Kesinlikle önemli olan sağlıkevet kesinlikle yapmamak lazım. Hatta beklentim olmadığı için kafam daha rahat:)
Zaten hayırlısı olsun da. Önemli olan gebe kalmaktan ziyade sağlıkla gebeliği sürdürüp kucağımıza sağlıkla alabilmek
dediğin gibi hep beraber bekleyelim görelim :)
Amin canım ben herkese dua ediyorum. İstemenin dilemeni ne olduğunu anladım bu sayede. Sen de balıkmışsın benim de yükselenim balık. En son reglde balkonda hüngür hüngür ağladım kaç gün. Artık yan komşu arayıp hal hatır sordu o dereceinşaallah bu ay hayırlı haberler alır mutluluktan ağlarız
Tabi ki olanda bir olmayanda bin hayır aramak lazım. En güzel zamanda gelir inşaallahher şeyde bir hayır vardır. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur ❤
Allahım çok aminTabi ki olanda bir olmayanda bin hayır aramak lazım. En güzel zamanda gelir inşaallah
Hala pozitifSenin uzun sürüyordu döngün sanki belki ikinci yumurtlamayı görürsün
Doggy de baya etkili gebelik pozisyonlarından birisiAminn insallahhhhben yumurtlamayi bekliyorum bu ay gec yumurtluyorum sanirim bugün 12. Gün hala olmadi 14.15.gün olacak sanirim agrilarim var ama bu ay gebelik belirtiai kesinlikle aramicam gecen ay bariz silin cizgi vardi testte ayni gün adet oldum saka gibi benim icin belirti bitmistir ama su Doggy i denicem bu ay bi o kaldi denemedigim
Aaa aynı gün benim’de 17Kızlar selam bende geldim. Batim 17 mayıs bu ay 3.denememiz olucak ilk defa ovulasyon aldım bu ay ilk defa ovulasyonla takip ediyorum inşallah hamiş kalırız.
Hosbuldum canım varmı yumurtlaman ben beklemedeyim yumurtlamadım dahaAaa aynı gün benim’de 17hoşgeldin
Hosbuldum canım varmı yumurtlaman ben beklemedeyim yumurtlamadım daha
Hosbuldum canım varmı yumurtlaman ben beklemedeyim yumurtlamadım daha
Yok gibi canım benimde böyle daha 1 2 güne pik olursun bence bide idrarı çok damlatmissin sanırım 2 3 damla yeterliymis
Evett öyleymisa 2 yil sonra ilk defa bu ay denicem bakalim olacakmiDoggy de baya etkili gebelik pozisyonlarından birisi
Canimm Doggy hamile kalmayi kolaylastiran bi pozisyonmus daha cok sperm sayisi problemi olanlar icin sansi arttiriyomus 2 yildie deniyorum ben 2. Bebegim olacak esimde sperm sorunu var bu ay bunu deniyip ise yarayip yaramadigini görmek istiyorum denemedigim bi o kaldi cünküDoggy ne canım
Kizlar ovu.test pikmi sizce ? Birde öglen 14 de yaptim.aksamda yapayimmi ? Birde test siliklestiginden itibaren catlama kac saat sürüyo ? Yani ben yumurtlama 1.günü ve 3.günü yani catlamadan ertesk günü degerlendirim diyorum.yinede sans oluyomu ?
Bence yarın çatlayacak canımHala pozitifaksama ya da sabaha heralde catlamayi görürüm
Canım pik gibi duruyor ben bu testleri çok anlamıyorum ama öyle sanki. Çatlama kişiden kişiye değişiyor çok kısa süren de var uzun da. Tam çatlamayı değerlendirsen çok iyi olur amaKizlar ovu.test pikmi sizce ? Birde öglen 14 de yaptim.aksamda yapayimmi ? Birde test siliklestiginden itibaren catlama kac saat sürüyo ? Yani ben yumurtlama 1.günü ve 3.günü yani catlamadan ertesk günü degerlendirim diyorum.yinede sans oluyomu ?
Yok canım olmamış daha ama yakın. yapmaya devam et buraya at bakar söyleriz inşallahEki Görüntüle 2838847 Eki Görüntüle 2838848 kızlar pik mi sizce 14.günüm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?