Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neymis o yiyecekler ben de coban cokerten siparis ettim baya iyi yorumlar var ama deneysel takilcam bakalim ginseng iyiymiş bir de polenli ginsengli bal söyledim

Neymis o yiyecekler ben de coban cokerten siparis ettim baya iyi yorumlar var ama deneysel takilcam bakalim ginseng iyiymiş bir de polenli ginsengli bal söyledim
Onları bilmiyorum canım da eşim için muz, bitter çikolata, kuru incir, kuru kayısı, ceviz kendim için de ceviz, havuç, pekmez, bol yeşillik, avokado falan aklıma gelenler bide hayıt suyu ile çakşır otunu duydum ama soğan kürü yapıcam bu ikisini de sonra denerim belki

Sağ ol canım yeni topik uğur getirir inşallah Evet regl oldum ben umutlar diğer aya kaldı. Senin bat’a az kaldı. İnşaallah çift çizgiyle sürpriz yaparsın bize
Amin insallah. Pek umudum yok Ama kismet. Olmazsa birdayimmzovulasyon testi yorumlariz artik

Selam kizlaaaar, ins bu sefer pozitifleri görürüz yaaa ovulasyondan sonra bat belli olur bakalim
Selam canım hoşgeldin inşaallah çift çizgileri görelim bu ay ya

Reactions: Mof
Amin insallah. Pek umudum yok Ama kismet. Olmazsa birdayimmzovulasyon testi yorumlariz artik
Bu ay ovulasyon testi yapmayacağım ben. Zaten pek düzenli bir cinsel hayatımız da olmayacak ramazandan dolayı yine de takvime bakıp günlerimi değerlendiririm tabi

Amiiiinnn LH de degil HcG de gormek istiyorum o cift cizgileri artik yaaa
LH de görmeden de hcg de olmuyo ben ovu testine tövbe ettim bu ay ya stres seviyemi çok etkiledi

Merhaba arkadaşlar KK yeniym. Mayıs ayında gebelik planlıyorum. Ancak öğretmen olduğum için aşı sıram gelmiş. Sizler ne yaptınız? Gebelik öncesi aşı sırası gelip olan var mı ? Bu arada Herkese mayıs ayı hayırlı gelir inş

Merhabalar hoşgeldin aramıza ben de öğretmenim bu arada ama sen sınıf öğretmenisin galiba aşı önceliğin olduğuna göre. Onunla ilgili geçen bir konu görmüştüm burada bak istersen bi. Bat ne zaman bu arada canım

LH de görmeden de hcg de olmuyo ben ovu testine tövbe ettim bu ay ya stres seviyemi çok etkiledi
İki turlu de ben stres oldugum icin yapcam valla. Gerci artik yumurtlama gününü vucudumdan biliyorum direk. Test yapmadan pozitif çıkacağını biliyorum yaniAma beklerken stres yapmamaya kafami mesgul tutmaya karar verdim
Bence sende yapki bu ay duzenli olmayabilir demissin bari o gunu degerlendirirsin ya da sonrasini. Cok var nokta atışı hamile kalanlar.. şans işte

Bak beni yine kandırıyorsun hemen sipariş vereyim çarşambaya gelsin

E tabi cnm yap neden bosa gitcek? Sonra vay tuttu mu tumadi mi.. Ama benim gibi kendine soz ver kafaya takmiyoruz stressiz oluyor bu ay ustume duseni yaptim diyip keyfini cikariyoruz gerisi kismet
Takdir Allah’ın

E tabi cnm yap neden bosa gitcek? Sonra vay tuttu mu tumadi mi.. Ama benim gibi kendine soz ver kafaya takmiyoruz stressiz oluyor bu ay ustume duseni yaptim diyip keyfini cikariyoruz gerisi kismet
Evet yaaaa bu ayı stressiz, sakin, kafaya takmadan geçirelim

Ben hala hasta olmadım muhtemelen bi sonraki adet tarihim farklı olucak ama yinede sizi bırakmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…