Çok teşekkür ederim canım bilgiler için rabbim inşallah vesile kılar bu tedaviyi ve bebeğine kavuşursunAdetimin 4. Günü gittim kontrol etti ultrasonla yumurta var çok güzel dedi klomen vericem adetin 7. Günü başla 5 gün tok karnına günde bir kez iç dedi içtim 5 gün içinde ilişki oldu ama hap bitince ilişki olmasın dedi cuma hap bitti cmts pazar ilişki olmadı pzts yumurta kontrolüne çağırdı gittim büyümüş 17 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum akşamüstü 5 te vurul bu akşam ilişki olmasın yarın akşam itibariyle gün aşırı ilişki dedi şuan iğnemin 12. Günü nasip bakalım dua edin lütfen kesin sonuç 15. Gün belli oluyor yada adet gecikince
Amin inşallah herkese nasip olsun canımÇok teşekkür ederim canım bilgiler için rabbim inşallah vesile kılar bu tedaviyi ve bebeğine kavuşursun
Adet olmadan umudunu kaybetme cnmAynen öyle yapacağım canım benim ama bugün başımda ağrı var galiba adet olucam
Bu catlatma ignesi klomen vb seyler yumurtlamasi normal seyreden kişilere de mi yapiliyor yoksa pko varsa di mi? Cok duyuyorum merak ettimKlomen hap çok bişey değil öyle hatırlıyorum ama çatlatma iğnesi 160 TL civarıydı
Pek bilgim yok bu konuda ne desem yalan olurBu catlatma ignesi klomen vb seyler yumurtlamasi normal seyreden kişilere de mi yapiliyor yoksa pko varsa di mi? Cok duyuyorum merak ettim
Gecemiz mübarek olsun inşaallah canım. AminnnnKandiliniz mübarek olsun hanimlar Rabbim bu gece hürmetine hepimizu evlatlarina kavustursunn
12si ama iki aydır 3 gün gecikmeli olarak geldi. Bu ay nolur bilmiyorumAdet olmadan umudunu kaybetme cnmne zamandi bat
Yumurtlama takip ettin mi? Ettiysen catlama gunu uzerine 14 gun koyarsan adrt gunune denk gelir12si ama iki aydır 3 gün gecikmeli olarak geldi. Bu ay nolur bilmiyorum
Amin kandiliniz mübarek olsun sevgili anne adayları rabbim kalbinizden geçen duaları kabul etsinKandiliniz mübarek olsun hanimlar Rabbim bu gece hürmetine hepimizu evlatlarina kavustursunn
Amiiin inşallahKandiliniz mübarek olsun hanimlar Rabbim bu gece hürmetine hepimizu evlatlarina kavustursunn
Benim vücudumun belirtisine göre 28 yada 29u yumurtlama oldu. 14 gün değil ama sanırım yumurtlama üzerinden 16 gün geçince adet oluyorum diye düşünüyorum.Yumurtlama takip ettin mi? Ettiysen catlama gunu uzerine 14 gun koyarsan adrt gunune denk gelir
Genelde 12 14 gun arasi olur ama mumkun tabi neden olmasin. Ovulasyon takibi yaparsan daha net belli olur, zaten 29u olsa bile 15ine denk geliyor dedigin gibiyse. Regl belirtileri var mi, gelene kdr umudu kaybetmemek lazimBenim vücudumun belirtisine göre 28 yada 29u yumurtlama oldu. 14 gün değil ama sanırım yumurtlama üzerinden 16 gün geçince adet oluyorum diye düşünüyorum.
Sadece regl belirtisi olarak baş ağrısı vardı ama geçti o da. Başka belirti yok şimdilik olmaz da inşallahGenelde 12 14 gun arasi olur ama mumkun tabi neden olmasin. Ovulasyon takibi yaparsan daha net belli olur, zaten 29u olsa bile 15ine denk geliyor dedigin gibiyse. Regl belirtileri var mi, gelene kdr umudu kaybetmemek lazim
Ay olmasin olmasin hicbirimize olmasin o lanet kramplar giriyor ya olmadan once, olmasin cok amin cok aminSadece regl belirtisi olarak baş ağrısı vardı ama geçti o da. Başka belirti yok şimdilik olmaz da inşallah
İnşallah olmasın yaa bu ay güzel haberler alalım hepimiz de İnşallah şu mübarek gecede dua edelim birbirimizeAy olmasin olmasin hicbirimize olmasin o lanet kramplar giriyor ya olmadan once, olmasin cok amin cok aminkaldi 8 gun bakalim cok istiorum ins yaaa
Valla cnm ins daha regl belirtisi olmadigi icin bir umudum varİnşallah olmasın yaa bu ay güzel haberler alalım hepimiz de İnşallah şu mübarek gecede dua edelim birbirimize
Aynen pozitif olalım iyi gelir bize de. Bende senin gibi belirti arardım her ay ama bu ay aramıyorum 6 aydır hüsran olunca ne yapalımValla cnm ins daha regl belirtisi olmadigi icin bir umudum varvalla edelim evrene guzel mesajlar verelim pozitif olalim olumlu olalim ins gonulden isteyen herkese nasip olsun Bende ilk defa degisik belirtiler oldu ama tabi yormak istemiyorum hamilelige, hayal kırıklığı olsun istemiyorum
Arada kramplarım giriyor, arada ateşler basıyo arada üşüyorumDiğer kizlar ne alemdeeeebelirti fln biliyorum birbirine benziyor ama yazalim icimizi dokelim mi susalim sakin mi kalalim kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?