaşlarım nasıl belirtiler yaşadınız?
bende dün ilk defa pozitif gördüm, bat 18 ocaktıSelam kızlar benim bat 24 Ocak yumurtlama günlerini değerlendirdim. İlk gebeliğimde bebeğimin kalbinin ani durması sonucu ekim ayında onu kaybettik. Bu ay yumurtlama günlerini de güzel değerlendirdim ancak bat’a 5 gün kalmasına rağmen hiç bir belirti hafif dahi olsa yok. Bu durum ciddi moral bozukluğuna sebep oluyor. Gebelik haberini almış olan arkadaşlarım nasıl belirtiler yaşadınız?
selammm , tebriklero kadar belirtim yok ki. ben de 3.5 senenin sonunda 13 ocakta pozitifi ilk defa gördüm. hiç belirtim ve beklentim yoktu. yani göğüs hassasiyeti, haldizlik vs. hiçbiri yoktu. dün halsizlik başladı o kadarbat 14 ocak. gönlünü ferah tut illa belirti olacak değil elbet. geçen sene 8 ay doktor takibiyle denedik hep negatif. çoğu zaman çift yumurta büyüdü, ovitrelle çatlatma iğnesini de vuruldum her ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama hep negatifti. bu ay hiç değerlendirmediğimi düşündüğüm için hiç beklentim yoktu öylesine yaptıfım testte pozitif görünce cok şaşırdım hala daha inanıyor sayılmam demem o ki, belirtilere takılma lütfen. inşallah hayırlısıyla tez vakitte pozitifleri görürsün
merhabalar, hayırlı olsun sizin deselammm , tebrikler
kan testi yaptırdınız mı ?
benim 273 çıktı , keseyi görmeden kendimi umutlandırmak istemiyorum
inşallah görürsünüz yaaaa :)merhabalar, hayırlı olsun sizin de
13 ocak akşamı 48 di. 17 ocak akşamı tekrarladım 418 cıktı. ben de salı günü doktora gidip keseyi görebilmeyi bekliyorum
2 güne bi 2 kat artış bekleniyor ya. hesaplamalarıma göre bu akşam değerim 900 dolayları, cuma akşamı 1800 dolayları, pazar akşamı 3600 dolayları olur gibi. bu yuzden en garanti pzartesi veya salı günü gitmeyi düşünüyorum. 10 günlük kontrol süresinin sonlarına doğru da kalp atışlarını duymaya giderim inşallah. planım böyle. hayırlısı hakkımızda. sizin de inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerinşallah görürsünüz yaaaa :)
biraz araştırdım 1000 olmadan kese görünmez yazıyordu nette, bizde cumartesi gidelim diyorduk ama erken olursa, keseyi göremeyeceksek gitmeyelim dedik
evet doğru sizin değerler yüksek, muhtemelen dediğiniz gibi olur2 güne bi 2 kat artış bekleniyor ya. hesaplamalarıma göre bu akşam değerim 900 dolayları, cuma akşamı 1800 dolayları, pazar akşamı 3600 dolayları olur gibi. bu yuzden en garanti pzartesi veya salı günü gitmeyi düşünüyorum. 10 günlük kontrol süresinin sonlarına doğru da kalp atışlarını duymaya giderim inşallah. planım böyle. hayırlısı hakkımızda. sizin de inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler