Teşekkür ederim canım 16si falan yumurtlucam heralde dün yaptık bugün ara verelim mademYok canım olmamış daha ama yakın. yapmaya devam et buraya at bakar söyleriz inşallah
Selam canım. Hoşgeldin. Bence pik yakın bugün ara verip pik ve çatlamayı değerlendirebilirsin. Sperm yoğunluğun düşmesin.Selam herkese, sanırım beni de ekleyebiliriz bu gruba, Flo uygulamasına göre 16 mayıs bat olarak görünüyor, dünü değerlendirmiştik, bugün ve yarın da yapmak gerekir mi, birer gün ara mı koymak lazım sizce?
Evet canım ara ver bence de. Sonrası piki görüp değerlendirirsin. Gün aşırı yeterli şimdilik.Teşekkür ederim canım 16si falan yumurtlucam heralde dün yaptık bugün ara verelim madem
Ben’de 2 aydır bu kaset testleri deniyorumBen de ilk defa bu kasetli testlerden denedim az önce. Diğerleri en az 10’saniye idrara tutulmak isteniyor ama sanırım bu testlere bir kaç damla yetiyor.
henüz pik değil ama 1-2 güne olur gibi. Sıvı alımının kesilmesi ve aynı saatler olması önemli
Erkeklerden ziyade kadınlar için eziyetEvett öyleymisa 2 yil sonra ilk defa bu ay denicem bakalim olacakmiyani esim diyoki cok merak ediyorum ise yaricakmi yoksa tam eziyet Doggy yani
Aslında diğerlerinin kullanım daha kolay geldi banaBen’de 2 aydır bu kaset testleri deniyorum
Bende geçen ay olmuştu yaa bende okumuştum bi yerdeKıız şimdi öğrendim karın guruldaması da belirtiymiş benim üç dört gündür şişkinlik gazla birlikte aşırı gururlanma var üşüttüm sanıyordum. Şimdi bile ötüyor bildiğin alt karnım
Değil cnm henuz yarin olur muhtemelenEki Görüntüle 2838847 Eki Görüntüle 2838848 kızlar pik mi sizce 14.günüm??
Doğru pozisyonda eziyet olmaz aslında:) Genelde yanlış durulduğu için öyle düşünülüyor:)Erkeklerden ziyade kadınlar için eziyetmalum o şekilde durmak...
Test akşam yapcam 8de bi de sabah yaparsam sirami savcam artık buayBence yarın çatlayacak canım
Aslında çatlama günü de önemliTest akşam yapcam 8de bi de sabah yaparsam sirami savcam artık buay
Benim için mi dediniz? Dun ve bugün pik zaten catlama sabaha kadar olurAslında çatlama günü de önemli
Bence 1-2 güne pik görürsünüz
Sonra çatlama olur
Takip edin de kaçırmayın:)
Canım pik gibiKizlar ovu.test pikmi sizce ? Birde öglen 14 de yaptim.aksamda yapayimmi ? Birde test siliklestiginden itibaren catlama kac saat sürüyo ? Yani ben yumurtlama 1.günü ve 3.günü yani catlamadan ertesk günü degerlendirim diyorum.yinede sans oluyomu ?
Benim için mi dediniz? Dun ve bugün pik zaten catlama sabaha kadar olur
Ben kaldım bi yumurtlamayı görmeyenTest akşam yapcam 8de bi de sabah yaparsam sirami savcam artık buay
Ya çatlama günü 2 gunmu sürüyor bende yumurtlamayı görsem arkasindaki 2 günüde değerlendirip 3 gün yapmak istiyorumAslında çatlama günü de önemli
Bence 1-2 güne pik görürsünüz
Sonra çatlama olur
Takip edin de kaçırmayın:)
Ben genelde ovulasyon testimde 2 gün üst üste pozitif görüyorum.Ya çatlama günü 2 gunmu sürüyor bende yumurtlamayı görsem arkasindaki 2 günüde değerlendirip 3 gün yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?