Canım ya implantasyon kanaması dır (istiyorsan inşallah öyledir) yada adet öncesinde lekelenmeler oluyor adet olarak saymıyorum ben yoğun kanama ne zaman başlarsa o günden sayıyorum bilmiyorum ne kadar doğruYok canım hiçbişey yapmadım ilk defa böyle oldu sadece peceteye oda azıcık adetten sayip saymiycagimi bilemedim dün sabah geldi hala azıcık geliyo ama adet agrimda yok bekleyelim bakalım:)
Garanti olsun istiyorsan ve testin yeterli sayıda varsa başla canım ben adet bitiminden 3 5 gün sonra başlamıştım.Kızlar henüz adetim bugün bitti. Başlamalımıyım hemen ovulasyon testine?
Kesinlikle faydası olduHerkese önerdiğim için artık kime önerdiğimi unutuyorumrica ederim az bi faydası olsa bile ne mutlu.
Istiyorum canım ama implatasyona hiç ihtimal vermiyorum bekliyorum bakalım:)Canım ya implantasyon kanaması dır (istiyorsan inşallah öyledir) yada adet öncesinde lekelenmeler oluyor adet olarak saymıyorum ben yoğun kanama ne zaman başlarsa o günden sayıyorum bilmiyorum ne kadar doğru
Başla bence. Ben ilk hamileliğimde ilişki adet bitiminin ertesi günüydü.Kızlar henüz adetim bugün bitti. Başlamalımıyım hemen ovulasyon testine?
Yaa bide imkansız derler gerçekten hiçbişey imkansız değil benimde ablamin 14 yıldır çocuğu olmuyodu şuan 10 haftalık hamile ve tek ilişkiyle yıllarca yapmadıkları tedavi kalmadı tüp bebekler aşılamalar ve kendiliğinden oluverdi Allah ol dedikten sonra hiçbişey imkansız değilBaşla bence. Ben ilk hamileliğimde ilişki adet bitiminin ertesi günüydü.
Hayırlısı olsun canımIstiyorum canım ama implatasyona hiç ihtimal vermiyorum bekliyorum bakalım:)
Adet bitiminden 1 gün Sonra mi yumurtlama oldu?Başla bence. Ben ilk hamileliğimde ilişki adet bitiminin ertesi günüydü.
Yumurtlamayı takip etmemiştim o zaman düşünmüyorduk. Ama olmuş demek kiAdet bitiminden 1 gün Sonra mi yumurtlama oldu?
Öyle tabi bu iş tamamen Allah’ın takdiri. Ben onu bilir onu söylerim. Düşünmediğimiz zamanlarda hemen oldu. Sonra düşükle sonuçlandı. Şimdi istiyoruz ama nasip olmadı.Yaa bide imkansız derler gerçekten hiçbişey imkansız değil benimde ablamin 14 yıldır çocuğu olmuyodu şuan 10 haftalık hamile ve tek ilişkiyle yıllarca yapmadıkları tedavi kalmadı tüp bebekler aşılamalar ve kendiliğinden oluverdi Allah ol dedikten sonra hiçbişey imkansız değil
Ev işleri, akşam için yemek hazırlığı, çamaşır falan geçiyor günler canımBencede yoksa zaman geçmeyecek gibiNeler yapıyorsunuz? nasıl geçiyor günleriniz?
Çok iyi ya ben de diyet yapıyorum bu ay bir kaç kilo vereyim en azındanpkolulara instagramda cerenyavuzu öneriyorum ben. O pkoluların beslenme düzenleri ile ilgili tavsiyelerde bulunuyor. Bence sen de takip etmelisin
Hep beraber yapalım diyetleriO da iyi fikirben bir iki aydır takip etmiyorum kendimi zaten geçen ay izne gittim 20 gün ailemin yanına bakalım bu ay hem kür hem diyet hem spor pko ya savaş açtım
Kac gunde bir oluyorsunuz?Kızlar henüz adetim bugün bitti. Başlamalımıyım hemen ovulasyon testine?
Örgü de güzel vakit geçirtiyor aslında ama ben pek anlamıyorum etamin yapıyordum bir ara ondan da sıkıldımEv işleri, akşam için yemek hazırlığı, çamaşır falan geçiyor günler canımuğraşılacak işler arıyorum vakit geçirmek için örgü örüyorum
Yapabilen var mıHep beraber yapalım diyetleri
Ben bu ay kürtaj oldum 12 martta düşük sonucu bat 10 mayıs tekrardan hamile kalmayı düşünüyorum ama çok tereddüt ediyorum açıkçası kürtaj sonrası hamilelik hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirimMerhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
Yapalım valla zayıflamak da güzel ama sağlıklı beslenmek gerçekten rahatlatıyor insanıHep beraber yapalım diyetleri
Sizin bat ne zamandi? Bu hafif kanamalar sokulmezse implantasyon olabiliiirYaa bide imkansız derler gerçekten hiçbişey imkansız değil benimde ablamin 14 yıldır çocuğu olmuyodu şuan 10 haftalık hamile ve tek ilişkiyle yıllarca yapmadıkları tedavi kalmadı tüp bebekler aşılamalar ve kendiliğinden oluverdi Allah ol dedikten sonra hiçbişey imkansız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?