Yaaaaa canımmm gözlerime inanamıyorumCanım şimdi yaptım testi
En sagdaki ya o belirli günlerde test yapilsa bilr dogru sonuc vermeyebilirmksEn sagdaki sutun ne peki?
Ben dedim ama yaa ümidim yok dediğinde ümidini kırma diyeAmin amin canım sağ olasınAllah herkese çabucak nasip etsin gelin arkamdan dua edin kimyasal falan olmasın
Teşekkür ederiz. Cok faydali bir tablo gercektenEn sagdaki ya o belirli günlerde test yapilsa bilr dogru sonuc vermeyebilirmks
Yaaaaa canımmm gözlerime inanamıyorumçok sevindimmm
Amiinn canım çok sağ olBen dedim ama yaa ümidim yok dediğinde ümidini kırma diyehayırlı uğurlu olsun bebiş
17 18 gibi bir şey ben gece oldum o sayılıyor mu bilemedimBat 15 mayis . Olsa cikardi gibime geliyor. Senin 16 miydi
Var mı belirtin canım bende 18i olucam heralde 17 gecede olabilir sıfır belirti17 18 gibi bir şey ben gece oldum o sayılıyor mu bilemedimbelkide vardır bakalm nolcak hayirlisi canim
Bazen ağrım oluyor bence negatifte işte sabırsızlık varVar mı belirtin canım bende 18i olucam heralde 17 gecede olabilir sıfır belirti
Bencede benimde negatif saldım yaa teste bile hevesim kalmadı adeti beklicem resmen yapıpta moralimi bozamam şimdiden bi dahaki ay ne takviye yapsam diye düşünüyorum. Ne zaman hamile kalicaz ya 3. Ay denemede bitti aylar boş geçince daha da ümitsiz oluyorumBazen ağrım oluyor bence negatifte işte sabırsızlık var
İnşallah canım inşallah bol dua et bizeAmiinn canım çok sağ olevet demiştin ama gerçekten ümidim yoktu. Allah’a şükür oldu hala inanamıyorum ben bazen hemen gelin arkamdan sizleri bekliyorum
Ayniyiz benim de cikmadi.. 14unde bidaha yapcam olmazsam ama belirtiler var yani olcam yuksek ihtimalBat 15 mayis . Olsa cikardi gibime geliyor. Senin 16 miydi
Geldi mi test sonuclariAmiinn canım çok sağ olevet demiştin ama gerçekten ümidim yoktu. Allah’a şükür oldu hala inanamıyorum ben bazen hemen gelin arkamdan sizleri bekliyorum
Benim çatlamadan itibaren 8. Gün çıkmadı ovulasyonda belirtide yok ya acaba olurmuCanlarım biraz internette araştırma yaptım, yabancıların dpo dedikleri kavramla ilgili. Days past ovulation yani yumurtlama sonrası kaçıncı gün olduğuyla alakalı bir kavram. Örneğin ayın 1inde yumurtlama, 2 sinde çatlama gördüyse, 3ünü 1dpo olarak sayıyo, ayın 4ü 2dpo, 5i 3dpo diye gidiyo, gebelik testlerinde de genellikle 10-12dpodan sonra çıkmış hep ikinci çizgi net olarak, yani çatlamayı sıfırıncı gün sayarsak 10-12 günden önce testte görmeyince moralimizi bozmayalım, hepimizin karınları kucakları dolsun dilerim kiEkte resimleri de ekliyorum bakın millet üşenmemiş pozitifi görünce bile her gün devam etmiş gebelik testine
Öğleden sonra kalkamadım hiç. Gidecek halim yoktu yataktan kalkamadım. Pazartesi randevuma gidicem inşaallahGeldi mi test sonuclari
Erken gebelikte çıkar aslında senin canimAyniyiz benim de cikmadi.. 14unde bidaha yapcam olmazsam ama belirtiler var yani olcam yuksek ihtimal
Silik bi çizgi var gibi canım. Bir kaç güne tekrarla inşaallah vardır.bat 17 Mayıs sizce var mıdır regl belirtilerim yok çıkan sivilcem göğüs hassasiyetim hiç bişey yok şüphelenip yaptımEki Görüntüle 2848056
Guzel haberlerini bekliyoruz cnmmÖğleden sonra kalkamadım hiç. Gidecek halim yoktu yataktan kalkamadım. Pazartesi randevuma gidicem inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?