Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım akışına bırak. Biz o kadar hassaslaşıyoruz ki. Her dk belirti aramakla geçiyor. Boşver

Herkese merhaba arkadaşlar sizinle bı konu üzerine konuşmak için geldim ovulasyon takibi yaptım adetim çok düzenlidir 28 29 günde adet olurum . Bu ay çok güzel değerlendirdik ve 14.gun yumurtlamayi gördüm ama 21.gun daha çok koyu çıktı ovulasyon testi ve diğer gün silikleşti bat 6 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif sizce geç döllenme olabilir mi lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20210429_160436.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 45
Valla canim bana 21. Pik yapmış yumurtlamışsin gibi geldi bugün 21i yumurtlamis olmayasin geçen ay bende 20si yumurtladim

Valla canim bana 21. Pik yapmış yumurtlamışsin gibi geldi bugün 21i yumurtlamis olmayasin geçen ay bende 20si yumurtladim
Ama adetim çok düzenli 28 29 da bir olurum bu ay böyle olup geç döllenme olmuş olabilirmi bugun eğer 21 .gün yumurtlama ise 6.günüm

Arkadaşlar merhaba benim bat 8 mayıs ama sanki kasıklarımda bi sağda bi de solda ara ara batma oluyo ve çok yorgunum aşırı halsizim. Bi de sistit olmuşum bunlar belirti mi bunun gibi şeyler yaşayan var mı

Yediğin içtiğim şeylerden bile artmış olabilir canım ama kopkoyu pik daha görmedim böyle bişey İnşaallah hamilesindir. Adet gününü beklemeni tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba benim bat 8 mayıs ama sanki kasıklarımda bi sağda bi de solda ara ara batma oluyo ve çok yorgunum aşırı halsizim. Bi de sistit olmuşum bunlar belirti mi bunun gibi şeyler yaşayan var mı
Sistit varsa gebelik oluşması zor diye biliyorum yani en ufak enfeksiyon engelliyormuş diye okudum buralardan. Benim ilk gebeliğimdeki tek belirtim aşırı halsizlikti. İnşallah gebesindir canım bizi haberdar et gelişmelerden.

inşallah gebeyimdir canım bende 5 aydır negatif görmekten gerçekten çok yoruldum test yapıp negatif almaya çok korkuyorum inan sende başka bir belirti olmuş muydu halsizlik dışında, testi ne zaman yaptın canım

Canım adetten 4-5 gün önce yapmıştım negatifti. Sonra adet geçtikten 4-5 gün sonra pozitif oldu. Ben düşük yaptım o gebeliğimde tabi o ayrı konu. halsizlikten başka hiçbir belirtim yoktu canım sürekli yatmak hiç kalkmamak istiyordum

Bende 2 ay önce oldu canım ilk iki gün C ile T aynı koyuluktaydı üçüncü gün T C den çok çok koyuydu

Yaaa canım çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmaz inşallah çok kötüdür tahmin bile edilemez

Kizlar catlamada seyimin ortasina sanci giriyo normalmi bu ? Bu ay cok koyu pik gördüm acaba yumurta büyüklügündenmi kaynaklaniyo gece iliskiden bu yana sanci giriyo ama öglenden beri seyimin orta yerine sol kasigimdan vuruyo catlama zamani yasadinizmi böyle bisi ?

Canım bence o çatlamadan dolayı oluşan bir ağrıdır doktorum yumurtlama çatlayacağı zaman çok ağrın olursa sakın ilaç içme demişti bana ağrı kesici vs almamalısın korkma o çatladığı için o şekilde ağrıyordur

Kızlar bu pik mi oluyor regl sonraki 12 günüm dünü ve bugünü değerlendirdim bat 18 mayıs

Eklentiler

• IMG_20210503_131039.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…