İnşallahInsallah kuzummm sizede Rabbim tattirsin insallah cok beklemeye gerek kalmasin karinlarimiz bebisle dolsunnn2 tutunca beklemeden 3 e baslicam bu sefer yasim gecmezse öyle seviyorumki kalabalik aileyi insallah kuzummm insallah suan tek belirti sol tarafimda bildigin aci hissediyorum ama oda hep oluyomuydu hatirlamiyorum
Ben bu ay %90 reglim kızlar %10u da mucize ihtimali içni bıraktımhaziran topiğini şimdiden açmamak için kendimi zor tutuyorum
Daha dur yawBen bu ay %90 reglim kızlar %10u da mucize ihtimali içni bıraktımhaziran topiğini şimdiden açmamak için kendimi zor tutuyorum
Ay insneden? Regl olana kadar o ihtimal hep %50
Haziran topiğinde biz olmayalım:)
Evet liste olmadı bir türlü:) bu de bizim totemimiz olsunBende de var uclarda iste.. 16 17 mayıs @mumice23 ile ayni.. bari ayni olanlar birbirini aklinda tutsun liste yapamiyoruz hahaa
Daha önceki gebeliğimde halsizlik olmuştu. Adetten önce enerjik olurum normalde gayet enerjiğim. Bi de hissediyorumAmaaaa amaaa neden öyle düsünüyosunnnn belirtiler cok benziyomus belirtiden dolayimi diyosunben oglumda spontan oldugundan ne yasadim.hatirlamiyorum yoksa yardimci olucamda kendime bile olamiyom belirtilere aldanma yoksa gecen ay ben kesin hamileydim
Ya ultrasonda gormuyorlar mi bana kanallar acik demisti dr taa 1 sene onceki kontrolde ben anlayamadim simdiBen çekilmek istiyorum diyince çekiyorlar mı acaba
Bizim 2. Ay denememiz bu şimdiden stres oldum sinir oluyorum kendime halbuki bunun bi süreç olduğunun farkında olarak başladık ama sürece girince öyle mantık kalmıyormuşplanlama öncesi doktorda kontrol yaptırdım eşimi en başından Semen testine bile soktum problem yok dedi doktorlar ama problem olmasa da olmayabiliyormuş forumda okuduklarım bunu öğretti. Nasip olur inşallah
İnşaallah olmayız ama ben deneye deneye vücudumu tanır oldum. Olucam yanineden? Regl olana kadar o ihtimal hep %50
Haziran topiğinde biz olmayalım:)
6 gunde dollenme olduysa cikar ama cok zooooorEvet liste olmadı bir türlü:) bu de bizim totemimiz olsun
16-17 ye daha varmış belirti için baya erken o zaman. Kanda bile çıkmaz herhalde şu an
Var var da tutmadım ben, göbüş boş, bebek yok diye haykırıyor vücudumDaha dur yawhemen umutsuzluga kapilma daha vaaaar
Saglik ocagindan alsana aile hekimindenDaha önceki gebeliğimde halsizlik olmuştu. Adetten önce enerjik olurum normalde gayet enerjiğim. Bi de hissediyorumadetin 5.günü için randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım. 2.3.4.günler için randevu yok.
Ters kose yapsin da görVar var da tutmadım ben, göbüş boş, bebek yok diye haykırıyor vücudum
Aile hekimleri yapıyor mu ki hormon testiSaglik ocagindan alsana aile hekiminden
Baya sürpriz olur ama sanmıyorum canımTers kose yapsin da gör
Aslnda 4.günü almışım randevuyu. Bir sıkıntı olmaz herhalde doktor regl gününün ilk ve son günü hariç bir gün gel demişti bana.Saglik ocagindan alsana aile hekiminden
Yok yok görmüyorlar anlamında demedim. Kanal açık olsa bile çekilebiliyor mu farklı bir etkisi oluyor mu olumlu anlamda diye sordum benYa ultrasonda gormuyorlar mi bana kanallar acik demisti dr taa 1 sene onceki kontrolde ben anlayamadim simdi
Nasipte gebelik vardır diyelim yine de:)İnşaallah olmayız ama ben deneye deneye vücudumu tanır oldum. Olucam yani
Ben de günü geçmeden yapmayı düşünmüyorum. Günlerimiz geçip net çift çizgiler görelim:)6 gunde dollenme olduysa cikar ama cok zoooooradet gecmeden test yapmam bidaha anca yerlesme kanamasi olursa
Evet saglik ocaginda yaptiriyorum ben 6 ayda 1Aile hekimleri yapıyor mu ki hormon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?