• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiçbişey yapmadım ilk defa böyle oldu sadece peceteye oda azıcık adetten sayip saymiycagimi bilemedim dün sabah geldi hala azıcık geliyo ama adet agrimda yok bekleyelim bakalım:)
Canım ya implantasyon kanaması dır (istiyorsan inşallah öyledir) yada adet öncesinde lekelenmeler oluyor adet olarak saymıyorum ben yoğun kanama ne zaman başlarsa o günden sayıyorum bilmiyorum ne kadar doğru

Kızlar henüz adetim bugün bitti. Başlamalımıyım hemen ovulasyon testine?

Canım ya implantasyon kanaması dır (istiyorsan inşallah öyledir) yada adet öncesinde lekelenmeler oluyor adet olarak saymıyorum ben yoğun kanama ne zaman başlarsa o günden sayıyorum bilmiyorum ne kadar doğru
Istiyorum canım ama implatasyona hiç ihtimal vermiyorum bekliyorum bakalım:)

Başla bence. Ben ilk hamileliğimde ilişki adet bitiminin ertesi günüydü.
Yaa bide imkansız derler gerçekten hiçbişey imkansız değil benimde ablamin 14 yıldır çocuğu olmuyodu şuan 10 haftalık hamile ve tek ilişkiyle yıllarca yapmadıkları tedavi kalmadı tüp bebekler aşılamalar ve kendiliğinden oluverdi Allah ol dedikten sonra hiçbişey imkansız değil 🥰

Yaa bide imkansız derler gerçekten hiçbişey imkansız değil benimde ablamin 14 yıldır çocuğu olmuyodu şuan 10 haftalık hamile ve tek ilişkiyle yıllarca yapmadıkları tedavi kalmadı tüp bebekler aşılamalar ve kendiliğinden oluverdi Allah ol dedikten sonra hiçbişey imkansız değil 🥰
Öyle tabi bu iş tamamen Allah’ın takdiri. Ben onu bilir onu söylerim. Düşünmediğimiz zamanlarda hemen oldu. Sonra düşükle sonuçlandı. Şimdi istiyoruz ama nasip olmadı.
biz de en kısa zamanda olsun diye dua edelim yine. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur☺️

Bencede yoksa zaman geçmeyecek gibi😊 Neler yapıyorsunuz? nasıl geçiyor günleriniz?
Ev işleri, akşam için yemek hazırlığı, çamaşır falan geçiyor günler canım 😊 uğraşılacak işler arıyorum vakit geçirmek için örgü örüyorum 🤣

Çok iyi ya ben de diyet yapıyorum bu ay bir kaç kilo vereyim en azından😌 pkolulara instagramda cerenyavuzu öneriyorum ben. O pkoluların beslenme düzenleri ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor. Bence sen de takip etmelisin ☺️
O da iyi fikir 😀 ben bir iki aydır takip etmiyorum kendimi zaten geçen ay izne gittim 20 gün ailemin yanına bakalım bu ay hem kür hem diyet hem spor pko ya savaş açtım 🤣
Hep beraber yapalım diyetleri 😀

Ev işleri, akşam için yemek hazırlığı, çamaşır falan geçiyor günler canım 😊 uğraşılacak işler arıyorum vakit geçirmek için örgü örüyorum 🤣
Örgü de güzel vakit geçirtiyor aslında ama ben pek anlamıyorum etamin yapıyordum bir ara ondan da sıkıldım 🤦‍♀️

Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs ☺️😁👍🏻
Ben bu ay kürtaj oldum 12 martta düşük sonucu bat 10 mayıs tekrardan hamile kalmayı düşünüyorum ama çok tereddüt ediyorum açıkçası kürtaj sonrası hamilelik hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
Topiğiniz hayırlı ve verimli olsun inşallah 😊

Hadii bakalıımmm sıra bu sayfada :D Bat gelene kadar çıkmam :))

Sizin bat ne zamandi? Bu hafif kanamalar sokulmezse implantasyon olabiliiir🤭 bu yerlesme kanamasi bitmeden hcg yukselmez yani testler negatif cikar bitmesini beklemek lazim😁 ay sanki obur forumda konusuyor gibi hissettim kendimi tekrarliyorum suan😂

Back