• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 4. Günü gittim kontrol etti ultrasonla yumurta var çok güzel dedi klomen vericem adetin 7. Günü başla 5 gün tok karnına günde bir kez iç dedi içtim 5 gün içinde ilişki oldu ama hap bitince ilişki olmasın dedi cuma hap bitti cmts pazar ilişki olmadı pzts yumurta kontrolüne çağırdı gittim büyümüş 17 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum akşamüstü 5 te vurul bu akşam ilişki olmasın yarın akşam itibariyle gün aşırı ilişki dedi şuan iğnemin 12. Günü nasip bakalım dua edin lütfen kesin sonuç 15. Gün belli oluyor yada adet gecikince 🤲🏻🥰❤️
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için rabbim inşallah vesile kılar bu tedaviyi ve bebeğine kavuşursun 🙏

Yumurtlama takip ettin mi? Ettiysen catlama gunu uzerine 14 gun koyarsan adrt gunune denk gelir
Benim vücudumun belirtisine göre 28 yada 29u yumurtlama oldu. 14 gün değil ama sanırım yumurtlama üzerinden 16 gün geçince adet oluyorum diye düşünüyorum.

Benim vücudumun belirtisine göre 28 yada 29u yumurtlama oldu. 14 gün değil ama sanırım yumurtlama üzerinden 16 gün geçince adet oluyorum diye düşünüyorum.
Genelde 12 14 gun arasi olur ama mumkun tabi neden olmasin. Ovulasyon takibi yaparsan daha net belli olur, zaten 29u olsa bile 15ine denk geliyor dedigin gibiyse. Regl belirtileri var mi, gelene kdr umudu kaybetmemek lazim😊

Genelde 12 14 gun arasi olur ama mumkun tabi neden olmasin. Ovulasyon takibi yaparsan daha net belli olur, zaten 29u olsa bile 15ine denk geliyor dedigin gibiyse. Regl belirtileri var mi, gelene kdr umudu kaybetmemek lazim😊
Sadece regl belirtisi olarak baş ağrısı vardı ama geçti o da. Başka belirti yok şimdilik olmaz da inşallah

• Beğen
Reactions: Mof
Sadece regl belirtisi olarak baş ağrısı vardı ama geçti o da. Başka belirti yok şimdilik olmaz da inşallah
Ay olmasin olmasin hicbirimize olmasin o lanet kramplar giriyor ya olmadan once, olmasin cok amin cok amin🙏💕 kaldi 8 gun bakalim cok istiorum ins yaaa 🥲

Diğer kizlar ne alemdeeee🥳 belirti fln biliyorum birbirine benziyor ama yazalim icimizi dokelim mi susalim sakin mi kalalim kararsizim😂

Ay olmasin olmasin hicbirimize olmasin o lanet kramplar giriyor ya olmadan once, olmasin cok amin cok amin🙏💕 kaldi 8 gun bakalim cok istiorum ins yaaa 🥲
İnşallah olmasın yaa bu ay güzel haberler alalım hepimiz de İnşallah şu mübarek gecede dua edelim birbirimize

İnşallah olmasın yaa bu ay güzel haberler alalım hepimiz de İnşallah şu mübarek gecede dua edelim birbirimize
Valla cnm ins daha regl belirtisi olmadigi icin bir umudum var 🤭 valla edelim evrene guzel mesajlar verelim pozitif olalim olumlu olalim ins gonulden isteyen herkese nasip olsun🙏💕💕💕 Bende ilk defa degisik belirtiler oldu ama tabi yormak istemiyorum hamilelige, hayal kırıklığı olsun istemiyorum 🥲

Valla cnm ins daha regl belirtisi olmadigi icin bir umudum var 🤭 valla edelim evrene guzel mesajlar verelim pozitif olalim olumlu olalim ins gonulden isteyen herkese nasip olsun🙏💕💕💕 Bende ilk defa degisik belirtiler oldu ama tabi yormak istemiyorum hamilelige, hayal kırıklığı olsun istemiyorum 🥲
Aynen pozitif olalım iyi gelir bize de. Bende senin gibi belirti arardım her ay ama bu ay aramıyorum 6 aydır hüsran olunca ne yapalım

• Beğen
Reactions: Mof
Diğer kizlar ne alemdeeee🥳 belirti fln biliyorum birbirine benziyor ama yazalim icimizi dokelim mi susalim sakin mi kalalim kararsizim😂
Arada kramplarım giriyor, arada ateşler basıyo arada üşüyorum 🤣 Bunların hepsi adet önceside olur bana. Ama üşüme pek olmaz bakalım artık. Bazı kadınlar ben zaten hissettim falan diyolar ya heh o işte yok. Asla birşey hissetmiyorum duygusal olarak 🤣

Back