Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle önemli olan sağlık

her şeyde bir hayır vardır. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Doggy de baya etkili gebelik pozisyonlarından birisi

Eki Görüntüle 2838797 Sence varmı 5 dakika sonra böyle olmuştu

Ben de ilk defa bu kasetli testlerden denedim az önce. Diğerleri en az 10’saniye idrara tutulmak isteniyor ama sanırım bu testlere bir kaç damla yetiyor.

henüz pik değil ama 1-2 güne olur gibi. Sıvı alımının kesilmesi ve aynı saatler olması önemli

Canimm Doggy hamile kalmayi kolaylastiran bi pozisyonmus daha cok sperm sayisi problemi olanlar icin sansi arttiriyomus 2 yildie deniyorum ben 2. Bebegim olacak esimde sperm sorunu var bu ay bunu deniyip ise yarayip yaramadigini görmek istiyorum denemedigim bi o kaldi cünkü

Kizlar ovu.test pikmi sizce ? Birde öglen 14 de yaptim.aksamda yapayimmi ? Birde test siliklestiginden itibaren catlama kac saat sürüyo ? Yani ben yumurtlama 1.günü ve 3.günü yani catlamadan ertesk günü degerlendirim diyorum.yinede sans oluyomu ?

Eklentiler

• 20210501_143017.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20210501_143003.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 26

bence pik. Yarın da yine böyle sonuç verebilir ama akşam da deneyebilirsinzi tabii.

her durumda doktorumun bana söylediği yumurtlamadan itibaren 3 gün üst üste ilişkiydi. Akşam da daha koyu olursa bugün yarın ve ertesi günü değerlendirin bence. Sonradan da 1 gün ara verip 1 kez daha değerlendirebilirsiniz

Canım pik gibi duruyor ben bu testleri çok anlamıyorum ama öyle sanki. Çatlama kişiden kişiye değişiyor çok kısa süren de var uzun da. Tam çatlamayı değerlendirsen çok iyi olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…