O zaman psikolojik olarak öyle olduYok canm ilk ay hissettim ya böyle boşaldıkça midem bulandı hep öğürür gibi oldum başka bi madde vücuduma girdi diye bence hatta hamile sandm kendimi ama vücudum alışma süresindeydi bence şimdi gayet normal hiç bi his yok
Ahh en en son evlendiğimde diyordum onu eşime tadını çıkaralım ne çocuğu hemen diye nasıl oldu da bu hale geldim anlamadım valla orası Bende yokYeni evlisiniz sizde benim gibi guzel tadini cikar bncede hic takma kafana . Allah nasip ederse birgun hepimiz evlat sahibi olucaz. Bende yazin sonunda iki sene olcak evleneli pandemi sebebiyle yeni basladik denemeye. Evliligimizin ilk yilinda kvalidem surekli sorup dururdu artik birakti bizde rahat ettik
Kesin benimkiler de psikolojik yaa kız rüyalarımda testler üstüme yürüyor artık. Aa bide şey oldu ben rüyamda civciv gördüm iki taneVeziir canım belirtilerin inşaallah fake değildir ya geçen ay bilenler bilir kendimden yerleşme kanaması bile getirmişliğim var. İnsanın vücudu kendine oyunlar oynuyor. ama inşaallah seninkiler gerçektir tabi herkes benim gibi değil
Ayyy inşallah canım ya valla inşallah güzel haberin ön sinyallerini bu hallerYa benimde karnım şiş hazımsızlık gibi de değil gibide yumurtlama hala devam ediyo gibi normalde yumurtlama bitimce inerdi alt karnım bilemedim valla az kaldı bakalım hayırlısı olur inşallah
Kız benim eşimde öyleydi baktı o sordukça ben belirtileri sıralıyorum ve ümitleniyorum sonra negatifi görünce çöküyorum artık nadir soruyor kramp girince falan merak ediyor yüzümden acımı anlıyor canım aşkımEn güzeli ama insanız işte eşimde hevesli yazık gelip gidip var mı bişi diyo
Canım ben çalışmadığım için olmadım aşı normal sıram gelince olucamCanım sen aşı oldun mu peki
Atlamışım kız nasıl kanama getirdinVeziir canım belirtilerin inşaallah fake değildir ya geçen ay bilenler bilir kendimden yerleşme kanaması bile getirmişliğim var. İnsanın vücudu kendine oyunlar oynuyor. ama inşaallah seninkiler gerçektir tabi herkes benim gibi değil
Canım geldi valla. Kahverengi. Hem de çatlamadan 6 gün sonraydı. Dedim yerleşti herhalde. Burada okuduğum ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyordum.Atlamışım kız nasıl kanama getirdinsende baya aşmışsın anacım bi deli benim sanıyordum
Erken test falan yaptın mı belki de yerleşti ama kimyasal oldu regl kanamasıyla sonlandı gebelik direk aklıma bu geldi kız. Kız asıl kafasına takmayanlar o ay hamile kalıyor ya. Bence mevzu hamile kalmakta değil mevzu kafaya takmamakta ben onu beceremiyorum beceremiyorum olacak sankiCanım geldi valla. Kahverengi. Hem de çatlamadan 6 gün sonraydı. Dedim yerleşti herhalde. Burada okuduğum ne kadar belirti varsa hepsini yaşıyordum.genelde bir iki tanesi olur herkeste bende hepsi birden bu ay hiç takmıyorum ama belirti falan aramıyorum. Olmazsa da üzülmeyeceğim ne yalan söyleyeyim. Önümüzdeki ay yola devam
Yok canım erkende de kasette de negatifti deli gibi de test yaptım tabiErken test falan yaptın mı belki de yerleşti ama kimyasal oldu regl kanamasıyla sonlandı gebelik direk aklıma bu geldi kız. Kız asıl kafasına takmayanlar o ay hamile kalıyor ya. Bence mevzu hamile kalmakta değil mevzu kafaya takmamakta ben onu beceremiyorum beceremiyorum olacak sanki
Orası öyle canım tevekkül her zaman ediyorum. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallahYok canım erkende de kasette de negatifti deli gibi de test yaptım tabisen de sal kendini en güzel zamanı Rabbim biliyor boşver elinden geleni yap olmazsa da doğru zaman gelmemiştir henüz
Çok güzel meşgaleler bulmuşsun tam stres atmalık. Ahaha ya hiç sorma ben de öyleyim kocama sarıyorum kedi yavrusu oldun iyice diyo.Orası öyle canım tevekkül her zaman ediyorum. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallahsaldım ya artık kitab falan okumaya başladım ev bitkilerimin bakımlarını ne zamandır erteliyorum onları yapmaya başladım. Kendimi oyalıyorum. Hiç bi şey bulamazsam kocama sarıyorum oda karı delirdi demeye başladı yakında karakoldan eve gelmeyecek diye korkmaya başladım
Orası öyle canım tevekkül her zaman ediyorum. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallahsaldım ya artık kitab falan okumaya başladım ev bitkilerimin bakımlarını ne zamandır erteliyorum onları yapmaya başladım. Kendimi oyalıyorum. Hiç bi şey bulamazsam kocama sarıyorum oda karı delirdi demeye başladı yakında karakoldan eve gelmeyecek diye korkmaya başladım
Aynen öyle çekecekler her halimizi yapacak bişey yokÇok güzel meşgaleler bulmuşsun tam stres atmalık. Ahaha ya hiç sorma ben de öyleyim kocama sarıyorum kedi yavrusu oldun iyice diyo.Başka kimse yok napalım
Ben içmedim canım açıkçası hiç araştırmadımda bilgim yok yani hiçKızlar aranızda hiç hayıt tohumu içen var mı ben ictimde yumurtlama zamanı ters etki eder diye korkup bıraktım devam etsemiydim bilemedim
Bat ne zaman canımHerkese merhaba bugün iğnemin 12. Günü test yapsam mı acabaDireniyorum yapmamak için
12 MayısBat ne zaman canım
Erken testte belki çıkar canım ama 2 gün daha sabret canım 14 gün geçsin en azından iğnenin üstünden12 Mayıs
Valla bende sabırsızlanıyorum ama hep dur diyorum kendi kendime bakalım nasip inşallah herkesin gönlüne göre verir RabbimErken testte belki çıkar canım ama 2 gün daha sabret canım 14 gün geçsin en azından iğnenin üstündensanırım sen de sabırsızgillerdensin direnmeye devam canım negatifi görüp üzülmek sonra acaba erken mi yaptım diye düşünmek daha zor oluyor şekil bir a ben
İnşallah canım aminValla bende sabırsızlanıyorum ama hep dur diyorum kendi kendime bakalım nasip inşallah herkesin gönlüne göre verir Rabbim
8 aylık evliyim ama adetlerim düzensizdi son 4 aydır düzene girdi deniyoruz işte nasip bakalım ilk kullanımım klomen ve iğne inşallah güzel sonuç alırımİnşallah canım aminkaç aydır deniyorsun
AhahaAynen öyle çekecekler her halimizi yapacak bişey yokbu gün işteyken mesajlaştık hep yaptığım tatlıdan istedi bende onu her zamanki gibi yapamadım çok sinirlendim anladı tabi mesajlardan karakoldan çıkarken arıyo geliyorum inde bahçede sinirini atalım toprakla uğraşalım diyor yoksa biliyor o sinirin sonu mıncıklayarak sevmeyle biteceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?