Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen pozitif olalım iyi gelir bize de. Bende senin gibi belirti arardım her ay ama bu ay aramıyorum 6 aydır hüsran olunca ne yapalım
Evet belirti arayinca bulunuyor orasi doğru, eğer hamilelik olursa belirti saycam bunlari suan kanitlanan birsey yok sonucta

Ya her konustugum kisinin batini bilip konusmak istiyorum ama olmuyor yok mu cimicimi Yaz-ruzgari duzenlesek su tarihleri ne zamandi sizin bat

Kızlar zaman geçmiyor adetim yaklaştığında yaşadığım belirtileri yaşıyorum tek fark göğüs hassasiyetim. Göğüslerin şişti ve acıyor. Benim için adet belirtisi değil bu normalde. Ama denk gelip olacağı da tutmuş olabilir. Düşünmemeye çalışıyorum ama hep aklımda

Hep kuruyoruz işte kendimizi belirtiler birbirine benzedigi icin ne var diyebiliriz ne yok, beklemekten baska care yok sabiiiiir.. yine de en bariz belirti yerlesme kanamasi heralde ki o da herkeste olmuyormuş

Hep kuruyoruz işte kendimizi belirtiler birbirine benzedigi icin ne var diyebiliriz ne yok, beklemekten baska care yok sabiiiiir.. yine de en bariz belirti yerlesme kanamasi heralde ki o da herkeste olmuyormuş
Benim 2 arkadaşımda da oldu yerleşme kanaması ama dediğin gibi herkeste olmuyormuş

Olcaksa da simdi fln olsa adetten hemen once olmasa anlasak zaten hcg yerlesmeden sonra arttığı için belirleyici olur iyi olur agrisiz olmus di mi?
Benim 2 arkadaşımda da oldu yerleşme kanaması ama dediğin gibi herkeste olmuyormuş

Olcaksa da simdi fln olsa adetten hemen once olmasa anlasak zaten hcg yerlesmeden sonra arttığı için belirleyici olur iyi olur agrisiz olmus di mi?
Arkadaşım kesin regl olucam diye geziyordu tamamen regl belirtileri yaşamıştı öyle bir ağrısı vardı, ama göğüslerin üstüne yatamayacak kadar acıyordu. Sonra ben adet oldum dedi devam etmeyince anladık test yaptı battan 4 gün sonra pozitif gördü

Benim iki arkdaşımda adetten beş altı gün önce sadece peçeteye gelcek kadar gördüler . Akabinde hemen testte silik çıktı

Benim iki arkdaşımda adetten beş altı gün önce sadece peçeteye gelcek kadar gördüler . Akabinde hemen testte silik çıktı
Belki biliyorsunuzdur size sorayım. Arkadaşım hsg çekilmişti sonrasında ilk ayda hamile kaldı. Onun etkisi oldu bence diyor. Hsg nin öyle bi etkisi var mı

Belki biliyorsunuzdur size sorayım. Arkadaşım hsg çekilmişti sonrasında ilk ayda hamile kaldı. Onun etkisi oldu bence diyor. Hsg nin öyle bi etkisi var mı
Bende bi kaç yorum da duydum. Mantıklı aslında çünkü kanallara falan bakılıyor bi tıkanıklık varsa açılıyor. Sorun tüplerde ise çabucak gebe kalınması muhtemel

Evet oluyor çünkü tüpler açılmış oluyor. Hele yapışıklık olanlar için hemen hsg sonrası fırsat.
Ama ben kendim radyasyon korkusuna hsg sonrasını değerlendirememiştim. Üstüne de covid oldum falan kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…