- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.047
- 32
- Konu Sahibi blueberryyyy
Hayır canım olmadımAdet oldun mu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım olmadımAdet oldun mu canım
Canim sen oldun mu regl?Adet oldun mu canım
Canım benim de bat bugün henüz olmadım 5 gün önce yaptım negatif 2 gün önce yaptım yine negatif kırmızılar gelene kadar bekliyorum. Bence günün geçene kadar test yapma. Hayal kırıklığından başka işe yaramıyo kimininki 10 gün önce bile belli oluyo kimininki 10 gün geçince. Valla neyi okuyacağımızı neye göre hareket edeceğimizi şaşırdık iyicekızlarrr benim bat 18 Ocak her zaman düzenli olurum 6 gün önce test yaptım negatif çıktı bütün beyaz akıntım var biraz sarımsı hiç umudum yok inşallah adet olmam
EvetttCanim sen oldun mu regl?
Canım benimde çatlama 11 Ocak bugün ovülasyon yaptım koyu çıkar mı acaba diye ama tertemiz yani 2. Çizgi görünmedi bile erken mi yaptım bende bilemedim ama insan da dayanamıyorKızlar bata 8 gün var test negatif erken mi yaptım yine yumurtlama 11 ocak.
1.yılıma giricem artık çok sabırsızım
Kuzum valla erken yaptık herhalde yine. Bata kaç hün car seninCanım benimde çatlama 11 Ocak bugün ovülasyon yaptım koyu çıkar mı acaba diye ama tertemiz yani 2. Çizgi görünmedi bile erken mi yaptım bende bilemedim ama insan da dayanamıyor
Olsun bidahaki ay insallah onemli olan o cocugun en hayirli zamanda tam sag ve saglikli sekilde gelcek olmasiEvettt
Evet canım inşallah en kısa en hayırlı zaman da kavuşuruz Sen ne yaptınOlsun bidahaki ay insallah onemli olan o cocugun en hayirli zamanda tam sag ve saglikli sekilde gelcek olmasi
Hala regl olmadim gec dollenmedir belki diye yumurtlamanin ustune 10-15 gun gecmesini bekliyorum test icin kafam cok karisikEvet canım inşallah en kısa en hayırlı zaman da kavuşuruz Sen ne yaptın
Benim 20 ocaktı aslında bat geçen adet tarihine göre ama geçen ay 3 gün erken geldi bir de bu ay ben ovülasyon testi yapmaya başladım. Ovülasyona göre 25inde olmam gerekiyor bende açıkçası bilemiyorum bu ay karıştı benim birazKuzum valla erken yaptık herhalde yine. Bata kaç hün car senin
Ya canım senin reglin düzenli miydi? Şimdi benimde şöyle bir durumum var normalde reglim düzenli gelir ama geçen ay 3 gün erken geldi. Geçen ayın üzerine ekleyince bu ay 20si regl günüm olması gerekiyor. Ama şöyle bir şey duydum yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince regl oluyormuşuz benimde 9-10 Ocak yumurtlamam oldu. Öncesinde yumurtlama takibi yapmadığım içinde bilmiyorum yumurtlamadan sonra 14. Gün mü oluyorum diye. Bu hesaba göre de 25i bat oluyor. Kafam çok karıştı zaten yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesini bekleyin diyorlar test yapmak için. Sana sorum da şu sen ne zaman yumurtladın ve regl günün ne zamandı öncesinde bir takip yapmış mıydın ? Önceki mesajlarda belirttiysen de kusura bakma hatırlamıyorumHala regl olmadim gec dollenmedir belki diye yumurtlamanin ustune 10-15 gun gecmesini bekliyorum test icin kafam cok karisik
Canim benimde reglim duzensiz 3 ay olmadigim bile olmustu pko var ama azaldi suan. İki ay soğan kürü yapmistim ilk defa yumurtlama görmüştüm testte. Reglim duzensiz oldu halde 14 gun saymistim demistimki bakalim bu gun olcak mi falan tammm 14 gun sonra olmustum. Sonraki ay yine oyle oldu. Regl dongum, yumurtlama gunum degisti ama yumurtlama dan sonraki 14 gün değişmedi.Ya canım senin reglin düzenli miydi? Şimdi benimde şöyle bir durumum var normalde reglim düzenli gelir ama geçen ay 3 gün erken geldi. Geçen ayın üzerine ekleyince bu ay 20si regl günüm olması gerekiyor. Ama şöyle bir şey duydum yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince regl oluyormuşuz benimde 9-10 Ocak yumurtlamam oldu. Öncesinde yumurtlama takibi yapmadığım içinde bilmiyorum yumurtlamadan sonra 14. Gün mü oluyorum diye. Bu hesaba göre de 25i bat oluyor. Kafam çok karıştı zaten yumurtlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesini bekleyin diyorlar test yapmak için. Sana sorum da şu sen ne zaman yumurtladın ve regl günün ne zamandı öncesinde bir takip yapmış mıydın ? Önceki mesajlarda belirttiysen de kusura bakma hatırlamıyorum
