Neymis o yiyeceklerAynen öyle kuzum deney yapıyoruz kendimizeValla ben bu ay ne yapacağımı şaşırdım diyete de başlıcam bu ay biraz kilom var, hem kendim için hem eşim için bazı yiyecekler var onları daha çok yemeye özen göstericem, kür yapıcam inşallah faydası olur bu ay herkes için çok çok dua edicem
Onları bilmiyorum canım da eşim için muz, bitter çikolata, kuru incir, kuru kayısı, ceviz kendim için de ceviz, havuç, pekmez, bol yeşillik, avokado falan aklıma gelenlerNeymis o yiyeceklerben de coban cokerten siparis ettim baya iyi yorumlar var ama deneysel takilcam bakalim ginseng iyiymiş bir de polenli ginsengli bal söyledim
Amin insallah. Pek umudum yok Ama kismetSağ ol canım yeni topik uğur getirir inşallahEvet regl oldum ben umutlar diğer aya kaldı. Senin bat’a az kaldı. İnşaallah çift çizgiyle sürpriz yaparsın bize
Selam canım hoşgeldinSelam kizlaaaar, ins bu sefer pozitifleri görürüz yaaa ovulasyondan sonra bat belli olur bakalim
Bu ay ovulasyon testi yapmayacağım ben. Zaten pek düzenli bir cinsel hayatımız da olmayacak ramazandan dolayı yine de takvime bakıp günlerimi değerlendiririm tabiAmin insallah. Pek umudum yok Ama kismet. Olmazsa birdayimmz ovulasyon testi yorumlariz artik
Tesekkur ederim hemen bakıyorumCanım instagramda birgebenin günlüğü sayfasında Ebru hanımın adet söktürücü masajı var bi bak istersen
AmiiiinnnSelam canım hoşgeldininşaallah çift çizgileri görelim bu ay ya
LH de görmeden de hcg de olmuyoAmiiiinnnLH de degil HcG de gormek istiyorum o cift cizgileri artik yaaa
Merhabalar hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar KK yeniym. Mayıs ayında gebelik planlıyorum. Ancak öğretmen olduğum için aşı sıram gelmiş. Sizler ne yaptınız? Gebelik öncesi aşı sırası gelip olan var mı ? Bu arada Herkese mayıs ayı hayırlı gelir inş
İki turlu de ben stres oldugum icin yapcam valla. Gerci artik yumurtlama gününü vucudumdan biliyorum direk. Test yapmadan pozitif çıkacağını biliyorum yaniLH de görmeden de hcg de olmuyoben ovu testine tövbe ettim bu ay ya stres seviyemi çok etkiledi
Bak beni yine kandırıyorsun hemen sipariş vereyim çarşambaya gelsinİki turlu de ben stres oldugum icin yapcam valla. Gerci artik yumurtlama gününü vucudumdan biliyorum direk. Test yapmadan pozitif çıkacağını biliyorum yaniAma beklerken stres yapmamaya kafami mesgul tutmaya karar verdim
Bence sende yapki bu ay duzenli olmayabilir demissin bari o gunu degerlendirirsin ya da sonrasini. Cok var nokta atışı hamile kalanlar.. şans işte
E tabi cnm yap neden bosa gitcek? Sonra vay tuttu mu tumadi mi.. Ama benim gibi kendine soz ver kafaya takmiyoruz stressiz oluyor bu ayBak beni yine kandırıyorsun hemen sipariş vereyim çarşambaya gelsin
Takdir Allah’ınE tabi cnm yap neden bosa gitcek? Sonra vay tuttu mu tumadi mi.. Ama benim gibi kendine soz ver kafaya takmiyoruz stressiz oluyor bu ayustume duseni yaptim diyip keyfini cikariyoruz gerisi kismet
Evet yaaaa bu ayı stressiz, sakin, kafaya takmadan geçirelimE tabi cnm yap neden bosa gitcek? Sonra vay tuttu mu tumadi mi.. Ama benim gibi kendine soz ver kafaya takmiyoruz stressiz oluyor bu ayustume duseni yaptim diyip keyfini cikariyoruz gerisi kismet
Psikolojik canım ben de görüyorum ara araBen ne kadar heveslendiysem artık bugün rüyamda bebişim oluyordu
Olsun canım sen bırakma bizi. Bizlerden sonra hep beraber senin batı bekleriz buradaBen hala hasta olmadım muhtemelen bi sonraki adet tarihim farklı olucak ama yinede sizi bırakmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?