Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Bu mübarek günde dua edelim birbirimize
Ben de kalabalık aileyi çok seviyorum. Kardeş bu dünyadaki en güzel şey. Bu yüzden nasip olursa 3-4 çocuk isterim ama biraz geç kaldım bunun için sanırım:) 4 yıl boyunca korunurken düşünseydim iyi olurdu:)

Benim de bugün sağ tarafımda sızı acı var. Ama benim sürekli yoklar orası. Kist ya da başka bir şey de yok ama keşke gebelikten olsa

Bende de var uclarda iste.. 16 17 mayıs @mumice23 ile ayni.. bari ayni olanlar birbirini aklinda tutsun liste yapamiyoruz hahaa
Evet liste olmadı bir türlü:) bu de bizim totemimiz olsun

16-17 ye daha varmış belirti için baya erken o zaman. Kanda bile çıkmaz herhalde şu an

Reactions: Mof
Daha önceki gebeliğimde halsizlik olmuştu. Adetten önce enerjik olurum normalde gayet enerjiğim. Bi de hissediyorum adetin 5.günü için randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım. 2.3.4.günler için randevu yok.

Ya ultrasonda gormuyorlar mi bana kanallar acik demisti dr taa 1 sene onceki kontrolde ben anlayamadim simdi

Evet liste olmadı bir türlü:) bu de bizim totemimiz olsun

16-17 ye daha varmış belirti için baya erken o zaman. Kanda bile çıkmaz herhalde şu an
6 gunde dollenme olduysa cikar ama cok zooooor adet gecmeden test yapmam bidaha anca yerlesme kanamasi olursa

Saglik ocagindan alsana aile hekiminden

Ya ultrasonda gormuyorlar mi bana kanallar acik demisti dr taa 1 sene onceki kontrolde ben anlayamadim simdi
Yok yok görmüyorlar anlamında demedim. Kanal açık olsa bile çekilebiliyor mu farklı bir etkisi oluyor mu olumlu anlamda diye sordum ben

hsg de rahim içine iyotlu özel bir su veriyorlarmış kızlar temizlendiği için ve o iyottan kaynaklı hamilelik ihtimali yükseliyor diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…