A ben de o hesap neden iptal oldu diyordum. Şimdi öğrendim değiştiğiniYa hep benim eski hesaptan kaynaklı dimi. Sırayla yazmayı ve bebiş emojisi koymayı da çok isterdim ya ama girişte hep sorun oluyor o e postamdan kaynaklı o yüzden açamıyorum
Bat a daha varmış canım ben de hamileliğe yormuyorum sadece bitsin istiyorum cidden karnım şiş üç aylık gibi. Bebek olsa sorun yok ama böyle mutlu olmuyor insan
Hayıt bir ot sanırım değil mi? Yan etkisi var mı acabaKuzum pko varsa hayıt denesene ben nisanda sonu doktora gittim ufak kistler gördü heralde ama zararsız dedi hamile kalırsın sen dedi bide hayıt verdi onu iç 3 ay sonra görüşürz dedi işte bende yumurtlama zamanı korktum etki eder ters bişey olue diye bıraktım şimdi adet olursam yine başlıcam bütün herşeyi temizliyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormus
Ben normalde de çok hareketli bi tip olmadığım için extra dikkat etmiyorumen kötüsü de ya hamileysem diye parmak uçlarında uzanamam aman ağır kaldırmayım vs hep bi temkinli davranmak korunurken hoplayıp zipliyodum şimdi adım atıyorum sadece
Canım ben baktim pek bi yan etki göremedim doktorda 3 ay kullandı bende çok etkiler diye korktum yine garanti olsun diye yumurtlama zamanı bıraktım adet olursam yine devam edicemHayıt bir ot sanırım değil mi? Yan etkisi var mı acaba
Yumurtlamadan kaç gün sonra kan vermiş oldun canım? Adet olmadığın her an şans var demektir yorma kafanı. Akıntı için de bazen gebelik belirtisi diyorlar bazen de gebeliğin olmadığının belirtisi diyorlar o yüzden akıntıyı da boşver.Selam kuzlar ben iki gün önce kan vermiştim negatif çıkmıştı dün benim adet gunumdu ama adet olmadım hala bembeyaz akıntım var çoğaldı sizce olurmu ya
Anladım canım teşekkür ederim. Bu ay klomen tedavisini uygulamayı düşünüyorum da tedavi süreci nasıl yumurta takibine kaç gündür bir gidiliyor ilaçlar ne kadar tutuyor? Sen daha önce klomen kullandın mi biliyor musun? Yada bilen arkadaş var mı aramızda?Canım yerleşmeden en az bi hafta geçsin diyorlar. Yumurtlamanın 6-12 günleri arası yerleşme kanaması gelir üstünden bir hafta geçince pozitif çıkar diye duymuştum.
Sanırsam ben geç yumurtladim bu ay adetlerim çok düzenlidir ama 21.gun pik gördüm aslında 14.gunde Pikdi bana göre ama ama 21 kesin yani eğer 21.gun ise kanı 8gun sonra vermiş oldumYumurtlamadan kaç gün sonra kan vermiş oldun canım? Adet olmadığın her an şans var demektir yorma kafanı. Akıntı için de bazen gebelik belirtisi diyorlar bazen de gebeliğin olmadığının belirtisi diyorlar o yüzden akıntıyı da boşver.
Yok canım ya klomen kullanmadım ben. Pek bilgim de yok açıkcası. Doktor tavsiye ederse kullan bence. kist oluşturabiliyormuşAnladım canım teşekkür ederim. Bu ay klomen tedavisini uygulamayı düşünüyorum da tedavi süreci nasıl yumurta takibine kaç gündür bir gidiliyor ilaçlar ne kadar tutuyor? Sen daha önce klomen kullandın mi biliyor musun? Yada bilen arkadaş var mı aramızda?
Testlerini hatırladım şimdi canım. Erken vermişsin bence adet olmazsan pazartesi tekrar verebilirsin.Sanırsam ben geç yumurtladim bu ay adetlerim çok düzenlidir ama 21.gun pik gördüm aslında 14.gunde Pikdi bana göre ama ama 21 kesin yani eğer 21.gun ise kanı 8gun sonra vermiş oldum
Canım regl olursam yarın doktora randevu alıcam pazartesi için hayıtı da bi ona sorayım. Hayıt pko ya iyi geliyor mu? Hiç araştırmadım ya bi onu da araştırayımKuzum pko varsa hayıt denesene ben nisanda sonu doktora gittim ufak kistler gördü heralde ama zararsız dedi hamile kalırsın sen dedi bide hayıt verdi onu iç 3 ay sonra görüşürz dedi işte bende yumurtlama zamanı korktum etki eder ters bişey olue diye bıraktım şimdi adet olursam yine başlıcam bütün herşeyi temizliyo ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormus
Tamam ozaman canım teşekkür ederimTestlerini hatırladım şimdi canım. Erken vermişsin bence adet olmazsan pazartesi tekrar verebilirsin.
Memleketteki doktorum klomen başlayalım demişti martta bende Diyarbakır'a döneceğim diye başlayamadık buradaki doktoruma danışacağım işte bakalım bu önerecek miYok canım ya klomen kullanmadım ben. Pek bilgim de yok açıkcası. Doktor tavsiye ederse kullan bence. kist oluşturabiliyormuş
Canım sen klomen tedavisi mi görmüştün yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum amaHayırlısı inşallah
Evet klomen çatlatma iğne canımCanım sen klomen tedavisi mi görmüştün yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama
Ya rica etsem bana süreçten bahsedebilir misinEvet klomen çatlatma iğne canım
Olsun cnmYa hep benim eski hesaptan kaynaklı dimi. Sırayla yazmayı ve bebiş emojisi koymayı da çok isterdim ya ama girişte hep sorun oluyor o e postamdan kaynaklı o yüzden açamıyorum
Adetimin 4. Günü gittim kontrol etti ultrasonla yumurta var çok güzel dedi klomen vericem adetin 7. Günü başla 5 gün tok karnına günde bir kez iç dedi içtim 5 gün içinde ilişki oldu ama hap bitince ilişki olmasın dedi cuma hap bitti cmts pazar ilişki olmadı pzts yumurta kontrolüne çağırdı gittim büyümüş 17 mm dedi çatlatma iğnesi veriyorum akşamüstü 5 te vurul bu akşam ilişki olmasın yarın akşam itibariyle gün aşırı ilişki dedi şuan iğnemin 12. Günü nasip bakalım dua edin lütfen kesin sonuç 15. Gün belli oluyor yada adet gecikinceYa rica etsem bana süreçten bahsedebilir misinmemleketteki doktorum önermişti ama eşimin yanına dönüş yapacağım için başlamamıştık bu ay buradaki doktoruma sorucam tavsiye ederse başlamak istiyorum da. İlaç ne kadar kullanılıyor yumurta takibi için kaç günde bir gidiliyor ilaçlar ne kadar tutuyor falan? Ya da bilmediğim başka bişey varsa anlatabilir misin
Klomen hap çok bişey değil öyle hatırlıyorum ama çatlatma iğnesi 160 TL civarıydıYa rica etsem bana süreçten bahsedebilir misinmemleketteki doktorum önermişti ama eşimin yanına dönüş yapacağım için başlamamıştık bu ay buradaki doktoruma sorucam tavsiye ederse başlamak istiyorum da. İlaç ne kadar kullanılıyor yumurta takibi için kaç günde bir gidiliyor ilaçlar ne kadar tutuyor falan? Ya da bilmediğim başka bişey varsa anlatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?