Sabah limonlu suyumu içiyorum kahvaltımı hafif şekilde hazırlayıp yiyorum gün içinde yeşil çay fındık galeta falan atıştırıyorum ama akşam eşim sağolsun aklıma giriyor ve o saate kadar yemediğim herşeyi yiyorumYapabilen var mı
Aynen ben de öyleyim. Önerilenin tam testi kalorilerimi akşam yemeği ve sonrasında alıyorumSabah limonlu suyumu içiyorum kahvaltımı hafif şekilde hazırlayıp yiyorum gün içinde yeşil çay fındık galeta falan atıştırıyorum ama akşam eşim sağolsun aklıma giriyor ve o saate kadar yemediğim herşeyi yiyorum
Önceden yemekten sonra bi yürüyüşe çıkardık hem hava alıp hem kalori yakardık vakit de geçerdi şimdi sokağa çıkma yasağı olunca yemekten sonra evde otur otur vakit de geçmiyor kiAynen ben de öyleyim. Önerilenin tam testi kalorilerimi akşam yemeği ve sonrasında alıyorum
evet ya akşamlar çok uzun. Bebişimiz olsa böyle dertlerimiz de olmayacak sıkılmaya vakit bulamayacağızÖnceden yemekten sonra bi yürüyüşe çıkardık hem hava alıp hem kalori yakardık vakit de geçerdi şimdi sokağa çıkma yasağı olunca yemekten sonra evde otur otur vakit de geçmiyor ki
Umutsuz konuşmak yok canım, umutlu ve sakin bir şekilde bekliyoruzhayırlısı hepimiz için çok umudum yok ama beklemek istiyorum
Hahahahah keşke keşkeeeevet ya akşamlar çok uzun. Bebişimiz olsa böyle dertlerimiz de olmayacak sıkılmaya vakit bulamayacağız
Peki bakalımUmutsuz konuşmak yok canım, umutlu ve sakin bir şekilde bekliyoruz
O günlerin gelmesini istiyorum yaaaHahahahah keşke keşkeeeo zaman da ahhh keşke telefonumu elime alabilsem de bi KK ya girip dolaşsam deriz
İnşallah canım inşallah, en kısa zamanda hepimiz o mutluluğu yaşayalımO günlerin gelmesini istiyorum yaaa
Evet max 3 gun suruyor yerlesme o zaman ctsi test yaparsin gelmezseDün gündüz başladı canım şimdi akıntı gibi içinde kahverengilik var ama alt karnimda agri var hafiften belkide gelicek :/
Biraz bizle takilirsan fikirlerin degisebilirIyi aksamlar hanimlar bende geldimBu ay takip etmeyi düsünmüyorum günlerimi belirtilerimi ama yinede katilayim araniza
Ahahha yok yok bu ay agzimin payini bi güzeeeeel aldim ben
Kistten kaynaklanıyordur canım. Okumuştum onu daha önce. Ya da kür falan yaptıysan onlar da etkiliyormuş.Kizlar bisi danisicam size ben Regl oldum ama öylr yogun gelmiyo 3 cm kist varmis az gelmesinin sebebi kist mi acaba ? Yani önceki regl miktarina bakinca bu normal yani önceden yogun olurdum bugün ilk günüm ama afedersinz 2 ped anca doldu nerde kesildimkist mi yapiyo bunu ?
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar benim 17 MAYIS sonuna yetiştim bu arada topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
kuzum 1.5 yıllık evliyiz ve bu ay ilk defa deneyeceğiz ovülasyon testlerini de aldım reglimin bitmesini bekliyorum hepimiz bu ay inşallah peki ya sizHoşgeldin canımkaç aydır deniyorsunuz? Ovulasyon takibi yapıyor musun? Hepimiz bu ay buradan hamiş ayrılacağız inşaallah
Haydi ilk denemede olsun inşaallahkuzum 1.5 yıllık evliyiz ve bu ay ilk defa deneyeceğiz ovülasyon testlerini de aldım reglimin bitmesini bekliyorum hepimiz bu ay inşallah peki ya siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?