- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benim yumurtlama daha 2 gün önceydi kuzumm. 6-7 gün beklicem sonra dinlicem kendimi bakalımAy inşallah canım benim belirtin var mıkendimi dinleye dinleye şizofreni olacam ama bende şu anlık yok
Ayy çok sevindşm canım ya allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsinKızlar kan verdim sonucum çıktı 152Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle
Amin canım şimdi artık tek duam oAyy çok sevindşm canım ya allahım sağlıkla kavuşmanı nasip etsinDarısı bizim başımıza
Bugun sabah test yaptim ve kocaman bir beyazlik… psikolojik mi bilmiyorum vucudumu cok garip hissediyorum dedim ki herhalde hamileyim ruyamda da surekli hamilelik haberimi nasil verdigimi gordum ama negatifi gordum sabah, regl olmadim halaT tothestarsandback canım ne yaptın bugünmüş batın?
Cok sevindim tebrik ederim, saglikla kucaginiza alin insallahKızlar kan verdim sonucum çıktı 152Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle
Teşekkür ederim amin inşallah canımCok sevindim tebrik ederim, saglikla kucaginiza alin insallahBizede dua etmeyi unutmayin
Canım yüksek ihtimalle psikolojik bu kadar erken belirti imkansız gibi bir şeyArkadaşlar ben ovülasyon testinde cumartesi pazar yumurtlamayı gördüm o günleri ve sonrasında iki günü daha degerlendirdik bugün kasık ve göğüs agrım başladı benim bunu neye yormalıyım psikolojik midir acaba bu arada beklenen adet tarihim ayın 24 ü.
Canımm çok sevindimKızlar kan verdim sonucum çıktı 152Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle
Bekle bakalım canım bazen gebelik olsa bile hemen testte çıkmayabiliyor regl olana kadar umudunu yitirmeBugun sabah test yaptim ve kocaman bir beyazlik… psikolojik mi bilmiyorum vucudumu cok garip hissediyorum dedim ki herhalde hamileyim ruyamda da surekli hamilelik haberimi nasil verdigimi gordum ama negatifi gordum sabah, regl olmadim hala
Hic umudum yokBekle bakalım canım bazen gebelik olsa bile hemen testte çıkmayabiliyor regl olana kadar umudunu yitirme
Deme öyle demeHic umudum yokkasiklarima dokununca aciyo regl yakindir
Belirti için bana da erken gibi geldi ama bilemiyorum tabiki 10 gün var daha bata bekle bakalım bir hafta dahaMerhabalar Bat 24 ocak şuan sadece gögüs hassasiyeti ve gögüsüm yumuşacık bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama gögüslerime bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum
Nasip canım kırmızıları görene kadar umut hep var.. bende yaptım şimdi test tertemizBugun sabah test yaptim ve kocaman bir beyazlik… psikolojik mi bilmiyorum vucudumu cok garip hissediyorum dedim ki herhalde hamileyim ruyamda da surekli hamilelik haberimi nasil verdigimi gordum ama negatifi gordum sabah, regl olmadim hala
Hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar canlarım
benımde tertemız testlerım , bır tane kaldı onuda ancak gecıkırsem yapcam .Nasip canım kırmızıları görene kadar umut hep var.. bende yaptım şimdi test tertemiz