Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben size bir şey diyecem ben düzenli adet oluyorum ama 10 gün oluyorum ve 16 günde bir oluyorum doktorlar normal dedi her kadın bir değil ırsi olabilir dedi öyle zaten teyzelerimde böyle o yüzden yumurtlama günümü bulamıyordum bu ay teste başladım ama bilinçsiz yaptım sonradan öğrendim 1 senedir bekliyorum Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin ben burada anne.olmak istiyoruz diye bir konu açmıştım bir de 3 -4 gündür bu konuyu takip ediyorum aranız da hiç 10 gün adet olan var mi

Silik çizgi baya görünüyor canım elinde test varsa yarın tekrarla bakalım ama predictor için genelde yanıltıyor diyorlar
Evet canım beni yanılmıştı daha önceden predictor. Baya net çizgi çıkmıştı ve regl olmuştum. Kaset testte negatif çıkıyor. 2-3 gün bekliyim en iyisi. O kadar pahalı bi test bide nasıl yanıltıyor aklım almıyor

Canım çıkanda var çıkmayanda o yüzden en iyisi aslında gecikmeyi beklemek ama dayanamıyoruz 😄 bir gün daha bekle en azından 2 gün kala yap yapacaksan
Adetim geçti canım 16sında olmam gerekiyordu niye olmadım anlamadım. Hamile olduğumu sanmıyorum çünkü benım çocuğum olmuyor kafam karıştı 🙄

Kızlar ben size bir şey diyecem ben düzenli adet oluyorum ama 10 gün oluyorum ve 16 günde bir oluyorum doktorlar normal dedi her kadın bir değil ırsi olabilir dedi öyle zaten teyzelerimde böyle o yüzden yumurtlama günümü bulamıyordum bu ay teste başladım ama bilinçsiz yaptım sonradan öğrendim 1 senedir bekliyorum Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin ben burada anne.olmak istiyoruz diye bir konu açmıştım bir de 3 -4 gündür bu konuyu takip ediyorum aranız da hiç 10 gün adet olan var mi
10 gün regli olduğuna emin misin. Regli bitimi yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsin ve bunu regli sanıyor da olabilirsin. Bence doktora yumurta takibi yaptır.

Evet canım beni yanılmıştı daha önceden predictor. Baya net çizgi çıkmıştı ve regl olmuştum. Kaset testte negatif çıkıyor. 2-3 gün bekliyim en iyisi. O kadar pahalı bi test bide nasıl yanıltıyor aklım almıyor
Canım çok hassasmış o yüzden azıcık bile hcg salgılansa buna duyarlılık gösterip 2. Çizgi çıkıyormuş diye duydum ben. Bide mesela kimyasala da dönebiliyormuş test yapmadan beklesek reglyle atacakkken testte görünce tabi var sanıyoruz sen ilk pozitifi gördüğünde kan vermiş miydin canım

Adetim geçti canım 16sında olmam gerekiyordu niye olmadım anlamadım. Hamile olduğumu sanmıyorum çünkü benım çocuğum olmuyor kafam karıştı 🙄
Test yaptın mı canım hem nasıl olmuyor kesin bir sebepten dolayı mı olmuyor yoksa uzun zamandır deniyorsunuz da olmadı ondan mı olmuyor diyorsun

Test yaptın mı canım hem nasıl olmuyor kesin bir sebepten dolayı mı olmuyor yoksa uzun zamandır deniyorsunuz da olmadı ondan mı olmuyor diyorsun
3 yıl sonunda tüp bebekle gebe kaldım canım. Ondada doğumda oksijensiz kaldı 2 gün sonra vefat etti. Bilindik bir sebebim yok doğal yoldan olmuyor çocuğum

Hayırlı olsun canım gebelik haberlerine çok seviniyorum ama senin gibi uzun süre beklemiş olanlara daha da çok seviniyorum sanki benimmiş gibi 😍 sağlıcakla al kucağına inşallah bebişinii 🥰🥰 ne zaman gördün pozitifi ben de defalarca negatifi görmeme rağmen hala umutlanıyorum işte 😄
Allah razı olsun🥰 adetim çok düzensizdi zaten. bi bakıyorum 35 güne bir, bi bakıyorum 24 güne bir. tam olarak döngümü bile bilmiyorum esasında. sat 16 aralık. 14 ocak akşamı öylesine yapayim dedim. o kadar ümidim yok ki lavabodan cıktıktan sonra baktım her zamanki gibi tek cizgi. 5-6 dk olmuştu çöpe atayım diye giderken tam çöpün önünde gözüme incecik silik bi çizgi ilişti. sabahıbekleyebilir miyim hiç hemen kan vermeye gittik 48 cıktı. ama ben hala inanamıyorum kimyasaldır o vs diyorum içimden çünkü bu ay hiç hiç hiç beklemediğim bi aydı. 8 ay doktor takibiyle denedik geçen sene ucundan bucagından hiç pozitif görmemiştim. yumurtalarım cogu zaman 2 tanesi büyüyordu ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyordum doktorun dediklerine harfiyen uyuyordum ama, Rabbim ol dediği anda oluyor çok şükür😊 dün akşam yani 48 değerden 4 gün sonra tekrar kan verdim 418 cıktı. tabi sabah akşam kaset test ile koyuluğu takip etmiştim. şuan bilmiyorum bana hala çok değişik geliyor. hala o moda giremedim sanırım 🥲

Doktor evet 10 gün sürüyor dedi kendi onayladı zaten son 4 günüm hep leke
Bat ne zamandı senin canım ? Ovülasyon testi var mı elinde şuan bu ay sıkıca bir takip et bakalım. Yumurtlamadan sonra 14 günden önce regl olunuyorsa bu vücudun kendini döngüye erken hazırlandığını gösteriyormuş ve bir sorunmuş aslında öyle okudum forumda

Doktor evet 10 gün sürüyor dedi kendi onayladı zaten son 4 günüm hep leke
Peki yumurtlamayı kaçıncı gün görüyormuşsun söyledi mi doktor. Benim döngüm 28 gün. Reglim 6 gün. Sonrası 11. Güne kadar kahverengi lekenme oluyor. Ama 10.11. günler tabiri caizse kahverengi sümüksü şekilde akıntım oluyor. 12. Günde de yumurtlama oluyor.

Canım çok hassasmış o yüzden azıcık bile hcg salgılansa buna duyarlılık gösterip 2. Çizgi çıkıyormuş diye duydum ben. Bide mesela kimyasala da dönebiliyormuş test yapmadan beklesek reglyle atacakkken testte görünce tabi var sanıyoruz sen ilk pozitifi gördüğünde kan vermiş miydin canım
Kuzum daha önce pozitif çıktığında ilki kimyasal oldu kan testi vermiştim 12 çıkmıştı.
Ondan sonra tekrar pozitifi gördüm ama kan vermedim regl oldum. Bide bugünkü işte.

Kuzum daha önce pozitif çıktığında ilki kimyasal oldu kan testi vermiştim 12 çıkmıştı.
Ondan sonra tekrar pozitifi gördüm ama kan vermedim regl oldum. Bide bugünkü işte.
Canım yarın bi tekrarla bakalım sonra da kan vermeye gidersin sonuca göre. Haberlerini bekliyorum bende dayanamıcam yarın yapçam galiba test 🥰

X