Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kuzum nasip olursa inşallah ilk gebeliğin mi olacak canımKızlar selam bende geldim. Batim 17 mayıs bu ay 3.denememiz olucak ilk defa ovulasyon aldım bu ay ilk defa ovulasyonla takip ediyorum inşallah hamiş kalırız.
Koyulaşmaya devam ediyor canım ama pik henüz olmamış devam et ovulasyona denemeleri de gün aşırı yapmaya devam et inşallah sonrada pozitif hamilelik testini de atarsın burayaEki Görüntüle 2838535 buda testlerim bugünüde değerlendirdik daha yumurtlama görmedim yaa 13.gundeyim
Hoşgeldin canım pik yakın gibi görene kadar devam inşaallah olur bu ayEki Görüntüle 2838535 buda testlerim bugünüde değerlendirdik daha yumurtlama görmedim yaa 13.gundeyim
Kıız şimdi öğrendim karın guruldaması da belirtiymiş benim üç dört gündür şişkinlik gazla birlikte aşırı gururlanma var üşüttüm sanıyordum. Şimdi bile ötüyor bildiğin alt karnımHoşgeldin canım pik yakın gibi görene kadar devam inşaallah olur bu ay
Yeni bir belirti öğrendim ben de hemen guruldamaya başlar şimdi karnım ya inşaallah ama senin gerçekten hamile olmanı çok istiyorum yolu aç bize biz de gelelim peşindenKıız şimdi öğrendim karın guruldaması da belirtiymiş benim üç dört gündür şişkinlik gazla birlikte aşırı gururlanma var üşüttüm sanıyordum. Şimdi bile ötüyor bildiğin alt karnım
Canım arkadaşım ❤❤ Rabbim inşallah birlikte güzel haberler almayı nasip eder her ay negatif görmek hastane koridorunda beklemek çok yıpratıyor insanı bebe için her gittiğimde ağlamak dönüyorum eve acaba anne olamayacakmıyım diye ama eşim sağolsun her seferinde güçlendiriyor tekrardan mücadeleye devam ediyoruz. Gerçekten çok zor rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerinin daha hayırlısını versinYeni bir belirti öğrendim ben de hemen guruldamaya başlar şimdi karnım ya inşaallah ama senin gerçekten hamile olmanı çok istiyorum yolu aç bize biz de gelelim peşinden
Ay inşallah canım ilk evet yeni evliyiz 8 aylık başta prezervatifle korunduk şimdi 3.denememiz bende ilk defa ovulasyonla deneyim dedim sanırım daha pike ulaşamadımKoyulaşmaya devam ediyor canım ama pik henüz olmamış devam et ovulasyona denemeleri de gün aşırı yapmaya devam et inşallah sonrada pozitif hamilelik testini de atarsın buraya
Inşallah canım hepimiz bu ay tutturalim çifte bayram yasayalımHoşgeldin canım pik yakın gibi görene kadar devam inşaallah olur bu ay
Rabbim inşallah çok bekletmez hayırlısıyla kucağına verir evladınıAy inşallah canım ilk evet yeni evliyiz 8 aylık başta prezervatifle korunduk şimdi 3.denememiz bende ilk defa ovulasyonla deneyim dedim sanırım daha pike ulaşamadım
Ah ya o ağlamalar her akla bebek gelince.. bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten çok zormuş beklemek rabbim bizede sağlıkla nasip etsin hayırlısıylaCanım arkadaşım ❤❤ Rabbim inşallah birlikte güzel haberler almayı nasip eder her ay negatif görmek hastane koridorunda beklemek çok yıpratıyor insanı bebe için her gittiğimde ağlamak dönüyorum eve acaba anne olamayacakmıyım diye ama eşim sağolsun her seferinde güçlendiriyor tekrardan mücadeleye devam ediyoruz. Gerçekten çok zor rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerinin daha hayırlısını versin
Ay benn birde balığım iyiye mutluluktan kötüye üzüntüden herşeye ağlarımAh ya o ağlamalar her akla bebek gelince.. bizi bizden başka kimse anlamaz gerçekten çok zormuş beklemek rabbim bizede sağlıkla nasip etsin hayırlısıyla
Bir önceki günü değerlendirdiysen panik yapma canım rabbim ol dedikten sonra. Tek seferde hamile kalanlar var onu düşünBen de geldim:) çatlatma iğnesinden sonraki 2. Günü değerlendiremediğimiz için çok umutlu değilim ama
Umarım pozitif sonuçlanırız hepimiz
Bir önceki günü değerlendirdiysen panik yapma canım rabbim ol dedikten sonra. Tek seferde hamile kalanlar var onu düşün
Artık bekleyecez hep birlikte kuzu güzel düşünelim güzel haberler alalım değerlendiremedi diye düşünüp stres yapmaÇatlatma iğnesinden önceki günü değerlendirmiştim
İğneyi Salı 21:00 da yaptırdım. O geceyi de değerlendirdik
Ertesi gece yani Çarşam 23:30 gibi değerlendirdik
Dün atladık Doktorum üst üste 3 gün kesin değerlendirin demişti
Bir de bu gece değerlendirdik
Nedense dün kaçırdık gibi hissediyorum ama evet kesinlikle Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
Öncelikle hoşgeldin canım. Belki de o günü boş geçtiğin için olur hiç bilemeyiz inşaallah bu ay pozitifi görmemiz dileğiyleÇatlatma iğnesinden önceki günü değerlendirmiştim
İğneyi Salı 21:00 da yaptırdım. O geceyi de değerlendirdik
Ertesi gece yani Çarşam 23:30 gibi değerlendirdik
Dün atladık Doktorum üst üste 3 gün kesin değerlendirin demişti
Bir de bu gece değerlendirdik
Nedense dün kaçırdık gibi hissediyorum ama evet kesinlikle Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
Artık bekleyecez hep birlikte kuzu güzel düşünelim güzel haberler alalım değerlendiremedi diye düşünüp stres yapma
HoşbuldumÖncelikle hoşgeldin canım. Belki de o günü boş geçtiğin için olur hiç bilemeyiz inşaallah bu ay pozitifi görmemiz dileğiyle
Amin canım ben herkese dua ediyorum. İstemenin dilemeni ne olduğunu anladım bu sayede. Sen de balıkmışsın benim de yükselenim balık. En son reglde balkonda hüngür hüngür ağladım kaç gün. Artık yan komşu arayıp hal hatır sordu o derece inşaallah bu ay hayırlı haberler alır mutluluktan ağlarızCanım arkadaşım ❤❤ Rabbim inşallah birlikte güzel haberler almayı nasip eder her ay negatif görmek hastane koridorunda beklemek çok yıpratıyor insanı bebe için her gittiğimde ağlamak dönüyorum eve acaba anne olamayacakmıyım diye ama eşim sağolsun her seferinde güçlendiriyor tekrardan mücadeleye devam ediyoruz. Gerçekten çok zor rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerinin daha hayırlısını versin