Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dollenme 6 ile 14 gun arasi olur dolayisiyla yerlesme kanamasi da bu gunlerde gerceklesir çok mümkün. Ovulasyon takibi yaptiniz mi hic daha once kayitlarini tutuyor musunuz?
Evet canim ovulasyon yapmıştım ogunleri degerlendirmistik 4-5-6 nisanda olmustu yumurtlama ama ozaman olsaydı zaten kesin çıkardı belkide bu ay böyle adet olmusumdur değişik ama

biliyorum cnm şaka yapıyorum. Yumurta catlama gününden 3 gun oncesi ve sonraki 24 saat icinde toplam 4 günden birinde ilişkiye girdiysen umut var demektir öyle düşünme
Yani de ne bileyim herkes o kadar uğraşıyor ben tembellik ettim bu ay

Öncelikle hoşgeldin canım. Bunların hepsini ben de yapmaya çalışıyorum Sigarayı az içiyorum ams bırakamıyorum ben de ovulasyonu ne zamandır yapıyorsun kaçıncı ayındasın?
Ovulasyonu bu ay yapmaya başlayacağım, biz henüz yeni karar verdik anne baba olmaya :)

Evet canim ovulasyon yapmıştım ogunleri degerlendirmistik 4-5-6 nisanda olmustu yumurtlama ama ozaman olsaydı zaten kesin çıkardı belkide bu ay böyle adet olmusumdur değişik ama
4 nisanda olsa 18inde 19unda yerlesme kanamasi olabilir cnm normal. Suan yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin. Max 3 gun surer takip et bakalim

Hoşgeldin canım Bat ne zaman kaç aydır deniyorsun kaç yaşındasın tanıyalım seni ☺
Hoşbuldum canım bat 12 Mayıs 5 aydır deniyorum ama olmuyor valla nasip şimdi Klomen başladım 3. Günüm bakalım 26 nisanda doktor kontrolüm var heyecanla beklemedeyim

4 nisanda olsa 18inde 19unda yerlesme kanamasi olabilir cnm normal. Suan yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin. Max 3 gun surer takip et bakalim
Keşke öyle bi mucize olsa canım ya insaAllah dediğin gibidir çok teşekkür ederim

Hoşbuldum canım bat 12 Mayıs 5 aydır deniyorum ama olmuyor valla nasip şimdi Klomen başladım 3. Günüm bakalım 26 nisanda doktor kontrolüm var heyecanla beklemedeyim
Nasip bu iş canım benim de 4. Ayım. İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız klomeni altı aydan önce neden yazdı pkos mu var canım

Nasip bu iş canım benim de 4. Ayım. İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız klomeni altı aydan önce neden yazdı pkos mu var canım
Ben 8 aydır evliyim 6 aydır korunmuyoruz kan hormon değerlerim çok güzel ama ultrasonda pkodan şüphelendi ve adetim düzensizdi sonra adetim progestan hap ile düzene girdi ama ben o doktordan memnun kalmadı doktorumu değiştirdim anlattım durumu Klomen verdi işte adetin 3. Günü yeni doktora muayneye gittim sağda solda yumurtalar var inşallah istenilen boyut olur dedi 7. Günü kullanmaya başla Klomen dedi günde bir tane beş gün daha sonra hap bitince üç gün ilişki olmasın sonraki gün gel kontrole bakalım boyutlarına dedi hayırlısı bakalım dua edin

Klomenle ilk ay hamile kalan çok canım. Haydi inşaallah senin de güzel haberlerini alalım günde bir tane ve 7günse yumurtalarını geliştirmek için vermiştir inşaallah onlardan biri de bebiş olur

Klomenle ilk ay hamile kalan çok canım. Haydi inşaallah senin de güzel haberlerini alalım günde bir tane ve 7günse yumurtalarını geliştirmek için vermiştir inşaallah onlardan biri de bebiş olur
Adetin 7. Günü başladım günde 1 tane ve 5 gün içicem bugün 3. Günüm bakalım hayırlısı inşallah teşekkürler güzel dileklerin için hepimize nasip olsun

Canım kürtajdan sonra bir döngü geçsin deniyor genelde. Yani sonrasında bir kere adet olduysan yenide düşünebilirsin bence ama kontrole gitmediysen öncesinde git mutlaka rahmin temizlenmiş mi baksınlar
Gidicem bir hafta var kontrolume sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…