Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaaa. Ne kadardır deniyordunn

Aralıkta karar verdik korunmayı bıraktık canım tabi o ay olmadı zaten ayın ortasında karar vermiştik 23ünde regl oldum bu ay asıl uğraşmaya başladık bakalım ne olacak sonuç
Ah ne güzel daha çok yeni hemen olur inşallah ilk ayından O da bu ay olsun yılın ilk ayı

merhaba herkese. benim de bat 14 ocaktı ve 3.5 senenin sonunda ilk defa pozitifi gördüm çok çok şükür darısı dileyen herkese tez vakitte inşallahh
Hayırlı olsun canım gebelik haberlerine çok seviniyorum ama senin gibi uzun süre beklemiş olanlara daha da çok seviniyorum sanki benimmiş gibi sağlıcakla al kucağına inşallah bebişinii ne zaman gördün pozitifi ben de defalarca negatifi görmeme rağmen hala umutlanıyorum işte

Benim reglimde düzensiz ama kendi içinde bi düzeni var hep 9 u ve 13 u arasında oluyorum son bi kaç aydir ama bu ay 13’unu gecti. Yumurtlamam 5 Ocaktaydi yani gec oldu biraz yumurtlamam. Bende ayni senin gibiyim ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptim 5 ocakta cok net yumurtlamayi gordum ve bu yumurtlama gunune gore bugün yarin regl olmam gerekiyo o yuzden hic test yapmayip beklemedeyim cunku hamile olmadigima eminim sende bence yumurtlamana gore bekle bosu bosuna umutlanip hayal kirikligina ugruyo cunku insan

Evet ya ins
Evet ya insan negatif görünce bozuluyor morali beklemedeyim bakalım şimdilik pazar gününe kadar test yapmamayı düşünüyorum bakalım ne kadar dayanabilcem bende hiç bir şey hissetmiyorum şuan belirtim falan yok hiç senin var mı hiç belirtin az kalmış gününe hem hamile olmadığıma eminim de deme bence hiç belli olmuyor böyle şeyler

Hic belirtim yok ama bide daha yeni oldugu icin ve pcos oldugu icin hemen hamile kalabilcegimi dusunmuyorum

Kızlar predictor böyle çıktı. 3.dk de.
Ama predictor de daha öncede pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum. Off. Bata 7 gün

Eklentiler

• E0EB64A8-AF82-414D-894B-6BF8A12C43FA.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba şimdi denk geldim de yorumunuza kaç gündür vücut ısım normalden yüksek bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizce

Merhaba şimdi denk geldim de yorumunuza kaç gündür vücut ısım normalden yüksek bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
Yumurtlamadan adet tarihine kadar her kadının vücut ısısı, yumurtlamadan önceki dönemden daha yüksektir. Eğer giderek yükseliyorsa gebelik belirtisi olabilir ama bunun için her sabah ateşinizi not etmiş olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…