Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz ve sizce en iyisi hangisi
Gebelik düşünmeden önce peppap kullanıyordum daha sonra arkadaşımın tavsiyesiyle premomu indirdim oraya ovülasyon testinin fotoğraflarını ekleyebiliyorsunuz uygulama ona göre otomatik düzenleme yapıyor. Pepaapta 1 2 gün oynamalar dışında hep doğru tahmin oluyordu premomu ise bu ay kullanmaya başladım o yüzden bilemiyorum açıkçası reglim gerçekten 25inde mi gelecek yoksa 20sinde mi gelecek

selam bacım.. bugün benim testlerime.oyle bir yorum yaptınki seni asla duamdan eksik etmicem.. Rabbim seni mujdelesin inşaAllah.. takipteyim seni

Amin, Allah razi olsun bacim ihtiyacim vardi böyle güzel bir duaya
Tabiki herzmaan .. en büyük desteğimizdir birbirimize..

Dün bende özellikle bu ay elnenler için veya ümidini kaybeden herkes için bir topik açtım.. istersen sende katıl

Tabiiki seve seve katılırım

evet canım pes etmek yok o bebek buraya gelecek :)
yok canım dusunmuyorum 3.yü ya. o daha cok yıpraattı benı ılkı kımyasal olunca asıırı uzulmustum ıkıncısı de negatıf.
Bugün yaptınmı canım test bende alsammı diyorum ya markete gidicem yanında eczane var dayanamayıp alabilirim

bebısım yaptım erken gebelık ama tertemız kalbım kadar hemde :):)
bu ay sanırım elencem ben.
ay ınsan dayanamıyor yaaa
Hadi ya diğer aya devam kuzum bende alıp yapayım kafam rahatlasın bari olacağından değil zaten varsa 11.gün çıkar diye düşünüyorum hayalette olsa

Hadi ya diğer aya devam kuzum bende alıp yapayım kafam rahatlasın bari olacağından değil zaten varsa 11.gün çıkar diye düşünüyorum hayalette olsa
ya benımm kımyasalda adete 4 gun kala cıkmıstı hem kaset hem erkende.
yap en ıyısı :)
ınsallahh kuzum subatta nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…