HoşgeldinizHadii bakalıımmm sıra bu sayfadaBat gelene kadar çıkmam :))
Yapabilen var mı
35- 36 günde birKac gunde bir oluyorsunuz?
Öncelikle hoşgeldin canım. Bunların hepsini ben de yapmaya çalışıyorumBenim yapılacak listem,
Sigarayı azaltmak, bırakmak isterim tabi ama bırakmak zor şimdilik.
Sağlıklı beslenmek, paket gıdalardan uzak durmak, eşim film gecesi yapmayı seviyor ve cips kola alıp hadi bunları yiyelim diyerek aklımı kurcalıyor. Baş etmeye çalışacağım. :)
Ovulasyon testleri alıp hamilelik planlamak.
Çay-kahve tüketimini azaltmak yerine bitki çayları içmek.
Canım kürtajdan sonra bir döngü geçsin deniyor genelde. Yani sonrasında bir kere adet olduysan yenide düşünebilirsin benceBen bu ay kürtaj oldum 12 martta düşük sonucu bat 10 mayıs tekrardan hamile kalmayı düşünüyorum ama çok tereddüt ediyorum açıkçası kürtaj sonrası hamilelik hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
Topiğiniz hayırlı ve verimli olsun inşallah
Ben bu ay hurma yiyorum bol bol. Önceki de Ramazan’a denk gelmişti belki hurmadan hamile kaldım diye tekrar hurma yemeye başladım
35 olsa 17. Gun baslasaniz yeterli olacaktır testlere35- 36 günde bir
Benim çok düzensiz canım normalde 3 gün geçti dün oldum sandım kahverengi leke geldi minicik şuan hala kahverengi geliyo akıntı şeklinde ama nedense hiç umudum yok son ilişkinin üstenden 9 gun geçmiş ondan oldu desem yumurtlama felan olmamıştır olmuş olsa çıkardı die düşünüyorum bilemedim açıkçası ilk defa basima geldiSizin bat ne zamandi? Bu hafif kanamalar sokulmezse implantasyon olabiliiirbu yerlesme kanamasi bitmeden hcg yukselmez yani testler negatif cikar bitmesini beklemek lazim ay sanki obur forumda konusuyor gibi hissettim kendimi tekrarliyorum suan
Dollenme 6 ile 14 gun arasi olur dolayisiyla yerlesme kanamasi da bu gunlerde gerceklesir çok mümkün. Ovulasyon takibi yaptiniz mi hic daha once kayitlarini tutuyor musunuz?Benim çok düzensiz canım normalde 3 gün geçti dün oldum sandım kahverengi leke geldi minicik şuan hala kahverengi geliyo akıntı şeklinde ama nedense hiç umudum yok son ilişkinin üstenden 9 gun geçmiş ondan oldu desem yumurtlama felan olmamıştır olmuş olsa çıkardı die düşünüyorum bilemedim açıkçası ilk defa basima geldi
Hoşgeldiniz tabiki, ins sizin mujdeli haberinizi aliriz bizden önceBenimde bat 2 Mayıs bende katılabilir miyim birlikte beklesek
Hoşgeldin tabi ki katılabilrsinBenimde bat 2 Mayıs bende katılabilir miyim birlikte beklesek
Hoşgeldiniz tabiki, ins sizin mujdeli haberinizi aliriz bizden önceay Allah söyletti dermişim
Yeni başladık doktora yumurta takibi yaptırdık geçen hafta çatladığını söyledi doktor inşallah bu ay bize uğurlu gelir fazla değerlendiremedik o yüzden çok umutlu değilimHoşgeldin tabi ki katılabilrsinİlk senin pozitif hamişlik testini görürüz inşaallah Ovulasyon takibi yapıyor musun? Kaç aydır deniyorsunuz?
Hepimiz için çok umudum yok diyince bi fena oldumhayırlısı hepimiz için çok umudum yok ama beklemek istiyorum
Yeni başladık doktora yumurta takibi yaptırdık geçen hafta çatladığını söyledi doktor inşallah bu ay bize uğurlu gelir fazla değerlendiremedik o yüzden çokHoşgeldin tabi ki katılabilrsinİlk senin pozitif hamişlik testini görürüz inşaallah Ovulasyon takibi yapıyor musun? Kaç aydır deniyorsunuz?
hıı öyle demek istemedimHepimiz için çok umudum yok diyince bi fena oldum
Yeni başladık doktora yumurta takibi yaptırdık geçen hafta çatladığını söyledi doktor inşallah bu ay bize uğurlu gelir fazla değerlendiremedik o yüzden çok umutlu değilim
Yeni başladık doktora yumurta takibi yaptırdık geçen hafta çatladığını söyledi doktor inşallah bu ay bize uğurlu gelir fazla değerlendiremedik o yüzden çok
hıı öyle demek istemedim
İnşaallah bu ay tutunur canımYeni başladık doktora yumurta takibi yaptırdık geçen hafta çatladığını söyledi doktor inşallah bu ay bize uğurlu gelir fazla değerlendiremedik o yüzden çok
hıı öyle demek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?