Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm anladım canım ben hiç ne gün yumurtluyorum bilmiyorum bilsem o kadar uğraşıyorum hamile kalabilirdim herhalde diye düşünüyorum
Cnm test duzensiz adet gorenler ve duzenli iliskiye zamani olmayan is yuzunden vs. yapiyor genelde ben mesela gunu gunune regl oluyorsan 10 ve 20 gunler arasi gun asiri iliskiye girersen zaten test yapmana gerek yok

Hergun ayni saatte yapiyor musun? Ben de mecbur sabah yapiyorum erken oluyor mesela normalde 11den sonra yapmak lazim ve yapmadan 2 saat once sivi almamak lazim. Ama yumurtlama olan gun lh cok yuksek oldugundan herturlu pozitif cikiyor bence bende hep oyle oldu 10. Gun erkenmis daha senin beklemece o zaman.. hep beklemece heeeep

Evet benım tam 14 gun olur, testin silklestigi gun 1.gun adetım de 14.gün gelir..

Reactions: Mof
Evet benım tam 14 gun olur, testin silklestigi gun 1.gun adetım de 14.gün gelir..
Demek doğru. Ovulasyon oncesi surec hepimizde farklı sonrası aynı. Soruyorum çünkü regl donemi konusuyoruz ya test ne zaman fln. Simdi daha net oldu hersey

Demek doğru. Ovulasyon oncesi surec hepimizde farklı sonrası aynı. Soruyorum çünkü regl donemi konusuyoruz ya test ne zaman fln. Simdi daha net oldu hersey
Evet, ovulasyonun kacıncı gun olacagı herkeste farkedıyor.. Ama sonrası hep 14 gun... Cok nadir gördüm ovulasyon sonrası 12 13 gun olan

Evet yumurtlama farkli gunlerde oluyor ama yumurtlama olduktan sonra 14 gun sonra regl oluyor diyor dr lar kadinlarda regl doneminin degismesinin sebebi yumurtlama olana kadar olan surecmis gerisi ayni gidiyormuş
Tam 14 gün sonra regl oluyorum

Cnm test duzensiz adet gorenler ve duzenli iliskiye zamani olmayan is yuzunden vs. yapiyor genelde ben mesela gunu gunune regl oluyorsan 10 ve 20 gunler arasi gun asiri iliskiye girersen zaten test yapmana gerek yok
Ben düzenli ilişki yaşıyorum test ye yapıyordum ama sıkıldım bıraktım göremeyince ikinci koyu çizgiyi şimdi klomen kullandım ve yarın doktor kontrolüm var yumurtalar büyüdümü ona bakıcak doktor son üç gün test yaptım koyu çıkar belki diye yine koyu yok

Eklentiler

• ECA66D5A-6301-4D99-B88B-BEED7EC8C8D3.jpeg
    157,9 KB · Görüntüleme: 18
Duzenli adet goruyor musunuz? Pco fln var mi sizde? Ya da baska birsey? 23 oncesi koyulasmadi mi?

Gece 12 de yapıyorum ben oruçtan dolayı öncesinde sıvı alımını kesiyorum falan ama niyeyse koyulaşmadı. Bu ay ovulasyon testimi değiştirdim belki ondan kaynaklı. Daha hassas ölçüm yapıyorsa demek ki Sen baya araştırmacı kişiliksin maşallah ya hep öyle olmak istemişimdir

Teşekkür ederim cnm çok severim araştırmayı. En iyi saatler sabah 11 ile aksam 10 arasıymış ama bence lh pikinde saat kac olursa olsun çıkıyor ya ben hep sabah öğrendim, ins bu ay bi ise yarar bari yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…