Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen ağrım oluyor bence negatifte işte sabırsızlık var
Bencede benimde negatif saldım yaa teste bile hevesim kalmadı adeti beklicem resmen yapıpta moralimi bozamam şimdiden bi dahaki ay ne takviye yapsam diye düşünüyorum. Ne zaman hamile kalicaz ya 3. Ay denemede bitti aylar boş geçince daha da ümitsiz oluyorum

Canlarım biraz internette araştırma yaptım, yabancıların dpo dedikleri kavramla ilgili. Days past ovulation yani yumurtlama sonrası kaçıncı gün olduğuyla alakalı bir kavram. Örneğin ayın 1inde yumurtlama, 2 sinde çatlama gördüyse, 3ünü 1dpo olarak sayıyo, ayın 4ü 2dpo, 5i 3dpo diye gidiyo, gebelik testlerinde de genellikle 10-12dpodan sonra çıkmış hep ikinci çizgi net olarak, yani çatlamayı sıfırıncı gün sayarsak 10-12 günden önce testte görmeyince moralimizi bozmayalım, hepimizin karınları kucakları dolsun dilerim ki Ekte resimleri de ekliyorum bakın millet üşenmemiş pozitifi görünce bile her gün devam etmiş gebelik testine

Eklentiler

• 1BFAB8FA-9FDE-4EC7-B52C-3B0E705DB046.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 53
  • F867BBF4-9C4E-46B2-B066-FD02E3F9EC31.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 53
Benim çatlamadan itibaren 8. Gün çıkmadı ovulasyonda belirtide yok ya acaba olurmu

bat 17 Mayıs sizce var mıdır regl belirtilerim yok çıkan sivilcem göğüs hassasiyetim hiç bişey yok şüphelenip yaptım

Predıctor early erken gebelik testine güvenilmez mi arkadaşlar yanlış sonuç verdiğini söyleyenler var bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…