Cnm test duzensiz adet gorenler ve duzenli iliskiye zamani olmayan is yuzunden vs. yapiyor genelde ben meselaHmm anladım canım ben hiç ne gün yumurtluyorum bilmiyorum bilsem o kadar uğraşıyorum hamile kalabilirdim herhalde diye düşünüyorum
Hergun ayni saatte yapiyor musun? Ben de mecbur sabah yapiyorum erken oluyor mesela normalde 11den sonra yapmak lazim ve yapmadan 2 saat once sivi almamak lazim. Ama yumurtlama olan gun lh cok yuksek oldugundan herturlu pozitif cikiyor bence bende hep oyle olduCanım ben 12.13. Günleri yumurtlama görüyorum üzerinden tam 14 gün geçince regl oluyorumama iki gündür ovulasyon testim baya negatif bugün 10.günüydü. Geçen aylara göre çok silik. bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba
Evet benım tam 14 gun olur, testin silklestigi gun 1.gun adetım de 14.gün gelir..Arkadaşlar duzenli ovulasyon takibi yapanlar şunu yazabilir mi merak ettim pozitif olan gun ve regl gununuz arasinda kac gun var? Ya da ovulasyon kacinci gun olmus regl kacinci onu da yazabilirsiniz. 14 gun oluyormuş çünkü en fazla 1 ya da 2 gun oynuyormuş dogru mu bir test etsek
Ins cnm ya su topik artik hazirliktan beklemeye gecsin hepimiz için insAyy benimde 10 ve 13 ü arası kızlar yarın aşılamam var cok heycanliyim Rabbim şu mübarek ayda hepimize evlat nasip etsin
Demek doğru. Ovulasyon oncesi surec hepimizde farklı sonrası aynı. Soruyorum çünkü regl donemi konusuyoruz ya test ne zaman fln. Simdi daha net oldu herseyEvet benım tam 14 gun olur, testin silklestigi gun 1.gun adetım de 14.gün gelir..
Evet, ovulasyonun kacıncı gun olacagı herkeste farkedıyor.. Ama sonrası hep 14 gun... Cok nadir gördüm ovulasyon sonrası 12 13 gun olanDemek doğru. Ovulasyon oncesi surec hepimizde farklı sonrası aynı. Soruyorum çünkü regl donemi konusuyoruz ya test ne zaman fln. Simdi daha net oldu hersey
Tam 14 gün sonra regl oluyorumEvet yumurtlama farkli gunlerde oluyor ama yumurtlama olduktan sonra 14 gun sonra regl oluyor diyor dr larkadinlarda regl doneminin degismesinin sebebi yumurtlama olana kadar olan surecmis gerisi ayni gidiyormuş
Ben düzenli ilişki yaşıyorum test ye yapıyordum ama sıkıldım bıraktım göremeyince ikinci koyu çizgiyi şimdi klomen kullandım ve yarın doktor kontrolüm var yumurtalar büyüdümü ona bakıcak doktor son üç gün test yaptım koyu çıkar belki diye yine koyu yokCnm test duzensiz adet gorenler ve duzenli iliskiye zamani olmayan is yuzunden vs. yapiyor genelde ben meselagunu gunune regl oluyorsan 10 ve 20 gunler arasi gun asiri iliskiye girersen zaten test yapmana gerek yok
Duzenli adet goruyor musunuz? Pco fln var mi sizde? Ya da baska birsey? 23 oncesi koyulasmadi mi?Ben düzenli ilişki yaşıyorum test ye yapıyordum ama sıkıldım bıraktım göremeyince ikinci koyu çizgiyi şimdi klomen kullandım ve yarın doktor kontrolüm var yumurtalar büyüdümü ona bakıcak doktor son üç gün test yaptım koyu çıkar belki diye yine koyu yok
Sohrab üyeliğin iptaldi geri gelmişsin galiba hoşgeldinEvet benım tam 14 gun olur, testin silklestigi gun 1.gun adetım de 14.gün gelir..
haydi inşaallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAyy benimde 10 ve 13 ü arası kızlar yarın aşılamam var cok heycanliyim Rabbim şu mübarek ayda hepimize evlat nasip etsin
Evet düzenli pko var dedi ama hormon testlerim normal çıktı bende anlamadım bişey yarın doktor kontrolüm varDuzenli adet goruyor musunuz? Pco fln var mi sizde? Ya da baska birsey? 23 oncesi koyulasmadi mi?
Gece 12 de yapıyorum ben oruçtan dolayı öncesinde sıvı alımını kesiyorum falan ama niyeyse koyulaşmadı. Bu ay ovulasyon testimi değiştirdim belki ondan kaynaklı. Daha hassas ölçüm yapıyorsa demek kiHergun ayni saatte yapiyor musun? Ben de mecbur sabah yapiyorum erken oluyor mesela normalde 11den sonra yapmak lazim ve yapmadan 2 saat once sivi almamak lazim. Ama yumurtlama olan gun lh cok yuksek oldugundan herturlu pozitif cikiyor bence bende hep oyle oldu10. Gun erkenmis daha senin beklemece o zaman.. hep beklemece heeeep
Hoşbuldum cnm, sen de ısım degısıklıgıne gitmişsinSohrab üyeliğin iptaldi geri gelmişsin galiba hoşgeldin
Evet canım öyle olmak zorunda kaldıHoşbuldum cnm, sen de ısım degısıklıgıne gitmişsin
TabikiEvet canım öyle olmak zorunda kaldımüsait olduğunda topiğinde de değişirsen mutlu olurum
Guncel bat yok amaEvet canım öyle olmak zorunda kaldımüsait olduğunda topiğinde de değişirsen mutlu olurum
Güncel bat 13 mayıs canım unutmuşum onuGuncel bat yok ama
Teşekkür ederim cnmGece 12 de yapıyorum ben oruçtan dolayı öncesinde sıvı alımını kesiyorum falan ama niyeyse koyulaşmadı. Bu ay ovulasyon testimi değiştirdim belki ondan kaynaklı. Daha hassas ölçüm yapıyorsa demek kiSen baya araştırmacı kişiliksin maşallah ya hep öyle olmak istemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?