- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Ben çekilmek istiyorum diyince çekiyorlar mı acabaBende bi kaç yorum da duydum. Mantıklı aslında çünkü kanallara falan bakılıyor bi tıkanıklık varsa açılıyor. Sorun tüplerde ise çabucak gebe kalınması muhtemel
Benim takvim 5 gün gösteriyo ama ne zaman olurum bilmiyorum belirtim yok sadece sol kasigimda belli bi bölgede avi hissediyorum arada bi, sol gögsüm hafif hassaslasmaya basladi ama sadeece yukarisi bastirinca hafif bel agrim vardi dün gece ayrilacak gibiydi belim beyaz akintim var birde cok cabuk acikiyorum acikinca elim ayagim titriyo ama bunlari belirti olarak görmüyorum cünkü her ay beni yaniltiyo yinede not alim buraya pozitif cikarsa sok olurumDiğer kizlar ne alemdeeeebelirti fln biliyorum birbirine benziyor ama yazalim icimizi dokelim mi susalim sakin mi kalalim kararsizim
Diğer kizlar ne alemdeeeebelirti fln biliyorum birbirine benziyor ama yazalim icimizi dokelim mi susalim sakin mi kalalim kararsizim
Hsg isteyen herkese çekerler özellerde:) ben sonomedde çektirmiştimBen çekilmek istiyorum diyince çekiyorlar mı acaba
Bizim 2. Ay denememiz bu şimdiden stres oldum sinir oluyorum kendime halbuki bunun bi süreç olduğunun farkında olarak başladık ama sürece girince öyle mantık kalmıyormuşplanlama öncesi doktorda kontrol yaptırdım eşimi en başından Semen testine bile soktum problem yok dedi doktorlar ama problem olmasa da olmayabiliyormuş forumda okuduklarım bunu öğretti. Nasip olur inşallah
Benimde ilk ayım üç dört ay süre vercem kendimize. Sonrasında detaylı kontrole girerim dedim. Ne güzel eşinize bile baktırmışsınız. Bence acele etmeyin sabredin biraz daha. Ama özel hastane isteseniz çeker çünkü maliyetli sanırım birazBen çekilmek istiyorum diyince çekiyorlar mı acaba
Bizim 2. Ay denememiz bu şimdiden stres oldum sinir oluyorum kendime halbuki bunun bi süreç olduğunun farkında olarak başladık ama sürece girince öyle mantık kalmıyormuşplanlama öncesi doktorda kontrol yaptırdım eşimi en başından Semen testine bile soktum problem yok dedi doktorlar ama problem olmasa da olmayabiliyormuş forumda okuduklarım bunu öğretti. Nasip olur inşallah
16-17 mayıs senin az kalmış ne güzelBatlarınız neydi kızlar sizinbenim 11 Mayıs
Yaaa belli olmaz ama bi sorun yoksa tutuncada olurmus gögüs agrisi benimde her ay gögüs agrim yumurtlamayla baslar giderek agirlasirdi bu ay bisi yok ama yum ile baslayan sizilar oldu gögüslerimde ama acimaya dönmedi takvim 5 gün gösteriyo ama suan tas gibi olmalilardi adet olacagim zaman bu ay hic bisi hissetmiyorum belki oturup düs0nmedigimdenmi acaba sonucta 2 yildir olmayinca biraktim.bu ay olursa olur olmazsa olmaz kafami rahatlattim sanki bir tek tek cocuklu insan ben degilim ya diyorum rabbim.nasip etmiyorsa olsun diye kendimi yiprattim diyorum saldim kendimi
Belirtiler benim regl ile birebir aynı. Göğüs hassasiyeti felaket hele sabah kalktığımda çok fena hissediyorum
Senin nasıl? Ayın kaçıydı bat
13 de benim gösteriyo canimm son 4 aydir ki olusuma bakarak 5 günüm.varmis öyle diyoBatlarınız neydi kızlar sizinbenim 11 Mayıs
Ovülasyon testi kullanıyor musun canım eğer bu ay olmazsa ona başlayayım diyorum geçen ay çok değerlendiremedik günleri, bu ay geç yumurtlama olursa diye biraz fazla değerlendirince yıprandık13 de benim gösteriyo canimm son 4 aydir ki olusuma bakarak 5 günüm.varmis öyle diyo
