Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bendede pco var ilaçsız adet olamıyorum normalde eğer gebe değilsen ve adet olursan tavsiyem gynosıtol diye bi takviye var onu kullanman ben bu ay başladım ve normalde yumurtlama doktor kontrolsüz görmezdim 34. gün yumurtlama gördüm çok şükür araştırmanı tavsiye ederim..😊
Ben regl oluyorum çok şükür çok şiddetli belirtilerim olmuyor bana da folik asit olarak inofolic combi önerdi canım pco için iyi oluyormuş 🤗

hayırlısı kuzum bakalım, ay benımde karın agrım basladı bugun asırı sınır var ustumde,
bnde ovuls kulandım ama valla tam pık goremedım 2ocakta bıraz belırgın ıkıncı cızgı cıktı bakalım uc gune durumlar bellı olur :)
Aynı zamanda görmüşüz canım benimde 3ü falan çatladı ateşle takip ettim bende ama ovulasyon kullandığımda doktor kontrolünde yumurtam geliştiğindede çok koyu çıkmıyordu kaliteli olsada yumurta onu dert etme.

Aynı zamanda görmüşüz canım benimde 3ü falan çatladı ateşle takip ettim bende ama ovulasyon kullandığımda doktor kontrolünde yumurtam geliştiğindede çok koyu çıkmıyordu kaliteli olsada yumurta onu dert etme.
benımde oyle hemen hemen canım kasık agrım az vardı deıdm heralde buyumedı yumurtalar. bakalım inşallaaahh nasıp olur bu ay olmadı şubatta devamke :KK45:

Kızlar benimde normalde adetim 28-29 günde bir gelir şimdiye kadar bir iki günlük gecikme ya da erken gelme dışında düzensizlik yaşamamıştım. Geçen ay 26 aralıkta olmam gerekiyordu fakat 23 aralıkta oldum ve bu ay da 20 Ocak bat gösteriyordu takvim. Birde ben ilk kez bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım 9-10 Ocak yumurtlama 11 Ocak çatlamayı gördüm. Bu bilgileri uygulamaya girince 25 ocağa attı batı. 20sine az kaldı diye gün sayarken +5 eklendi :olamaz:

Kızlar benimde normalde adetim 28-29 günde bir gelir şimdiye kadar bir iki günlük gecikme ya da erken gelme dışında düzensizlik yaşamamıştım. Geçen ay 26 aralıkta olmam gerekiyordu fakat 23 aralıkta oldum ve bu ay da 20 Ocak bat gösteriyordu takvim. Birde ben ilk kez bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım 9-10 Ocak yumurtlama 11 Ocak çatlamayı gördüm. Bu bilgileri uygulamaya girince 25 ocağa attı batı. 20sine az kaldı diye gün sayarken +5 eklendi :olamaz:
Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz ve sizce en iyisi hangisi 😅

İyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyor
IMG_20220112_114635.jpg

Benim de bat 17 ocak hanimlar ama dün progesterona baktirmak isterlen hcg ye de baktirdim tabiiki negatif cikti. Bugün de vücut isim yükseldi ve adet sancisina benzer bir agrim oldu belki bugün daha yeni yerlesme oluyordur diye ümit ediyorum :dua:

İyi akşamlar kizlar bat 13 Ocak 2 haftayı geçen göğüs ucu hassasiyeti ve kahverengi halkanın genişlemesi belirtim vardı sabah test yaptım.atıyorum şimdi bence var ama insan şüpheye giriyorEki Görüntüle 2987047
😍 hayirli olsun gercekten supheyi gerektircek birsey yok, saglikla kucaginiza alin. Kaset test olmasina ragmen cok bariz bir sekilde cikmis, kanda vermeniz iyi olur. Bizlere dua edin hamilelerin duasi kabul olur ♥️

X