Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese, sanırım beni de ekleyebiliriz bu gruba, Flo uygulamasına göre 16 mayıs bat olarak görünüyor, dünü değerlendirmiştik, bugün ve yarın da yapmak gerekir mi, birer gün ara mı koymak lazım sizce?

Eklentiler

• IMG_9173.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 26
Selam canım. Hoşgeldin. Bence pik yakın bugün ara verip pik ve çatlamayı değerlendirebilirsin. Sperm yoğunluğun düşmesin.

Ben’de 2 aydır bu kaset testleri deniyorum

Bende geçen ay olmuştu yaa bende okumuştum bi yerde ben aç olduğum için oluyor diyordum ama tok olunca da oluyordu ama sonuç maalesef

Buarada konu baya ilerlemis ben geride kaldim ancak hergun ya da gun aşırı ilişki konulari dönmüş. Hangisi doğru diye sorarsanız eger erkekte sperm sayisinda hareketliliginde vb bir problem yoksa hergun olabilir, ama eger problem varsa sperm kalitesi düşeceği için gun aşırı olması gerekmektedir herkese bol şans

Canım pik gibi test silikleşince çatlama zaten ve çatlama günü ve ertesi gün de değerlendirilmeli diye biliyorum ben hatta bi gün ara verip daha sonraki günü değerlendirenler de var

Aslında çatlama günü de önemli
Bence 1-2 güne pik görürsünüz
Sonra çatlama olur
Takip edin de kaçırmayın:)
Ya çatlama günü 2 gunmu sürüyor bende yumurtlamayı görsem arkasindaki 2 günüde değerlendirip 3 gün yapmak istiyorum

Ya çatlama günü 2 gunmu sürüyor bende yumurtlamayı görsem arkasindaki 2 günüde değerlendirip 3 gün yapmak istiyorum
Ben genelde ovulasyon testimde 2 gün üst üste pozitif görüyorum.
Sonra ertesi gün silikleşiyor ve çatlamış oluyor.
Bu değişebilir herkeste. Ben doktorla da yumurtlama takibi yaptığım için onun verdiği günlere ve test durumuna göre hareket ediyorum.
yani benim yumurtlamama göre pik görmeyle başlayarak 3 gün üst üste sonra da 1 gün ara verip tekrar değerlendirecek şekilde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…