Ya ne güzel bir tane varmış. İnşallah kardeş de nasip olur en hayırlı zamandaYaaa belli olmaz ama bi sorun yoksa tutuncada olurmus gögüs agrisi benimde her ay gögüs agrim yumurtlamayla baslar giderek agirlasirdi bu ay bisi yok ama yum ile baslayan sizilar oldu gögüslerimde ama acimaya dönmedi takvim 5 gün gösteriyo ama suan tas gibi olmalilardi adet olacagim zaman bu ay hic bisi hissetmiyorum belki oturup düs0nmedigimdenmi acaba sonucta 2 yildir olmayinca biraktim.bu ay olursa olur olmazsa olmaz kafami rahatlattim sanki bir tek tek cocuklu insan ben degilim ya diyorum rabbim.nasip etmiyorsa olsun diye kendimi yiprattim diyorum saldim kendimi
Kullaniyorum kuzumm son 7 aydir kullaniyorum ama son 4 aydir yumurtlamayi pik görüyorum bu ay 14.gün ve 15.gün yumurtlama.göründü bakalim bekliyorum artik nasip bugünde ananem kalmisti sormayan oda sordu hos o yapma daha erken dedi amaOvülasyon testi kullanıyor musun canım eğer bu ay olmazsa ona başlayayım diyorum geçen ay çok değerlendiremedik günleri, bu ay geç yumurtlama olursa diye biraz fazla değerlendirince yıprandıkama pek de bi fikrim yok aslında testler ile ilgili
Ovülasyon testi kullanıyor musun canım eğer bu ay olmazsa ona başlayayım diyorum geçen ay çok değerlendiremedik günleri, bu ay geç yumurtlama olursa diye biraz fazla değerlendirince yıprandık13 de benim gösteriyo canimm son 4 aydir ki olusuma bakarak 5 günüm.varmis öyle diyo
bir Bakayım masaja teşekkür ederimmKullaniyorum kuzumm son 7 aydir kullaniyorum ama son 4 aydir yumurtlamayi pik görüyorum bu ay 14.gün ve 15.gün yumurtlama.göründü bakalim bekliyorum artik nasip bugünde ananem kalmisti sormayan oda sordu hos o yapma daha erken dedi amabirde yumurtlama masaji var kizlar cok etkili ben aylardir test yapiyorum masajla birlikte pik görmeyd basladim youtube a bakin onu adet olunca basliyosunuz yumurtlama görene kadar ayy öyle cok istiyorumki sizden olumku haber almak nasip olsunn hepimize
Insallah kuzummm sizede Rabbim tattirsin insallah cok beklemeye gerek kalmasin karinlarimiz bebisle dolsunnnYa ne güzel bir tane varmış. İnşallah kardeş de nasip olur en hayırlı zamanda
zaten insan düşünmeyip kafaya takmayınca daha çabuk oluyor. Psikoloji herşeyi etkiliyor. İnşallah bu belirtisizlik hayra işarettir ve pozitiftir
Amaaaa amaaa neden öyle düsünüyosunnnn belirtiler cok benziyomus belirtiden dolayimi diyosunBen bu ay %90 reglim kızlar %10u da mucize ihtimali içni bıraktımhaziran topiğini şimdiden açmamak için kendimi zor tutuyorum
Iste oyle olsun diorumBenim iki arkdaşımda adetten beş altı gün önce sadece peçeteye gelcek kadar gördüler . Akabinde hemen testte silik çıktı
Evet evet not al belli olmazBenim takvim 5 gün gösteriyo ama ne zaman olurum bilmiyorum belirtim yok sadece sol kasigimda belli bi bölgede avi hissediyorum arada bi, sol gögsüm hafif hassaslasmaya basladi ama sadeece yukarisi bastirinca hafif bel agrim vardi dün gece ayrilacak gibiydi belim beyaz akintim var birde cok cabuk acikiyorum acikinca elim ayagim titriyo ama bunlari belirti olarak görmüyorum cünkü her ay beni yaniltiyo yinede not alim buraya pozitif cikarsa sok olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?