• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ara ara vuran karın ağrılarımda var suan kendimi cok tuhaf hissediyorum doktordan iyi sonuclar duyarsam cok iyi gelicek Allahın izniyle 🥰
Doktor iyi şeyler söyleyecek ben inanıyorum. O karın ağrıları vs hep vücudun hazırlanmasıyla alakalı. Bir de hormonlar tabi ki şu an yeni yeni yükseliyordur. vücudun da bu yüzden böyle tepkiler veriyor ☺️

Merhaba hanımlar 🙋🏼‍♀️ Bende geldim pkosluyum ama yine de ümitliyim inşallah hepimiz istediğimiz güzel haberi bu ay alırız 🤲
Merhabalar hoşgeldin aramıza☺️ Pcos da olsa nihayetinde bir yumurta döllenecek bence şanslarımız eşit ben öyle düşünüyorum ☺️ Allah nasip ederse tabi ki. Ne zamandır deniyorsun kaç yaşındasın bir de ☺️

Hoşbuldum 😊 24 yaşındayım ve bir buçuk senedir evliyim aslında hiç korunmadım poslu olduğumu bildiğim için ama yaklaşık bir senedir istiyorum hamile kalmayı

Hoşbuldum 😊 24 yaşındayım ve bir buçuk senedir evliyim aslında hiç korunmadım poslu olduğumu bildiğim için ama yaklaşık bir senedir istiyorum hamile kalmayı
Yaşın gençmiş canım sağlıklı yumurta sayın iyidir. Benim takip ettiğim bi diyetisyen var pcoslularda beslenme üzerine tez yazmış ingilterede. Tavsiyelerini okumak istersen adı cerenyavuz instada. Soru sorarsan nafilikle cevap veriyor ben çok seviyorum ☺️

Yaşın gençmiş canım sağlıklı yumurta sayın iyidir. Benim takip ettiğim bi diyetisyen var pcoslularda beslenme üzerine tez yazmış ingilterede. Tavsiyelerini okumak istersen adı cerenyavuz instada. Soru sorarsan nafilikle cevap veriyor ben çok seviyorum ☺️
Tavsiye için teşekkür ederim takip edeceğim😊 bişey soracağım soğan suyu kürünü çok duyuyorum kullananız var mı yada tanıdığınız?

Tavsiye için teşekkür ederim takip edeceğim😊 bişey soracağım soğan suyu kürünü çok duyuyorum kullananız var mı yada tanıdığınız?
Kullanan tanıdığım yok ama biraz araştırdım bu ay yapmayı düşünüyorum hatta, faydası çok varmış cidden

Kullanan tanıdığım yok ama biraz araştırdım bu ay yapmayı düşünüyorum hatta, faydası çok varmış cidden
Hayırlı geceler canım 😊 evet faydası çokmuş ama kullanım zamanını tam olarak anlayamadım kimisi adetin 7.günü başlamış kimisi adetin bitiminden bir hafta sonra başlamış sen bu konuda araştırmalarında bir sonuca ulaştın mı? Bu arada ben adet bitiminden 2 gün sonra başladım

Hayırlı geceler canım 😊 evet faydası çokmuş ama kullanım zamanını tam olarak anlayamadım kimisi adetin 7.günü başlamış kimisi adetin bitiminden bir hafta sonra başlamış sen bu konuda araştırmalarında bir sonuca ulaştın mı? Bu arada ben adet bitiminden 2 gün sonra başladım
Sağol canım iyi akşamlar 😊 o konuda bende net bi sonuca varamadım ya dediğin gibi değişik zamanlarda kullanılmış hep adetin 2. günü başlayan da var adet bitiminden sonra da, net anladığım tek şey en fazla 15 gün kullanılacak olması

Bende araştırdım bir tanıdığım da uyguladı ve hamile şuan dün akşam iftar ve sahurda deneyeyim ne çıkar dedim inşallah hayırlısı olur 😊 sen ne kadar süredir deniyorsun? 😊
Ben de 4 aydır deniyorum canım. 28 yaşındayım.

Sağol canım iyi akşamlar 😊 o konuda bende net bi sonuca varamadım ya dediğin gibi değişik zamanlarda kullanılmış hep adetin 2. günü başlayan da var adet bitiminden sonra da, net anladığım tek şey en fazla 15 gün kullanılacak olması
Kokusuna dayanabilirsem 15 günü tamamlayacagım inşallah😊 Sen de başlarsan yazar mısın? 😊

Kokusuna dayanabilirsem 15 günü tamamlayacagım inşallah😊 Sen de başlarsan yazar mısın? 😊
Kaynatırken tencerenin kapağını kapat canım bide bardağa koyunca da kapat en azından kaynarken falan kokusunu almazsın 🤣 bende birkaç güne başlarım canım yazarım tabii

Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Beirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs ☺️😁👍🏻
Selam canim yeni topik acmissin hayirli olsun🤗. Sen regl oldun mu ben kacirdim orayi. Bende regli bekliyorum. Bat dan sonra sizlerleyim😍

Kaynatırken tencerenin kapağını kapat canım bide bardağa koyunca da kapat en azından kaynarken falan kokusunu almazsın 🤣 bende birkaç güne başlarım canım yazarım tabii
Kapağını kapatıyorum içerken alıyorum kokuyu 🤣 ama olsun katlanacağım ne de olsa güzel şeyler bedel ödenmeden kazanılmıyor

Bat 17 18 arası benimde büyük ihtimalle :) gecikmelerim oluyor her ay bazen 2 bazen 3 gün bazen 1 hafta :) reglimin bitmesine 2 gün var ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım kızlar? Biraz hızlı giriş yaptım :KK48:

Back