- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
İnşallah yaaa. Ne kadardır deniyordunnBizim aynı galiba bende saydım şimdi benimde 17. 18. Gün çok koyuydu 19. Gün silikleşmeye başladı sonra yapmadım bir dahaben döllenme konusunda çok emin değilim araştırmadımda sadece öyle duydum o yüzden 6 12 gün arasında da oluyor olabilir canım
İnşallah bu ay hcgde çift çizgileri görürüz
Aralıkta karar verdik korunmayı bıraktık canım tabi o ay olmadı zaten ayın ortasında karar vermiştik 23ünde regl oldumİnşallah yaaa. Ne kadardır deniyordunn
Ah ne güzel daha çok yeni hemen olur inşallah ilk ayındanAralıkta karar verdik korunmayı bıraktık canım tabi o ay olmadı zaten ayın ortasında karar vermiştik 23ünde regl oldumbu ay asıl uğraşmaya başladık bakalım ne olacak sonuç
İnşallah canıımAh ne güzel daha çok yeni hemen olur inşallah ilk ayındanO da bu ay olsun yılın ilk ayı
geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBenim 17 ocaktı hala gelen giden yok
Benim de aynı canımBenim 17 ocaktı hala gelen giden yok
Hayırlı olsun canım gebelik haberlerine çok seviniyorum ama senin gibi uzun süre beklemiş olanlara daha da çok seviniyorum sanki benimmiş gibimerhaba herkese. benim de bat 14 ocaktı ve 3.5 senenin sonunda ilk defa pozitifi gördüm çok çok şükürdarısı dileyen herkese tez vakitte inşallahh
İnşallah öyledir canımHala regl olmadimgec dollenmedir belki diye yumurtlamanin ustune 10-15 gun gecmesini bekliyorum test icin kafam cok karisik
Benim reglimde düzensiz ama kendi içinde bi düzeni varYa canım senin reglin düzenli miydi? Şimdi benimde şöyle bir durumum var normalde reglim düzenli gelir ama geçen ay 3 gün erken geldi. Geçen ayın üzerine ekleyince bu ay 20si regl günüm olması gerekiyor. Ama şöyle bir şey duydum yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince regl oluyormuşuz benimde 9-10 Ocak yumurtlamam oldu. Öncesinde yumurtlama takibi yapmadığım içinde bilmiyorum yumurtlamadan sonra 14. Gün mü oluyorum diye. Bu hesaba göre de 25i bat oluyor. Kafam çok karıştı zaten yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesini bekleyin diyorlar test yapmak için. Sana sorum da şu sen ne zaman yumurtladın ve regl günün ne zamandı öncesinde bir takip yapmış mıydın ? Önceki mesajlarda belirttiysen de kusura bakma hatırlamıyorum
Yumurtlamam gec oldugu icin regl gunumde kaydi bence o yuzden bekliyorum ama artik yumurtlama gunune gorede regl olmazsam muhtemelen dayanamamİnşallah öyledir canımİyi sabrediyorsun maşallah ben olsam hergün yapardım
Benim reglimde düzensiz ama kendi içinde bi düzeni varhep 9 u ve 13 u arasında oluyorum son bi kaç aydir ama bu ay 13’unu gecti. Yumurtlamam 5 Ocaktaydi yani gec oldu biraz yumurtlamam. Bende ayni senin gibiyim ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptim 5 ocakta cok net yumurtlamayi gordum ve bu yumurtlama gunune gore bugün yarin regl olmam gerekiyo o yuzden hic test yapmayip beklemedeyim cunku hamile olmadigima eminim sende bence yumurtlamana gore bekle bosu bosuna umutlanip hayal kirikligina ugruyo cunku insan
Evet ya insan negatif görünce bozuluyor morali beklemedeyim bakalım şimdilik pazar gününe kadar test yapmamayı düşünüyorum bakalım ne kadar dayanabilcemBenim reglimde düzensiz ama kendi içinde bi düzeni varhep 9 u ve 13 u arasında oluyorum son bi kaç aydir ama bu ay 13’unu gecti. Yumurtlamam 5 Ocaktaydi yani gec oldu biraz yumurtlamam. Bende ayni senin gibiyim ilk defa bu ay ovulasyon takibi yaptim 5 ocakta cok net yumurtlamayi gordum ve bu yumurtlama gunune gore bugün yarin regl olmam gerekiyo o yuzden hic test yapmayip beklemedeyim cunku hamile olmadigima eminim sende bence yumurtlamana gore bekle bosu bosuna umutlanip hayal kirikligina ugruyo cunku insan
Hic belirtim yok ama bide daha yeni oldugu icin ve pcos oldugu icin hemen hamile kalabilcegimi dusunmuyorumEvet ya ins
Evet ya insan negatif görünce bozuluyor morali beklemedeyim bakalım şimdilik pazar gününe kadar test yapmamayı düşünüyorum bakalım ne kadar dayanabilcembende hiç bir şey hissetmiyorum şuan belirtim falan yok hiç senin var mı hiç belirtin az kalmış gününe hem hamile olmadığıma eminim de deme bence hiç belli olmuyor böyle şeyler
Bi iki gun sonra tekrarla bence kan testide ver mutlaka insallah vardirKızlar predictor böyle çıktı. 3.dk de.
Ama predictor de daha öncede pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum. Off. Bata 7 gün
Merhaba şimdi denk geldim de yorumunuza kaç gündür vücut ısım normalden yüksek bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizceAteş takibine döngünüzün ilk gününde başlamanız gerekiyor. Eğer ikinci fazda 16 gün boyunca ateşiniz cover-line üzerinde kalıyorsa gebelik ihtimali yüksektir. 3 değerle bir şey anlaşılmaz maalesef.
Yumurtlamadan adet tarihine kadar her kadının vücut ısısı, yumurtlamadan önceki dönemden daha yüksektir. Eğer giderek yükseliyorsa gebelik belirtisi olabilir ama bunun için her sabah ateşinizi not etmiş olmalısınız.Merhaba şimdi denk geldim de yorumunuza kaç gündür vücut ısım normalden yüksek bu hamilelik belirtisi olabilir mi sizce