- 17 Nisan 2021
- 4.263
- 3.924
- 83
İnşallah sorun yaşamazsınBen daha yapmadığım için kokuyu bilemiyorum ama şu an düşündüm yani nasıl içeceğim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sorun yaşamazsınBen daha yapmadığım için kokuyu bilemiyorum ama şu an düşündüm yani nasıl içeceğim diye
Canım ben adüzensiz adet gördüğüm için adet bitiminden 5 gün sonra başlamıştım yalnız iki ay kullandım ve sonra gün aşırı kuralına uymaya çalıştım ovulasyon testini her gün yapmak çizgilerin net mi silik mi arada mı diye düşünmek beni çok yormuştuBat 17 18 arası benimde büyük ihtimalle :) gecikmelerim oluyor her ay bazen 2 bazen 3 gün bazen 1 hafta :) reglimin bitmesine 2 gün var ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım kızlar? Biraz hızlı giriş yaptım
Hoşgeldin mübarek gecede dualar kabul olur inşallah güzel haberini bu ay alırsın canımHeey bende geldimm Mayıs'ta hamile haberlerimizi paylaşalım inşallah hep birlikte bu grupta kızlar. Bu ay bol çalışalımmm
Hangi marka idi kullandığınız testlerCanım ben adüzensiz adet gördüğüm için adet bitiminden 5 gün sonra başlamıştım yalnız iki ay kullandım ve sonra gün aşırı kuralına uymaya çalıştım ovulasyon testini her gün yapmak çizgilerin net mi silik mi arada mı diye düşünmek beni çok yormuştu
Laboquick kullandım canımHangi marka idi kullandığınız testler
Bende laboquick aldım ilkkez deneyecegim bakalım. Sizin adet düzensizliğiniz pko kaynaklı mı?Laboquick kullandım canım
Evet pkos kaynaklı iki ay kullandım birinci ay yumurtlama gördüm falan ikinci ay görmedim. Senin de mi pkos?Bende laboquick aldım ilkkez deneyecegim bakalım. Sizin adet düzensizliğiniz pko kaynaklı mı?
Bende pkos şüphesiyle gittim doktora tsh baktı ultrasonla baktı yok bisey dedi adet söktürücü kullandım duzeldi derken 2 aydır yine gecikiyor.Tekrar gitmeli miyim doktora başka tahlil falan varmı?Evet pkos kaynaklı iki ay kullandım birinci ay yumurtlama gördüm falan ikinci ay görmedim. Senin de mi pkos?
Sağ ol canım yeni topik uğur getirir inşallah Evet regl oldum ben umutlar diğer aya kaldı. Senin bat’a az kaldı. İnşaallah çift çizgiyle sürpriz yaparsın bizeSelam canim yeni topik acmissin hayirli olsun. Sen regl oldun mu ben kacirdim orayi. Bende regli bekliyorum. Bat dan sonra sizlerleyim
Hoşgeldiiin Regl biter bitmez başla bence en güzeliBat 17 18 arası benimde büyük ihtimalle :) gecikmelerim oluyor her ay bazen 2 bazen 3 gün bazen 1 hafta :) reglimin bitmesine 2 gün var ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım kızlar? Biraz hızlı giriş yaptım
Ooo gamzelianne de gelmiş inşaallah canım bu ay hep birlikte hamişliği kutlarız buradan online göbek atarakHeey bende geldimm Mayıs'ta hamile haberlerimizi paylaşalım inşallah hep birlikte bu grupta kızlar. Bu ay bol çalışalımmm
Şöyle anlatayım canım bana teşhis 18 yaşımda konmuştu 22 yaşımda evlendim evlendikten sonra biraz düzene girdi adetim o yüzden kontrole gitmeyi gerek duymadım fakat bir iki kez geçikme oldu bi ayda adet olmayınca kontrole gittim doktora anlattım pkosluyum diye hormon testlerini falan yaptırdım sorun yok dedi doktorum bu dediğim yaklaşık bir sene önceydi sonrasında yine geçikmeler oldu ve bende artık bebek istediğim için tekrar gittim aynı doktora yine pkosla ilgili bişey demedi mart ayında doktor değiştirdim anlattım olanları vajinal ultrason ile baktı öyle gördü pkos kistlerini. Doktoruna güveniyorsan tekrar git hormon testi yaptır derim yada doktorunu değiştirBende pkos şüphesiyle gittim doktora tsh baktı ultrasonla baktı yok bisey dedi adet söktürücü kullandım duzeldi derken 2 aydır yine gecikiyor.Tekrar gitmeli miyim doktora başka tahlil falan varmı?
Birde belirtin varmı kilo alma kıllanma artışı akne vs gibiBende pkos şüphesiyle gittim doktora tsh baktı ultrasonla baktı yok bisey dedi adet söktürücü kullandım duzeldi derken 2 aydır yine gecikiyor.Tekrar gitmeli miyim doktora başka tahlil falan varmı?
Sadece göbek bölgesinde yağlanmam oluyor direkt kiloyu oradan alıyorum yani. Vajinal ultrasonla gördüyse doktorunuz benimde öyle birşey olabilir. Haklısınız tekrar bir doktora görünmeliyim ben kendimi bildim bileli her ay adetim gecikir hiç gününde gelmezBirde belirtin varmı kilo alma kıllanma artışı akne vs gibi
Benimde kilo problemim göbek bölgesinde. Doktora gitmen iyi olur pkos değilse bile geçikmelerin nedeni başka bir şey olabilir.Sadece göbek bölgesinde yağlanmam oluyor direkt kiloyu oradan alıyorum yani. Vajinal ultrasonla gördüyse doktorunuz benimde öyle birşey olabilir. Haklısınız tekrar bir doktora görünmeliyim ben kendimi bildim bileli her ay adetim gecikir hiç gününde gelmez
Canım instagramda birgebenin günlüğü sayfasında Ebru hanımın adet söktürücü masajı var bi bak istersenBende pkos şüphesiyle gittim doktora tsh baktı ultrasonla baktı yok bisey dedi adet söktürücü kullandım duzeldi derken 2 aydır yine gecikiyor.Tekrar gitmeli miyim doktora başka tahlil falan varmı?
Aynen öyle kuzum deney yapıyoruz kendimize Valla ben bu ay ne yapacağımı şaşırdım diyete de başlıcam bu ay biraz kilom var, hem kendim için hem eşim için bazı yiyecekler var onları daha çok yemeye özen göstericem, kür yapıcam inşallah faydası olur bu ay herkes için çok çok dua edicemcimicimi canım geçen ay herşeyimiz aynıydı ikimiz de hamile kalamadık ne yazık ki. bu ay sen soğan kürü deneyeceksin farklı olacağız . Bunda sen hamiş olur ben olamazsam ertesi ay soğanla yatmayı düşünüyorum net söyleyeyim. Biz senle bu konuda da deney-kontrol grubu gibi birşey olduk hadi bakalım