- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Gebelik düşünmeden önce peppap kullanıyordum daha sonra arkadaşımın tavsiyesiyle premomu indirdim oraya ovülasyon testinin fotoğraflarını ekleyebiliyorsunuz uygulama ona göre otomatik düzenleme yapıyor. Pepaapta 1 2 gün oynamalar dışında hep doğru tahmin oluyordu premomu ise bu ay kullanmaya başladım o yüzden bilemiyorum açıkçası reglim gerçekten 25inde mi gelecek yoksa 20sinde mi gelecekHangi uygulamayi kullaniyorsunuz ve sizce en iyisi hangisi
Canıım gayette varİyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Dileyen herkese nasip olsun inşallah.Canıım gayette vartebrik ederim yarın hemen bi kan ver bakalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah hayırlısı olsun gözünüzaydıİyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
Çok teşekkür ederim canimMaşallah hayırlısı olsun gözünüzaydı
Tebrik ederim canım benimİyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
Teşekkür ederim canim inşallah herkese nasip olsunTebrik ederim canım benimAllahım sağlıklı bir hamilelik,bebiş ve kucağına almayı nasip etsin
selam bacım.. bugün benim testlerime.oyle bir yorum yaptınki seni asla duamdan eksik etmicem.. Rabbim seni mujdelesin inşaAllah.. takipteyim seniBenim de bat 17 ocak hanimlar ama dün progesterona baktirmak isterlen hcg ye de baktirdim tabiiki negatif cikti. Bugün de vücut isim yükseldi ve adet sancisina benzer bir agrim oldu belki bugün daha yeni yerlesme oluyordur diye ümit ediyorum
Amin, Allah razi olsun bacimselam bacım.. bugün benim testlerime.oyle bir yorum yaptınki seni asla duamdan eksik etmicem.. Rabbim seni mujdelesin inşaAllah.. takipteyim seni
Hayırlı uğurlu olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımİyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
Tabiki herzmaan .. en büyük desteğimizdir birbirimize..Amin, Allah razi olsun bacimihtiyacim vardi böyle güzel bir duaya
Tabiiki seve seve katılırımTabiki herzmaan .. en büyük desteğimizdir birbirimize..
Dün bende özellikle bu ay elnenler için veya ümidini kaybeden herkes için bir topik açtım.. istersen sende katıl
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Bugün yaptınmı canım test bende alsammı diyorum ya markete gidicem yanında eczane var dayanamayıp alabilirimevet canım pes etmek yok o bebek buraya gelecek :)
yok canım dusunmuyorum 3.yü ya. o daha cok yıpraattı benı ılkı kımyasal olunca asıırı uzulmustum ıkıncısı de negatıf.
bebısım yaptım erken gebelık ama tertemız kalbım kadar hemde :):)Bugün yaptınmı canım test bende alsammı diyorum ya markete gidicem yanında eczane var dayanamayıp alabilirim
Hadi ya diğer aya devam kuzum bende alıp yapayım kafam rahatlasın bari olacağından değil zaten varsa 11.gün çıkar diye düşünüyorum hayalette olsabebısım yaptım erken gebelık ama tertemız kalbım kadar hemde :):)
bu ay sanırım elencem ben.
ay ınsan dayanamıyor yaaa
ya benımm kımyasalda adete 4 gun kala cıkmıstı hem kaset hem erkende.Hadi ya diğer aya devam kuzum bende alıp yapayım kafam rahatlasın bari olacağından değil zaten varsa 11.gün çıkar diye düşünüyorum hayalette olsa
Hatırlıyorum canım genelde zaten 11.güne kadar olan oluyor hayırlısı diyelim amin kuzumya benımm kımyasalda adete 4 gun kala cıkmıstı hem kaset hem erkende.
yap en ıyısı :)
ınsallahh kuzum subatta nasıp olur
Aminnn canımm benim inşallahHatırlıyorum canım genelde zaten 11.güne kadar olan oluyor hayırlısı diyelim amin kuzum
Benimde 24ü canımm. İnşallah bu ay aynı anda güzel haberi alırızBenimde 24 Ocak dilerim bu ay bebeğim benimle olur hepimize nasip olur inşallah buraya güzel haberler yazarız