Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay pozitifleri görelim inşallah canım ben de geçen ay başlamıştım tam anlamıyla
İnşallah ya rabbim hepimize nasip eylesin. Ben geçen ay testte pozitifi görmüşüm ama pozitif olduğundan emin değildim.. bu ay biraz araştırınca meğer geçen ay yumurta çatlamış ama ben çok kaliteli değerlendirememişim onu fark ettim‍♀ Sen kaç aydır deniyorsun bu arada ?

Ben şubatta denemeye başladım ama onda reglime yakın zamanlar korunmayı bıraktık. Marttan beri deniyoruz diyebilirim yani biz iki aydır yumurtamayı çatlamayı değerlendirdik ama olmadı İnşaallah bu ay hepimiz hamiş oluruz ya

İnşallah canım

Bir sürü belirti var batma, mide yanması, kasık ağrısı geçen ay kendimden kahverengi leke bile getirmiştim bu ay bakalım neler olacak
Ya sorma bende de 21 nisandan beri göğüs hassasiyeti var yürürken bile acıyor. Bide 20 nisanda pembe leke gelmişti. Kasıklarımda böyle çok hafif ağrı var. Kalbim çok sık çarpıyor, ay bideee sürekli yutkunuyorum tükürük bezlerim bile çoştu

Bu ay pozitifleri görelim inşallah canım ben de geçen ay başlamıştım tam anlamıyla
Aminn insallahhhh ben yumurtlamayi bekliyorum bu ay gec yumurtluyorum sanirim bugün 12. Gün hala olmadi 14.15.gün olacak sanirim agrilarim var ama bu ay gebelik belirtiai kesinlikle aramicam gecen ay bariz silin cizgi vardi testte ayni gün adet oldum saka gibi benim icin belirti bitmistir ama su Doggy i denicem bu ay bi o kaldi denemedigim

Doggy ne canım

İnsan tuhaf varlık cidden ya ama senin bayadır varmış neden olmasındı

İnsan tuhaf varlık cidden ya ama senin bayadır varmış neden olmasındı
Ya 20 Nisan'daki lekelenme içimi sıkıntıya sokuyor. Martta adet olamamıştım pko troit vardı bebek düşündüğüm için pko tedavisi yapmadı doktor troid ilacı kullandım 1 ay sonra tsh istenilen düzeye indi acaba diyorum 14 nisanda adetim biter bitmez yumurtlama oldu da 20 nisanda ki kanama yerleşme kanaması miydi? Yada soğan kürü mü lekelenme yaptı? Ama soğan suyu yapanlar hep kahverengi siyah akıntıları olmuş. Of yaaa hep muallak

Dediklerinin hepsi olabilir canım. Soğan suyunu herkese önermiyorlar o yüzden. Ama inşaallah yerleşmedir iyi düşün iyi olsun tam 6 gün sonra yerleşme de olabilir. Ben ilk gebeliğimde adet bitimi hamile kalmıştım. O yüzden bana uzak bir ihtimal gibi gelmedi. Hayırlısı inşallah bir an evvel pızitifi görürüz

Canım çok araştırdım soğan kürünü pko bende 6 yıldır var ara ara çıkıyor gün yüzüne evlendikten sonra adetlerim bekarkene kıyasla düzenliydi şubatta doktor pko tekrar nüksetmiş deyince bir sonraki adet bitiminde(14 nisandan sonra) soğan kürünü yaptım. Pkolular çok memnundu hamile kalan da çok vardı. Ya inşallah vesile olur birde 19 şubatta hsg de çektirdim sorun yoktu. Martta izne gittim çok güzel kafa dağıttım bebe hiç aklıma gelmedi. Döndüğümde belki o ferahlıkla tutmuştur diye düşünmek istiyorum

Haydi inşaallah canım ya hsg den sonra hamile kalanları da okudum buralarda. Birinden biri vesile olur inşallah

Kızlar selam bende geldim. Batim 17 mayıs bu ay 3.denememiz olucak ilk defa ovulasyon aldım bu ay ilk defa ovulasyonla takip ediyorum inşallah hamiş kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…