Açıkcası ben test yapmaya korkuyorum. ya negatif çıkarsa diyeeMerhaba canim hos geldin aramiza insallah 14 subat hep beraber guzel haberler veririz ben 11 subat test yapmayi dusunuyorum sen nezaman yapmayi dusunuyorsun
Merhaba canim hos geldin aramiza insallah 14 subat hep beraber guzel haberler veririz ben 11 subat test yapmayi dusunuyorum sen nezaman yapmayi dusunuyorsun
Açıkcası ben test yapmaya korkuyorum. ya negatif çıkarsa diyee
Benim Bat 16 Şubat bthcg 05 in altında
Evet cok zor benim adetime bir hafta var test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum zaman gecmiyor sankiCanım biliyorum beklemek zor ama yapmak başka bişey yok. İnşallah hamişhaberlerini alırız.
Yaa cok uzuldum insallah bu ay hep beraber guzel haberlaer aliriz belki yerlesme kanamasidir yarin kan test yaptir varsa cikar kanda bizede haber verMerhaba kısslar
Benm bat aslında 11 Şubat ama bende 14 şubatı bekliorm
Bu ay yumurta geç çatladı die tahmin ediorm ama tam olarak da bilemiorm.
Bende Kasım ayında kimyasal yaşadım.geçen ay da adetmdn 4 gün önce lekelenme başladı regl 3 gün geç başladı.doktora gitmedgme pişman oldm gittigmde doktor yine kimyasal geçirmiş olablrsn dedi.
Bugün adetime 4 gün kaldı dün yine çok açık kahve leke gelmeye başladı bilemiorm neden.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diick.
Böyle bişey hiç duymuş mydnz
Yaa cok uzuldum insallah bu ay hep beraber guzel haberlaer aliriz belki yerlesme kanamasidir yarin kan test yaptir varsa cikar kanda bizede haber ver
Normal test yapsak olurmuki hadi hep beraber test yapalim guzel haberlerle gelelim benim bat 14 subat varsa normal testede cikar kim hanci testen yaparsa yapsin ama heb beraber yapalim cok guzel fikirkızlar erken gebelik testi 1 hafta içinde gösteriyormuş 13 şubatta hepimiz yapalimmi ?
Bence olur. Birlikte yapalım.Normal test yapsak olurmuki hadi hep beraber test yapalim guzel haberlerle gelelim benim bat 14 subat varsa normal testede cikar kim hanci testen yaparsa yapsin ama heb beraber yapalim cok guzel fikir
Deniyim dimi ya düşünüyıruuz canımmbebek istiyosan mutlaka dene canım
Canım çok erken yapmışsın. Sende belirti var mı?Ben dayanamadim yaptim bugun ama negatif. Ama 14unde yine yapacagim adet olmazsam :)
Benim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptimCanım çok erken yapmışsın. Sende belirti var mı?
Ya canim daha sonra hicmi bakmadin belki silikde olsa cikmistir insallah guzel haberler verirsinBenim adetim 13 yani 5 gun var elimdede fazla test vardi dayanamadim yaptimbelirtiler var ama hepsi psikolojikte olabilir bilmiyorum bu ilk korunmasiz ayimiz bu arada. Belirtilerde sunlar: normalde benim adete 5gun kala goguslerim asiri sismis olurdu ama goguslerim sismedi. Kasiklarimda agrim var ama bir bucuk haftadan beri hergun adet olacakmisim gibi bir agri
Uykuya acayip sarmis durumdayim son bir haftadir.
Belirtiler bunlar ama dedigim gibi psikolojikte olabilir bilemiyorum beklemedeyim
Benimde popom.agriyoBenimde belirtilerim goğus ağrisi kasik agrisi birde asri yemek yiyorum ins hamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?