Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim sonucum çıktı 152 Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle

Arkadaşlar ben ovülasyon testinde cumartesi pazar yumurtlamayı gördüm o günleri ve sonrasında iki günü daha degerlendirdik bugün kasık ve göğüs agrım başladı benim bunu neye yormalıyım psikolojik midir acaba bu arada beklenen adet tarihim ayın 24 ü.

Canım yüksek ihtimalle psikolojik bu kadar erken belirti imkansız gibi bir şey

Bugun sabah test yaptim ve kocaman bir beyazlik… psikolojik mi bilmiyorum vucudumu cok garip hissediyorum dedim ki herhalde hamileyim ruyamda da surekli hamilelik haberimi nasil verdigimi gordum ama negatifi gordum sabah, regl olmadim hala
Bekle bakalım canım bazen gebelik olsa bile hemen testte çıkmayabiliyor regl olana kadar umudunu yitirme

Merhabalar Bat 24 ocak şuan sadece gögüs hassasiyeti ve gögüsüm yumuşacık bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama gögüslerime bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum

Merhabalar Bat 24 ocak şuan sadece gögüs hassasiyeti ve gögüsüm yumuşacık bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama gögüslerime bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum
Belirti için bana da erken gibi geldi ama bilemiyorum tabiki 10 gün var daha bata bekle bakalım bir hafta daha

Bugun sabah test yaptim ve kocaman bir beyazlik… psikolojik mi bilmiyorum vucudumu cok garip hissediyorum dedim ki herhalde hamileyim ruyamda da surekli hamilelik haberimi nasil verdigimi gordum ama negatifi gordum sabah, regl olmadim hala
Nasip canım kırmızıları görene kadar umut hep var.. bende yaptım şimdi test tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…