Aynen benimde yumurtlamadan sonra 14.gün bat dedikleri için benimde 25ine denk geliyor.Benim 20 ocaktı aslında bat geçen adet tarihine göre ama geçen ay 3 gün erken geldi bir de bu ay ben ovülasyon testi yapmaya başladım. Ovülasyona göre 25inde olmam gerekiyor bende açıkçası bilemiyorum bu ay karıştı benim biraz
O zaman benimde bat 23 24 Ocak falan olması gerekiyor ovülasyon testi yapmasam 20sinde olcam diye bekleyip durcam valla belki boş yere sevincem geçti günüm kesin hamileyim diyeCanim benimde reglim duzensiz 3 ay olmadigim bile olmustu pko var ama azaldi suan. İki ay soğan kürü yapmistim ilk defa yumurtlama görmüştüm testte. Reglim duzensiz oldu halde 14 gun saymistim demistimki bakalim bu gun olcak mi falan tammm 14 gun sonra olmustum. Sonraki ay yine oyle oldu. Regl dongum, yumurtlama gunum degisti ama yumurtlama dan sonraki 14 gün değişmedi.
Hiç belirtim yok açıkçası sadece meraktan yaptım beklemeyi düşünüyorum 23üne kadar negatif görünce insan üzülüyor bari göreceksem de bir kere göreyim bir kere üzüleyim senin var mı hiç belirtin ? Çok erken gerçi belirti için dahaAynen benimde yumurtlamadan sonra 14.gün bat dedikleri için benimde 25ine denk geliyor.
Yumurtlamadan sonra 14.gün adet olmak kesin diyorlar bilemedim ya. Yarın tekrar test yapıcak mısın ? Belirtin var mı başka ?
Aynen canım benimde hiç belirti falan yok. Yumurtlamadan sonraki 7.günde döllenme vs olur mu bilmiyorum. Kaçıncı gün oluyordur acaba. Keşke bilebilsek hep bunları :/ Ben yarında yapıcam test dayanamam çünkü zaten 1 yıldır alıştımHiç belirtim yok açıkçası sadece meraktan yaptım beklemeyi düşünüyorum 23üne kadar negatif görünce insan üzülüyor bari göreceksem de bir kere göreyim bir kere üzüleyim senin var mı hiç belirtin ? Çok erken gerçi belirti için daha
Benim bildiğim kadarıyla döllenme çatlama olunca oluyormuş ama çatlama olunca döllenme oluyorsa geç döllenme nasıl oluyor kiAynen canım benimde hiç belirti falan yok. Yumurtlamadan sonraki 7.günde döllenme vs olur mu bilmiyorum. Kaçıncı gün oluyordur acaba. Keşke bilebilsek hep bunları :/ Ben yarında yapıcam test dayanamam çünkü zaten 1 yıldır alıştım
Hahaha valla kuzum böyle negatif görmeden rahat edemiyorum artık öyle oldu bende. Her gün yaparım bence bata kadar.Benim bildiğim kadarıyla döllenme çatlama olunca oluyormuş ama çatlama olunca döllenme oluyorsa geç döllenme nasıl oluyor ki
Bence yapıp boşuna moralini bozma kuzum çok erken daha olsa bile çıkmaz daha idrarda. Bende sana böyle diyorum ama kendimde dayanamıyorum sen yumurtlamayı testle mi takip ettin canım
Bizim aynı galiba bende saydım şimdi benimde 17. 18. Gün çok koyuydu 19. Gün silikleşmeye başladı sonra yapmadım bir daha ben döllenme konusunda çok emin değilim araştırmadımda sadece öyle duydum o yüzden 6 12 gün arasında da oluyor olabilir canımHahaha valla kuzum böyle negatif görmeden rahat edemiyorum artık öyle oldu bende. Her gün yaparım bence bata kadar.
Aaa çatlama döllenme zamanı mı oluyormuş. Bazıları 6-12 gün arası diyor. Yumurtlamayı testle takip ettim 17. Ve 18.gün çok koyuydu.
11ocak diye düşünüyorum yumurtlamam. Bu ayı beraber bekleyelimmm